בקר טוב

מיקאלה1

New member
בז'ביל זה מוסיפים שמן זית לימון מלח פלפל שחור

ונהיה סלט טעים עם רוטב טעים.

אודרי11

New member
נכון מאד ../images/Emo45.gif

ואפשר גם להוסיף חומץ בלסמי, וגבינה טובה מגוררת מלמעלה, וקצת טונה וביצה קשה, וקצת פיסטוקים לא יזיקו...בקיצור פתחתי לכם את התיאבון עכשיו

shkedud

New member
ואם באוכל עסקינן - מי מביאה

לי מהר מתכון משובח של דג פילה...?

אודרי11

New member
ממל'ה מה זה דג פילה?

לכל דג יש שם שנתנו לו הוריו... תגידי איך קוראים לו ואני אתאים לך מתכון על הכיף כיפק

shkedud

New member
קוראים לו סול../images/Emo6.gif ושם משפחתו פילה../images/Emo6.gif

אודרי11

New member
משפחה טובה...../images/Emo6.gif

אז ככה, סול הכי טעים זה מטוגן....תניחי בצלחת את הפרוסות...תסחטי עליהם קצת לימון ותניחי לאיזה חצי שעה...אחורי זה טבלי אותן בקמח מעורבב עם קצת מלח ופלפל, וטגני, תאכלו עם סחיטת לימון קלה... יש עוד דרך דיאטטית שאני מכינה וגם יוצא מאד טעים: בתבנית פיירקס, מניחה בתחתית פרוסות של עגבניה, פלפלים בצבעים מה שיש, פרוסות בצל אפשר סגול, שום קצוץ, ממליחה טיפה ומפלפלת, יוצקת קצת שמן זית, על זה מניחה את פרוסות הדג, זורה מעט פלפל ומלח , עגבניה טרייה מגוררת מלמעלה, ושוב זרזוף של שמן זית..מכסה בנייר אלומיניום, .אופה בטוסטר אובן חם מראש, בערך 20 דקות, מסירה את הכיסוי ונותנת להשתזף עוד איזה עשר דקות...יוצא יאמי...

alona 9

New member
ולי כרגע בתנור......

פשטידת חצילים בגבינה.......(בסוף יפטרוני מהעבודה) אומרים שהיא יוצאת משו משו........ 500 גרם חצילים על האש..(קופסא של צבר) 1 גבינת קוטג' 1שמנת מתוקה 250 5רם גבינה בולגרית .. 3 ביצים טרופות.. 4 כפות קמח תופח... פילפל שחור גרוס... לערבב הכל בקערה. לשטח על תבנית אפייה בקוטר 26-28 2 עלים של מלוואח,לחורר אותם כדי שלא יתפחו.. מעל העלים את כל החומרים שבקערה...ולתנור.. ריח נפלא בבית.. אומרים ..מעדן. בתיאבון..

shkedud

New member
מתאים לי הפשטידה, ומתאים לי המתכון של הדג

תודה בנות...

אודרי11

New member
הרגת אותי עכשיו אלונה...אני מתעלפת

יו זה נשמע טוב....חוץ מהעלים של המלוואח
, נראה לי שאפשר גם בלי בצק...אני מכינה את כל הפשטידות שלי בלי בצק, רק עם זרייה של פירורי לחם על התבנית המשומנת

alona 9

New member
אודרי...גם לי נראה

שהעלים של המלווח מיותרים..(עוד חמישה ק"ג למשקל) אבל זה יצא מאד מאד טעים... וחבל שלא צילמתי לפני שחילקתי לכל העולם ואשתו...(נו רציתי להשוויץ) טעים מאד עם סלט עגבניות או פשוט...אבטיח. בפעם הבאה אנסה עם פירורי לחם....

pf26

New member
כמה זמן בתנור ואיזה חום? לכסות?

אני צריכה הוראות מדויקות (בא לי - אולי אכין מחר).

בת אל 7

New member
מה לא?????ואני הולכת לעשות קציצות מדג זהבון

טוחנת בקוצץ ,דג בצל שום גזר פיטרוזיליה מוסיפה ביצה, כף קמח או קמח מצה אפשר גם קואקר תבלינים ,מלח כמון פלפל אדןם(ושאר תבליניםלפי הטעם) אפשר גם במקום פטרוזליה שמיר או כוסברה, אפשרות לטיגון כמו קציצות,,,אפשרי ברוטב עגבניות אם לא מטגנים להוסיף לעיסה 2 כפות שמן. מעולה.

../images/Emo209.gifאיך שלא נסתובב ../images/Emo71.gif

תמיד נחזור לאיך לא לאוכל. חשבתם פעם כמה זמן מקדישים לתכנון ובישול ובאיזו מהירות טורפים ?

למעלה