בקר טוב
א אור חבצלות New member 8/8/07 #3 מאז שה../images/Emo176.gif בלי גרעינים, הוא נטול אבטיחין... יותר נוח פחות טעים!
ב בת אל 7 New member 8/8/07 #5 בקר אור, אלונה מה כמו פעם????היכן המלפפון של פעם שהפיץ ריח בכל הבית וטעם משובח, והעגבניות????? אפילו הבשר לעיתים נדמה לי שאני אוכלת קש, יום טוב,
בקר אור, אלונה מה כמו פעם????היכן המלפפון של פעם שהפיץ ריח בכל הבית וטעם משובח, והעגבניות????? אפילו הבשר לעיתים נדמה לי שאני אוכלת קש, יום טוב,
מ מיקאלה1 New member 8/8/07 #6 בקר טוב הפעם קניתי אבטיח קטן ומלון קטן עוד לא טעמתי את האבטיח מעניין אם טעמו זהה לזה של אבא שלו
S shkedud New member 8/8/07 #8 בספר "החיוך האטרוסקי" יש קטע מדהים בהקשר לכך הוא משווה בין האוכל הטבעי, העסיסי, הריחני לבין האוכל הסינטטי, המשומר, המקורר נטול טעם והשראה
בספר "החיוך האטרוסקי" יש קטע מדהים בהקשר לכך הוא משווה בין האוכל הטבעי, העסיסי, הריחני לבין האוכל הסינטטי, המשומר, המקורר נטול טעם והשראה
A alona 9 New member 8/8/07 #14 אחחח המלפפון.. עדיין מתגעגעת לריח שהפיץ בכל הבית, כשאבי הכין סלט, "ריח המלפפון בילדותי".... והבשר...הכבד הטרי דווקא היה טעים לי לאחרונה,
אחחח המלפפון.. עדיין מתגעגעת לריח שהפיץ בכל הבית, כשאבי הכין סלט, "ריח המלפפון בילדותי".... והבשר...הכבד הטרי דווקא היה טעים לי לאחרונה,
א אמא לבוגרים New member 9/8/07 #34 התפרצתי למלפפון אתמול הראו גלידות בטעמים "מיוחדים". גלידת מלפפונים, גלידת שוקולד עם פלפל שחור, וכעת עובדים על גלידת בירה. ואני אומרת oh my god
התפרצתי למלפפון אתמול הראו גלידות בטעמים "מיוחדים". גלידת מלפפונים, גלידת שוקולד עם פלפל שחור, וכעת עובדים על גלידת בירה. ואני אומרת oh my god
א אמא לבוגרים New member 9/8/07 #39 זאת אומרת כזה בטעם כזה , או בטעם מלפפון. realy . ראיתי את ההכנה עם המלפפונים .נורא. ולחשב על שוקולד עם פלפל חריף. בעעעעעעעעעע.
זאת אומרת כזה בטעם כזה , או בטעם מלפפון. realy . ראיתי את ההכנה עם המלפפונים .נורא. ולחשב על שוקולד עם פלפל חריף. בעעעעעעעעעע.
S shkedud New member 8/8/07 #7 נכון אור, כל הפירות והירקות של ימינו נטולי טעם. הם יפים ועמידים, אבל מלאי חומרי הדברה ושימור ונטולי טעם
נכון אור, כל הפירות והירקות של ימינו נטולי טעם. הם יפים ועמידים, אבל מלאי חומרי הדברה ושימור ונטולי טעם
א אודרי11 New member 8/8/07 #9 לרוב המלונים יש טעם של מלפפון... ולאבטיחים טעם של קישוא, ולקישואים טעם של כלום... אב...אבל..אבל...אתמול פתחנו מלון מהאלה הכתומים....היה טעיםםםםםםםםםםםםםם מאד. תמיד אמרו לנו שהפירות והירקות בארץ הכי טעמים אז שתדעו שזו סתם אגדה אורבנית.....אכלתי בקנדה מלון כתום שהגיע מקליפורניה והיה לו טעם גן עדן....
לרוב המלונים יש טעם של מלפפון... ולאבטיחים טעם של קישוא, ולקישואים טעם של כלום... אב...אבל..אבל...אתמול פתחנו מלון מהאלה הכתומים....היה טעיםםםםםםםםםםםםםם מאד. תמיד אמרו לנו שהפירות והירקות בארץ הכי טעמים אז שתדעו שזו סתם אגדה אורבנית.....אכלתי בקנדה מלון כתום שהגיע מקליפורניה והיה לו טעם גן עדן....
A alona 9 New member 8/8/07 #12 ../images/Emo6.gif מאיפה הבאת את התיאורים?...ויחד עם זאת כל כך נכון....
א אודרי11 New member 8/8/07 #17 בת אל...אני אזביר לך לאט לאט... בקשר לפירות ולירקות ...שיש להם טעם של כלום....