בקר טוב

bimbo.

New member
בוקר טוב פורום../images/Emo141.gif

עלי לציין שאתמול הפורום היה תוסס וחי מאוד
ראשית, רציתי להדרש לנושא של חברים חדשים. שוחחתי עם מספר חברים כאלה, והם טענו שחברי הפורום הוותיקים נשמעים כמו חבורה מגובשת, שקשה לחדור אליה. הסברתי להם, שברגע שם יופיעו למפגשים ונכיר אותם, או לחילופין יופיעו הרבה בפורום, גם הם ישוייכו לחבורה המגובשת. חונה'לה, השיר של אדגר אלן פו מרעיד את נימי ליבי. אם איני טועה, יוסי בנאי שר אותו. נדמה לי שאת זו שכתבת שחשוב לכתוב על הכל, גם על פוליטיקה. אני מאוד מבקשת - לא פוליטיקה!!!
ויכוח פוליטי עלול להעכיר את האווירה של הפורום.
מנורה, השיר שהבאת מתאים תמיד, בכל עת ובכל מצב
ושאלה חשובה: שרשור לחוד לכל נושא הוא רעיון מצויין. אך מה עושים אם לא כותבים תגובה, אלא "סתם" משהו?? סיפור/שיר/הגיג שאינו קשור לנושא כלשהו שכבר מופיע בפורום? יום נפלא לכווווווולם

דרדרית

New member
בוקר נפלא ליעלי בימבו ולכולם../images/Emo39.gif

כן, קראתי את שנאמר אתמול ויש לציין שהיה לכם מעניין. אבל בכל העניין- חדשים וישנים- ממש לא לעניין- שאלה אחרת לי: מדוע יש כאלה שמשתמשים בפורום כאל "פינת ההודעה האישית"? אם מסר מסויים מיועד לשם מסויים- א. - אין לי מה לפתוח. נכון? ב. למה לא במסר פרטי? לעיתים בתוך נושא כלשהו משתרבבות ידיעות ממש אישיות (אחת אל השניה - בדרך כלל) או אז- אני מרגישה קצת בחוץ.... מלבד זאת- נתקלתי ב"תופעה" של אנשים שלעולם לא משתרשרים להודעות קודמות... גם בבוקר טוב. אני ממשיכה את בימבו ומגיבה לה ופתאום- יש כאלה שממשיכים את הודעתה של הראשונה- כאילו מה שנכתב עד כה היה אויר. לא נכנסת לקטע של פגיעה או משהו כזה אבל זה צורם כי כולנו מחפשים פה מעט תשומי והתייחסות לדבריהם. אז למה קהל מסויים (שוב- בעיקר נשים מסויימות) תמיד מתעלם ונוהג כך? שוב... אם אנו ב"מקצה של שיפורים".. אז לפני שנכניס תכנים חדשים- נלמד קצת "דרך ארץ"? אה- דבר נוסף- מה התופעה החדשה של "סתימת פיות" לדעות אישיות של אנשים? מותר או אסור לי לחשוב אחרת? מותר או אסור לומר את דעתי... למה קהל מסויים של אנשים - מעביר ביקורת קטלנית על אנשים שחושבים קצת אחרת???? יוווו כמה הרבה תלונות טענות וביקורת בבוקרו של ראש חודש שבט. בברכת ראש חודש שמח כשט"ו בשבט בפתח בהמון אהבה לכולנו
חגית

maxima

New member
בוקר טוב כולם...../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

דרדרית התעוררת היום עם קוצים שלופים...
זה בסדר מבחינתי מסכימה איתך בכל מה שכתבת

maxima

New member
מביאה קצת מדברי איש חכם

שמו לאו טסו...... אני אוהבת לקרוא מפעם לפעם בסיפרו. העיקרון פשוט: מתוך דבר אחד בא השני, לכן לפני השליטה והמיומנות, חייבות להיות שגיאות. לפני שיכול להיות ידע חייבת להיות בורות. לפני שיכולה להיות הבנה, חייבים לבוא מבוכה ובילבול. לפני שנקראת החכמה, חייבת להיות הטיפשות. על כן משתמש החכם בשגיאה,כדי להשתלט על המיומנות, מאמץ את הבורות, כדי לקנות ידע, מעודד את המבוכה, כדי להגיע להבנה, מחזר אחר הטיפשות כדי למצוא את החכמה. החכם מתייחס להפסד כאל הישג, לריקון כאל מילוי. מבוכה ושטות מתקבלות בברכה. בורות ושגיעות מהוות התחלה מבטיחה.

HAVA159

New member
בוקר טוב לכולם בוקר חמים ושמש../images/Emo42.gif

זורחת, מה קורה איפוה כולם עדיין ישנים קשה להאמין אך זאת עובדה. יום נפלא שיהיה לכולנו. אוהבת
חוה

yaely2

New member
מנהל
חודש טוב../images/Emo39.gif היום חודש שבט../images/Emo187.gif

בוקר טוב לכולם, אוהבת את כולם
היום א' שבט ובעוד שבועיים בדיוק ט"ו בשבט.(25.1.05). מתוך ידע אישי משנים קודמות, הרי הקרן הקיימת עושה טיולי נטיעות במחיר שווה לכל נפש. קראתי את כל ההודעות אך לא הבנתי את המסר לא הפרטי ולא הכללי. כדאי שחבר שיש לו טענה, שישלח מה בדעתו צריך לעשות ואיך לבצע את הדבר, אולי כך הדברים יהיו יותר ברורים ואנו נתברך ברעיונות חדשים. מברכת ומבקשת מעומק לבי, שיהיה לנו חודש מבורך, מבורך בבריאות על כל סוגיה, בהנאות מכל הסוגים והמינים בפרט הרבה הנאה הנאה מהפורום שלנו

