בקר טוב

בוקר מצוין../images/Emo39.gif

היום הולך להיות יום קשה. עבודה...ישיבות. עברנו את פרעה ,נעבור גם את זה.

../images/Emo42.gifבקר טוב בקר אור, כבר יצאץי רכובה על

אופניי וחזרתי, גם קפה עם זמר שושנים כבר שתיתי ואוטוטו יוצאת ע--------ד הערב. יום רביעי יום עמוס. אציץ הנה כהרגלי. יום נעים

pf26

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

מיד יוצאת לבית-הספר. יש יתרון אדיר בכך שהוא קרוב מאד לביתי (וגם כמה חסרונות, שעוד לא מצאתי, אבל בודאי מתחבאים אי שם). יום קצר שבו אני מסיימת ללמד ב-12, אבל נפגשת עם המקבילות שלי להמשך תכנון החודש ועם כמה הורים (להמשך תכנון השנה :)).

בוקר טוב ויום נפלא. מותר לי להגיד

משהו? יש לי תחושה שהחברות וחברים בפורום זה צעירים בהרבה ממני. מורים, עדיין עובדים משרה מלאה..... הורים לילדים בצבא ואפילו צעירים יותר. האם אני צודקת?

אנפה2

New member
יהודית, גם אני כותבת פה לפעמים, אל תרגישי לבד

הנה אספר לכם את קורותי הבוקר, מי שמשתתף איתי בעוד פורמים או קומונות בטח כבר קרה, אני כותבת בשביל אלו שלא קראו. יש לי היום היום בערך 17-20 חברות ויצו להרצאה אצלי בבית, אני מהבוקר עסוקה בלערוך את השולחן, לסדר את הבית, להוציא את הכלים , פתאום מצלצל הטלפון, אמא על הקו, אנפה הטלפון שלי לא בסדר, אני מדברת מהטלפון של השכנה בחדר, טוב ניסיתי להתקשר אליה, אכן לא בסדר, ואז אני מתקשרת לשכנה שלה ואומרת לאמא תראי אולי הנחת את הטלפון לא טוב. ובמקביל התקשרתי ל-166, המתנה ארוכה , אך בסוף ענה לי חמד של נציג שרות צילצל לאמא וגילה שהטלפון עובד, כנראה הניחה אותו כפי שביקשתי ממנה, עוברות 2 דקות שוב הטלפון מצלצל, אמא על הקו, אומרת לי שהטלפון בסדר רק לא שומעים. (יש לה טלפון לכבדי שמיעה) בטח המטפלות ניקו אבק והזיזו את הכפתור להרמת הקול, הסברתי לה מה לעשות עשתה והנה שמעה אותי, ואז אומרת לי , אנפה תלכי לסופרמרקט ותקני לי בננות ובעצם קחי עט ונייר ותרשמי לך, אתן לך רשימה, אמרתי לה : אמא היום אני לא יכולה כי יש לי אורחים ואני צריכה להכין, ומחר בתי לוקחת לי את האוטו אז אביא לך רק ביום שישי, טרחחחח, סגרה לי את הטלפון. נו מה אתם אומרים ? כזו כפיות תודה מצידה כלפי, כאילו שאני צריכה להיות לשרותה 24 שעות ביממה. שתבינו, היא בבית אבות עם 5 ארוחות ביום.

אנפה, תודה על תגובתך. ובאשר לאמא -

זה קשה, אבל זו אמא, מה לעשות? האם היא בכלל מבינה שקשה לך? אולי היא כבר לא מודעת לכך?

אנפה../images/Emo13.gifאני מניחה שאמך מעל לשמונים

כפי שאת יודעת בגיל הזה- יש מעין סגירת מעגל והזקנים במובן מסויים הופכים לתינוקות בתגובות הרגשיות. אני לא יודעת איזה אדם אימך הייתה בצעירותה אבל, אולי יקל מעלייך להבין את הנושא בכך שאילו הייתה חסרת סבלנות ואגואיסטית בעברה- הרי שכיום זה מקצין. אני לא חושבת שיש בכך כפיות טובה היא רוצה כאן ועכשיו ואותה זה לא מעניין צרכייך להיום. חישבי האם כך היה גם בעבר כך יהיה לך קל יותר לקבל דברים בשויון נפש.

pf26

New member
"צער גידול הורים"

רואה איך הבעיה שלי נפתרה מעצמה?
צדיקים - מלאכתם נעשית בידי אחרים (או בידי אמהות שמנתקות קשר...)

בת אל 7

New member
יהודית ,,זה פורם המשפחה שלי גם לאנשים יותר

מבוגרים יש משפחה,,,תרגישי בנוח ביי יום טוב.

pf26

New member
גיל זה גם עניין רגשי. חוץ מזה, כיף שמגוון

בעיני מוזר

אבל, ידוע לי על לא מעט זוגות להם חשבונות נפרדים. כל אחד הטוב בעיניו יעשה.

בת אל 7

New member
הכהנת הגדולה , ורדה רזיאל,,אמרה

היום בתוכניתה שהיא מצדדת בעד וגם לה ולבעלה חשבונות בנק נפרדים,, גם אני נגד,,,משאיר בי טעם לא טוב.

בת אל 7

New member
מאם אני מתלוצצת,,,יש לה מזל, איזה בעל שלו

ונחמד,,,והיא עם המזג הפרוע,,,וחוסר הסבלנות,,,,,,וואו טורנדו

לחשבונות נפרדים יש פלוסים ומינוסים בדיוק כמו

שיש במקרה של חשבון משותף. לאור נסיוני אני בעד חשבונות נפרדים. בנישואי הראשונים, במשך 25 ש' היו לנו חשבונות נפרדים, הוא היה עצמאי, אני הייתי אז שכירה והיה עדיף שהחשבונות יהיו נפרדים וכך זה נשאר לאורך כל השנים. דוחו'ת הבנק תמיד הגיעו הביתה ולא היתה הסתרה של הכנסותיו או הכנסותי. בד'כ נהניתי מהפרדת החשבונות כי לא אוהבת שמפקחים על מה שאני קונה או בודקים על מה הוצאתי כסף ואם היה נחוץ או לא. ראיתי אצל הרבה חברים האשמות הדדיות על מי אשם במינוס בבנק, או שבעלים חסמו לאשה את כרטיס האשראי כשראו שהיא "מבזבזת". במקרים קיצוניים, נשים שילמו לבנקים חובות גדולים שגברים עשו בלי ידיעתן, כי לגבי הבנק לא חשוב מי משך את הכסף אם שניהם שותפים בחשבון. אגב, לא זו הסיבה שבגלל התגרשנו לא החשבונות הנפרדים הפרידו בינינו.

למעלה