בקר טוב

HAVA159

New member
בוקר טוב ושבוע נפלא שיבוא על

כולנו, נקבל את השבוע ב
אוהב בבריאות טובה נחת מאיתנו ומהסובבים אותנו ואם מחשבה חיובית והרבה שמחה ב
, אמן. אוהבת
חוה.

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לכל המאזינים../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif

ואתם המתעמלים היכונו
כך, לפני שנים היו פותחים את שידורי קול ישראל, ולאחר מכן היו הוראות לביצוע תרגילים. האמינו לי אין כמו נוסטלגיה. למה נזכרתי??? לא יודעת. ככה פתאום חוט נגע בחוט בתוך הראש ונזכרתי. מאחלת רוב בריאות ונחת, שתמיד נהנה פה יחד. אפים יבשים גרון שקט, שנזכה רק לתת רק לתת.

בוקר צח ורענן לכולם../images/Emo24.gif

בחוץ גשום וקר- אבל שום דבר בעולם לא ימנע ממני לצאת ולעשות
על המטלות התכננתי להיום.... מקווה לעמוד במשימה, והכל תלוי עד כמה מהר אצליח לנתק עצמי מהמחשב!!!!

maxima

New member
בוקר טוב קר ורטוב....../images/Emo186.gif../images/Emo182.gif

הגעתי לאחר יומיים של ניפקדות עקב מטלות אחרות היום הוא יום ההולדת של נכדתי אנו חגגנו ביום ששי מאחלת לנכדתי שתגדל באושר ובבריאות בתוך המשפחה האוהבת

HAVA159

New member
maxima
לנכדתך מאחלת

את כל הטוב שבעולם ושתמיד תמיד
תיהיה מוקפת בבריאות טובה, אושר, וכמובן אהבה. ולך מקסימה, ולהורים, בריאות, נחת ותמיד ביחד. אוהבת
חוה.

emmy5

New member
מקסימה ליום הולד של נכדתך

מזל טוב והרבה נחת ,כל מה שאת מאחלת לה ,שהתגשם .

ora11

New member
מקסימה מזל טוב לנכדתך../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif

בת כמה הנסיכה? תהנו ממנה כל המשפחה המורחבת בבריאות באושר ובאהבה. ומחר יום הולדתו של בני הדר מזל טוב לך יקר שלנו.

נֵנָה

New member
למקסימה ואורה לכבוד

ימי ההולדת של הנכדה והבן. כי ירבו שמחות בינינו
איזה שם מקסים יש לבנך אורה'לה
שם שממש קרוב ללבי
מאחלת לכם הרבה נחת ושמחה, בבריאות והמונמון אהבה

ora11

New member
../images/Emo51.gifיקירה חונה שלנו../images/Emo25.gif

אכן בשביל להצליח צריך לעבוד קשה והדר
מצליח יפה היתה לו חוות דעת על הצילומים שלו והוא קבל חוות געת מעולה אנחנו אתו לאורך כל הדרך תמיכה פרגון ואהבה בעלי גם צלם כך שיש לו עם מי להתיעץ וגם ללמוד.

emmy5

New member
חונה בהצלחה ,בוקר טוב לכולם

מצטרפת לכל הברכות ,מאחלת בוקר מקסים ומהנה לכולם ..חם בלב והרבה בריאות

נֵנָה

New member
גם אני זוכרת אותו מימי ילדותי

בכל בקר בשעה 06:00 הקול המוכר והחביב של מיכאל בן-חנן שקרא לנו: "בקר טוב לכל המאזינים, ואתם ידידי המתעמלים, כל אחד על מקומו, הנה אנחנו מתחילים..." ואני תלמידה חרוצה, לא כמו היום
הייתי קמה ומבצעת את כל תרגילי ההתעמלות בליווי נגינת הפסנתר, אחת שתיים, אחת שתיים, אחת שתיים שלוש ארבע ... בכיף

יעלי שלום, יש לי בשורה טובה

לספר לך, פניתי לתמיכה טכנית, כמו שאמרת לי ואחרי כמה ימים קבלתי תשובה מאלפת, כתבו לי איך בדיוק לעשות, עם הדגמה על לוח המחשב,ומספרו לי בדיוק באיזה סדר לפתוח חלונות, עשיתי הכל לפי ההוראות, איזה פלא הכל הסתדר ויכולתי לפתוח את כל המסרים שכתבו לי. בתודה!!!!!!!!!!!!!

HAVA159

New member
אמי היחיד1 offe וכולם שוב איתכם../images/Emo186.gif

אם לא היתי חיבת לצאת מהבית, היתי עדין מתקרבלת תחת השמיכה. יום טוב ושבוע קסום. אוהבת
חוה.

ora11

New member
בוקר טוב ושבוע טוב../images/Emo186.gif../images/Emo183.gif

מנורה

New member
בוקר טוב ושבוע טוב

אכן יום סגריר וקר אבל בבית וב
חם ונעים מקסימה
לנכדתך המתוקה הרבה נחת

למעלה