בקר טוב

Sparker

New member
היי פלינט../images/Emo70.gif

טוב לראות גם אותך כאן...
את המאמר מהפורום השכן תאלץ להעביר בעזרת מיודענו הקופי-פייסט... פה בינתיים אין מנהל (אל תגיד לסמסא) ואנו נתונים לחסדי שמיים (אל תגיד לריו). עוגן מנצנצת בתפקידה אז אני ייאלץ לשאול -
?? תה??
חם?? (כל עוד אנחנו לא מושקים רשמית אין תקציב לעוגיות... איתך הסליחה...) ולקום!

פלינט1

New member
תגיד ספרקר למה אתה צועק?

מה יש לך אתה? הלכתי לרגע לשכנים להגיד שלום, ניתקלתי במנהלת שראשה בשמים, ומה אני שומע? ספרקר צועק מתחת לחלון שלי כמו צ´חצ´ח ספרדי ממלגה שרב ברחוב עם אבא של ארוסתו הספרדיה. אחר כך אתה מיתפלא שככה מדברים על הספרדים? לא יכולת לצלצל באינטרקום, ללחוש בשקט? לא! היית חייב להראות את הפרצוף האמיתי שלנו שניסיתי להסתיר במאמצים עד שהיגעת. מילא צועק, אבל בשביל מה ציפצפת עם הזמבורה של המכונית מלאת הניקלים שלך? הקפה של עוגן מיתקרר? שתעשה חדש. גם ככה התרמוס שלה מלא מהקפה שעוד בזמנו ריקי נתנה לה. אבל פר, עשית לי כבוד אצל השכנים. וואלק יחשבו איזה תותח הפסידו בפורום עקרות הבית. רק בפעם הבאה, תבוא עם כמה בחורות לקרוא לי. אתה יודע, אם דאאוין - אז עד הסוף. -------------------------------------------------------------------- זה המאמר שכתבתי לשכנים בארה"ב. אצלהם מקבלים שכן חדש בעוגה, לא כמו באירופה עם בקבוק יין. שם לקוקה קולה יש ערך של דום פריניון. אז שנהנה גם אנחנו מעוגה אמריקאית עם יין אירופאי. (וכשאני אומר יין אירופאי - רק שלא יקפצו לי ההולנדים..) שלום, אני פלינט, רק שהמערכת לא מאמינה לי, ואמרה שיש לה עוד פלינט, ובלאת בררה הוספתי 1. אני השכן משיכון ווינט, בינין ממול, זה שכתוב עליו אירופה - אך אולי לא שמתם אף פעם לב. הייתי תולה מפיות תיקשורת ליבוש על הגזוזזטרא, וגם סוהא היתה מגיעה עם פמליתה ומכבדת אותי בנוכחותה מידי שבוע. אבל זה היה מזמן, וגם הזיכרון אינו מה שהיה פעם. בוקר אחד פתחתי את חלוני, ובבנין שלכם התריסים היו רובם מוגפים. אז נכון שבלילה הקודם עלו צעקות ממרבית הקומות, אבל חשבתי שזה קורה בכל בית וברוב המשפחות. אך באותו הלילה, עד שעה מאוחרת נארזו ארגזים. ובבוקר, עוד לפני שהשמש סילקה את קורי העכביש האחרונים מעל קרניה הישנוניות, הגיעו משאיות הובלה ולקחו את רוב השכנים. חיכתי יום, המתנתי יומיים אך התריסים נישארו סגורים. לא רציתי להראות כשכן חטטן ולא חקרתי, עד שלא יכולתי להיתאפק, היתקרבתי למיבנה החצי נטוש, ושמעתי את ההיא מהוועד, המספרת שעברתם לבית גדול יותר, מרווח, ונוח יותר מקודמו. זה כבר היה קצת יותר מדי בשבילי. מביתי במעלה הגיבעה הייתי צופה במזל מהעמק, שבטרקלינה היתה מקבלת את אורחיה, ובשאר חדרי הבית - טוב זה לא המקום להרחיב. על ירוק הדשא היו עיניו של גרינאייז מקבלות ברק זוהר - במיוחד כשהיה מיתרגז באספות הוועד שנערכו בחצר. הכנופיה הבוסטונית בכלל נתנה לנו לפעמים את ההרגשה שאנחנו, פאר המאפיה האיטלקית, איננו יותר מאשר כיתת טעוני טיפוח בבית ספר של המיסיון באוגנדה. ועתה כשאני עומד על הבלקון - ציה וחידלון. אני לא אוהב לירוק לבאר שממנה שתיתי, אך אני עוד יותר לא אוהב - שהבאר יורקת עלי. פעם היתה לנו באר בשכונה, עד שהחליטו מומחי הכלכלה החדשה, זאת הנקראת "גורנישט קום" לחסום את הגישה. אוכל לאמר במלוא הצניעות, שעבדכם הנאמן לא רק שתה, אלא גם מילא את המעיין החרב מידי פעם, כמובן לא לבדו, אך זה לא מנע את הכנסת מקור המים לתוך למרכז קניות בתשלום. מאוחר יותר, כשהבינו שקניון ללא קונים יציג את מנהלו כאוגדונר ללא חיילים, ניסו לתת לנו תחליף בצורת בירזיה עקומה מצנרת דולפת, וכל זה ליד מחסן האשפה. כך היינו אמורים גם לבזבז את מעותינו הספורות - וגם ליזכות ליחס הניתן לעובדי שרות הניכנסים מהכניסה האחורית. אם יהיה ביקוש, אביא את שכתבתי להם ואת ניחוח התשובות. הוכחתי כנביא סנילי בשער, וציטטתי את זקני ברל פליט שאמר: "אם אתה משתין על כל העולם, כל העולם ירטב מעט. אך אם כל העולם ישתין עליך - במהרה תיטבע". אז אפשר לקחת כיסא ולשבת? פלינט.