izuizu

New member
שלום יעל שלום לכולם

מאחר ואת מתייחסת כנראה לדברים שנשלחו אליך במסר לכן לא ניתן להבין דבר פרט לאלה שכתבו לכך ורק הם מבינים למה שהתייחסת.להלן קטע שקיבלתי במייל לפני רגעים מספר :. THE CHINESE PRECEPT It is possible to buy the house, But not the fireplace, It is possible to buy a bed, But not sleep? It is possible to buy hours, But not time, It is possible to buy the book, But not knowledge, It is possible to buy position, But not respect, It is possible to pay for the doctor, But not for health, It is possible to buy soul, But not a life, It is possible to buy sex, But not love. והנה התרגום : אפשר לקנות את הבית אבל לא את התנור אפשר לקנות את המיטה אבל לא את השינה אפשר לקנות שעות אבל לא את הזמן אפשר לקנות ספר אבל לא את הידע אפשר לקנות את המצב אבל לא את הכבוד אפשר לשלם עבור רןפא אבל לא בשביל הבריאות אפשר לקנות רוח או נפש אבל לא את החיים אפשר לקנות סקס אבל לא אהבה ועל מנת שלא ישעמם לכם בזמן הקריאה הנה קצת מוזיקה ואולי גם בדיחה

yaely2

New member
מנהל
איזוזו ../images/Emo23.gifהזדמנות נוספת שלי להסביר

בוקר טוב לכולם שוב, אני בסך הכל רציתי לחזור
בשלום. כדי להבין למה התכוון הגולש, ביקשתי שאם לאדם יש טענה, שיציע יחד איתה מה פיתרון ואיך לבצע זאת. מאחר והחבר מכיר את הבעיה שהוא העלה, והיא אפילו מפריעה לו (אחרת הוא לא היה מעלה אותה), לדעתי הוא המתאים ביותר לתת פיתרון ודרכי ביצוע. אל תיבהלו, אף אחד לא מתחייב לקבל כל פתרון, אך אני אישית וגם עוד חברים מתחייבים שנחשוב על ההצעה בכובד ראש.

izuizu

New member
יעלי - יפה מאד אך מן הדין שנושאים

מן הסוג אין הזה יידונו בהם בפורום ולא בחדרי חדרים .אין מקום מתאים יותר לנושא מן הסוג הזה מאשר בפורום .ולא בחדרי חדרים

yaely2

New member
מנהל
שלום איזו שלום כולם../images/Emo24.gif

ראשית, ברור ומובן שהתכוונתי שידונו בזה בפורום.
שנית, צר לי שבועז השתמש במילים שהשתמש, אך אין זו עילה למחיקה. יש לי הנחיות מתפוז
.

yaely2

New member
מנהל
שלום כולם שלום איזוזו,../images/Emo65.gif

לאיזוזו, אם זה יקל עליך, יעשה לך טוב ויעזור לך לגמור את החשבון, אזי אתה רשאי לכתוב "לך לעזעזל, ואני לא אמחק. הנה הבטחתי. לגבי מילים נוספות שיצטרפו לברכה, אינני מבטיחה שום דבר.

izuizu

New member
יעלי יקירה-../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif

הנה את הקלת עלי ואמרת במקומי . אם את רוצה למחוק את עצמך ? בטח שאת רשאית. מה עוד שאת מוחקת את מה שאת כתבת. lol / שיהיה לנו יום טוב

izuizu

New member
יעלי עוד העררה נוספת

ממה שאני רואה טרם מחקת את הקטע של האיש ההוא שמנבל את הפה כאן בפורום . אני מצפה לנקוט באמצעים העומדים לרשותך למען הקטע יימחק יחד עם ההועדות שהשתרשרו כולל הודעתי זו .לשם תזכורת הנה הקטע כפי שהעתקתי אותו כלשונו: לילאיזואיזו-נראה ונקרא כליקוק לשניו boaz31 [מצורף קובץ jpg] ו 13:08 | 10/01/05 ישבנים ההשוואה לא נראית כרצינית : התוכן נראה כליקוק סתם לא מצביע על מה שהנך מקבל או לא מקבל בבית זה או בביתך השני ואם הבנתי נכון אתה מתרעם על אם הבית שלך יעלי שהיא לא מספקת את מה שאתה רוצה אנא ממך,דבר ברור !!! בבקשה !! !! אני לא יודע לכוון את הסמיילים למקום שאני מעונין בו | -

pazi66

New member
איזו ידידי,אני מבין את הרוגז שלך

על בועז. אנא, הבן אדם התחלק, מעד, נסה לא לשמור טינה. הוא עדיין לא מכיר אותנו, מרגיש זר ובודד ומנסה למשוך תשומת לב ולהיות מעורה בעינינים. אני בטוח שעכשיו הבין שטעה ומצטער על מעשיו. הכרתי אותו אישית כשביקר אצלי בשבעה. הוא זקוק לנו, לתשומת ליבינו ולהבנתינו, איזו תאמין לי שאני יודע מה בדיוק אני מנסה לרמוז לך. נסה להבליג הפעם, תסביר לו את טעותו ותן לו עוד הזדמנות. אנא, בבקשה, שכח מהמקרה.

למעלה