בקר טוב
ה המקוריתmisu007 New member 24/1/05 #3 בוקר טוב לכל הפורום אבל הכי משוב היום יום הולדת ל החברה הכי טובה שלי אממי היקרה מזל טוב לך עם בריאות טובה ועריכות חים ונזכה להיות יחד עוד המון שנים
בוקר טוב לכל הפורום אבל הכי משוב היום יום הולדת ל החברה הכי טובה שלי אממי היקרה מזל טוב לך עם בריאות טובה ועריכות חים ונזכה להיות יחד עוד המון שנים
ד דרדרית New member 24/1/05 #4 בוקר טוב ../images/Emo42.gif שולחת איחולי החלמה לליידי סנו וכמובן לאממי היקרה. שתדעי רק טוב ואושר. ולכולנו- יום נפלא עם הרבה מצברוח טוב והצלחה בכל מעשי ידינו חגית
בוקר טוב ../images/Emo42.gif שולחת איחולי החלמה לליידי סנו וכמובן לאממי היקרה. שתדעי רק טוב ואושר. ולכולנו- יום נפלא עם הרבה מצברוח טוב והצלחה בכל מעשי ידינו חגית
O ora11 New member 24/1/05 #5 בוקר טוב חברים ואני בדרך ללימודים בתל אביב איך מזג האויר בתל אביב? בבקשה כתבו לי בירושלים גשום וקר טו בשבט שמח
בוקר טוב חברים ואני בדרך ללימודים בתל אביב איך מזג האויר בתל אביב? בבקשה כתבו לי בירושלים גשום וקר טו בשבט שמח
M maxima New member 24/1/05 #6 בוקר טוב כולם...אורה........ כרגע שמש ורוח...... אני לא בתל אביב אבל לא רחוקה... אמי מזל טוב , הרבה אושר ובריאות ולכולם יום נהדר
בוקר טוב כולם...אורה........ כרגע שמש ורוח...... אני לא בתל אביב אבל לא רחוקה... אמי מזל טוב , הרבה אושר ובריאות ולכולם יום נהדר
O ora11 New member 24/1/05 #8 תודה מקסימה ../images/Emo99.gifלאממי שלנו בריאות נחת ועוד המון שנים של יצירה מכל ה
ח חונה לרגע New member 24/1/05 #9 מנורה - מחזיקה לאורי אצבעות ומחכה לשמוע דיווחים טובים, שיעבור בקלות ובהצלחה בוקר טוב ויום נעים לכל החברים
מנורה - מחזיקה לאורי אצבעות ומחכה לשמוע דיווחים טובים, שיעבור בקלות ובהצלחה בוקר טוב ויום נעים לכל החברים
נ נֵנָה New member 24/1/05 #10 ../images/Emo42.gif בקר אור של יום נפלא ../images/Emo6.gif ט"ו בשבט הגיע חג לאילנות השקדיה פורחת ושמש פז זורחת
../images/Emo42.gif בקר אור של יום נפלא ../images/Emo6.gif ט"ו בשבט הגיע חג לאילנות השקדיה פורחת ושמש פז זורחת