בקר טוב

magy

New member
בקר טוב

יש אייקונים חורפיים חדשים. המחשב החליט לרדת לחיי.... עבודה של 6 שנים ירדה לטימיון....ואני לא מכירה את הדרך לטימיון. נפטרתי בצרה אחת, נפלתי לאחרת......קשה לי להביא לינקים רק אם אעשה את זה דרך ניו יורק..... רבים ניסו לעזור....אבל רק הגאון הצליח (הגאון של אמא) ולקבל עזרה מהגאון, זה להיות תלויה בשעה שהוא מכתיב. ולשמוע....."נו כבר"...נו כבר...... ואת ההוראה האחרונה שנרשמה על המסך......בשלוש בבוקר.... פיקששתי בגלל אות.......אחת. ודפקתי את כל המחשב....את כל האוסף של אלפי אתרים........ נכנסת לפה דרך אריתריאה.......אחרי שהקפתי את כיף התקווה הטובה... נו, בקיצור.......חיים קשים..... אני בלמטה של הלמטה........ קבלו פרחים .......ושיהיה לכם יום טוב........

t a m n u n a

New member
Mגיייייייי ואני חשבתי לתומי../images/Emo110.gif

שאת פשוט נעלמת עם פפוש......אז איפה פשוש תוציא אותו כבר!!!!!

magy

New member
איזה פפוש ואיזה ממוש

אני במצוקה.........א ת מבינה??????

magy

New member
אני תלויה

בהגדרה אחת פשוטה למחשב....שתחזיר לו את שפיותו..... אבל אני לא מכירה אנשי מחשבים........... בימינו, צריך קשרים טובים עם : רופא, עו"ד ואיש מחשבים. ואני, לא מכירה כאלה.......

ביום חמישי בערב ../images/Emo160.gif ואת?

קיבלתי כרגע במייל... בר בניו יורק versus בר בתל-אביב....

magy

New member
מעניין הקטע

כנראה מסתובב הרבה...... גם אני קיבלתי....אותו..... ???

t a m n u n a

New member
מגיושהההההההה גם אנ י כבר ../images/Emo110.gif

קבלתי ונראה לי שמאותו מקור, הלא כן יקירתי...אז משהו בכל זאת עובד אצלך...האם?????

magy

New member
קיבלתי מזמן......

ואין סיכוי שזה מאותו מקור.... קיבלתי ממכר המתגורר מחוץ למדינה. זה מסתובב כנראה ......בכל העולם.

t a m n u n a

New member
ואני ביום ראשון באם../images/Emo110.gif

כמובן לא תהיה שביתההההההההה....לא חשבת על זה? נתגעגע אליך......מאד. תודה על הקובץ , לוקחת את זה כחומר לאיטליה....להקריא לחברותי.

t a m n u n a

New member
חונה האם תהיו במאיימי?../images/Emo110.gif?

באם כן יש לי טיפ נהדר בשבילכם!!!!

t a m n u n a

New member
טוב. חונה תקשיבי!!!../images/Emo110.gif

במייאמי יש מלון של מדונה.....אבל זה לא האישוו, את המלון ובעיקר את הלובי תיכנן לא אחר מאשר פיליפ סטארק אחד ממעצבי הפנים הכי הכי בעולם.... מדהיייייייים באמת שווה ביקור.....לשים לב לכסאות......לבר סושי שלו לוילונות הענקיים, ולמיטה הענקית הניצבת באמצע הלובי.....לא להתפתות ולעשות שטויות...... כי כולם יתנו עצות...אה? ואם את בקטע של אוכל תגידי גם תקבלי משו משו. תהנייייייייי חמודה נסיעה טובה וחזרי מהר....אלינו ולהכל.

למעלה