בקר טוב!

איריטוש, לקבוצת החמש בפורום מודעות

פנימית לא היה ולא יהיה מקום, כל זמן שזה תלוי בי. מצטערת אם אני נשמעת כל כך תוקפנית וכל כך מצנזרת ,וכל כך בעלת אגו. זה המצב, מבחינתי האישית וכל זמן שאני אנהל את הפורום, הם לא יכנסו לפה. יש שידגלו לדבר איתם בשם האהבה, יחד עם זאת כמה שאני מסוגלת לדבר בשם האהבה אני גם לוחמת אור, ומבחינתי הם האויב שלי, ומפני אויבים אני מצווה להשמר לנפשי. יש שיאמרו שאלוהים ברא את הטוב ואת הרע למען האיזון. אני באופן אישי לא מוכנה לקבלם לעולם. מדוע? אנחנו בחודש כסלו חודש הניסים. איזה נס? גרוש החושך בעזרת האור הקטן... הדלקת המנורה, הדלקת עץ החיים. "באנו חושך לגרש"...
תודה

מצטרפת אלייך מיכל ואומרת...

אם החושך מעוניין ללמוד את סודות האור כדי להתנהג כמו אור ולהתמיר עצמו לאור - מצב שקיים ביקום... יש מקום לקבל,,, אחרי הכל אור מקבל באהבה גם את השונים ממנו... אם החושך מעוניין ללמוד את סודות האור,, ללכת ולהתמירם לתובנות שבשילוב צופנים מסויימים חוסמים את הדרך לקבלה וקליטה אורית תוך תעתוע כמעט מושלם,שמתחזה לאור אז דעתך כדעתי מיכל,, יש לחסום כניסה של הטפילים הנ"ל,למען צמיחה ותהליכים מוארים נוספים... מי שמכיר ויודע מבין שהחדירה המדוברת כאן היא לשם הפרעה לתהליכים מוארים שמתרחשים באור המבורך... איתך בדעתך מיכל... תבורכי אוהבת אותך...

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif|נר

"אורה ושמחה"

אושרת28

New member
היי מיכל איך זה שחודש כסלו הוא חודש

הנסים כאשר המורה הרוחני הדגול שלי ניפטר, ומיבחינתי מוות פתאום מאוד מענין אותי ובכלל לא מפחיד ואאותי.

כנראה המורה הרוחני שלך בניצוץ נשמתו

היה שייך לל"ו צדיקים. כסלו= כס- ל"ו= כסא של ל"ו צדיקים. המורה שלך סיים תהליך בגוף פיסי ועלה מדרגה רוחנית גופנית למעלה להמשך תפקיד חזק יותר. מוות הוא לא סוף מוות זו התחלה...

iritustush

New member
אז את יודעת על ...

מה אני מדברת... מסכימה איתך על כל מילה . גם לדעתי הם מסוכנים. הייתי בכמה מפגשים שלהם. ברחתי כל עוד נפשי בי.אבל, לא לפני שמוחי הטמטם ושרפתי אי אלו מאות שקלים.

העיקר שהבנו ואנחנו פה,,,

הטובה שצמחה מכך היא היכולת לזהות,,, על זה אומרים תודה ענקית להכוונה האלוהית,, לאנרגיית האור והאהבה ולכל מי שסייע בתהליך המבורך.. ממשיכים באור ואהבה על שביל הזהב שלנו ובחיבורים למקומות המוארים אמן...

מיכלי חפשי בגוגל או בעצם אל תעשי

את זה.... במילא לא בריא להתעסק איתם במיוחד אחרי "ההארה, שעברת... וההארות האחרות שאת עוברת. את כלי גדול, יחד עם זאת לא בטוח עדיין שאת יודעת להבדיל בין טוב לרע. במצב כזה כאשר את מעבירה אור גדול ולא מודע את חשופה ל: "שאיבה אנרגטית"
זהירות, אפילו לא צריך להתבונן באתר שלהם.

kung fu

New member
אוקיי.

אני מתלבטת קצת אם לקחת את המלצתך או לא, כי אני מעדיפה לבדוק דברים לבד, וכמו שאם מלכלכים על אנשים (אנשים רגילים, רכילות וכו') אני לא ישר מאמינה, אז אני מעדיפה לנהוג אותו דבר איתם. מצד שני, זה לא עד כדי כך חשוב לי, ואני יכולה לחיות בלי לדעת מי הם
אז אני אקח את המלצך בעניין הזה

kung fu

New member
בעצם זה מסקרן.

אני אעשה עליהם חיפוש. אני בוטחת בי ששום דבר רע לא יאונה לי. תודה בכל אופן

kung fu

New member
ריפרפתי ובגלל שקיבלתי

תחושות שיש שם דברים שלא יעשו לי טוב, ולא ידעתי אם זה בא ממני, או ממך (שהמילים שלך השפיעו עלי) אז יצאתי משם
סוף...

אוהבת אותך מאד מאד מאד../images/Emo24.gif

תאמיני ביכולת שלך.
תאמיני באינטואיציה שלך.

למעלה