Sparker

New member
אמר האיטלקי...

צועק צועק... רק ככה מקבל תשומת לב... למה אני דמיינתי אותך כבר מתחמם מההודעה של המנהלת שמה... עוד איטלקי שרק מחפש לחמם ´תעיניינים... מגיע בקול תרועה, מבקש בקשות, קופץ לשכנים לומר שלום ולא חוזר... בטח שאני יתחמם... (אין בעד מה...)

Sparker

New member
אז מה??

אר יו היר טו סטיי?? (סנוב עלק). עוגן!!! צאי מהצ´אט ושימי שוב מים... את לא עד כדי כך חולה...

een ogenblik

New member
כשכתבת את זה הייתי עדין בצ´אט?

בכל מקרה, הלכתי לישון מוקדם נורא, עקב מחלתי, ופשוט לא יכולה להרדם. התאוששתי מעט, וחזרתי לראות מה קורה אתכם. לא קורה כלום. אתם לא נמצאים בפורום, אתם לא נמצאים בצ´אט. משעמם!

yosense

New member
לפלינט האמיתי ניתנה העט האמיתית

ואנסה לאייר את סיפור הבאר מיד:

פלינט1

New member
יוס, אין לי מילים!!

עשה לי רק טובה קטנה. האם תוכל להכניס את האיור לפורום האם כמו שקוראת לו עוגן בהיתבטלות מקוממת אירופאים, מתחת לכתבה שפותחת את האשכול שלי? דבר שני, האם תוכל לשלוח את זה לווינט בשם כל הפליטים? וזאת לאחר שתכניס זאת לפורום חו"ל, ואני אשאל את שאר הפליטים באם הרעיון מתאים להם?

yosense

New member
התבלבלתי

לאיזה פורום להכניס את זה? לאיזה פורום עוגן מתכוונת? איפה האשכול שלך? באיזה יום? פורום חו"ל בתפוז? להכניס את זה אחרי זה לינט? ואתה תשאל אותם אם מה מתאים להם?.. ה ת ב ל ב ל ת י

פלינט1

New member
יוס, הסבר מחדש.

האשכול שלי בפרום ישראלים בחו"ל ניקרא: "אפשר לקחת כיסא?" הכנס את תמונתך תחת האשכול הזה. לאחר מכן אשאל אותם אם הרעיון לשלוח את הכתבה עם הציור מתאים גם להם. שם הם ברובם פליטי פורום ארה"ב. אם תתקבלנה תגובות חיוביות - אבקש אותך (נחליט ביחד) לשלוח לווינט. האשכול נחמד. קרא אותו, וגם האחרים מוזמנים.

yosense

New member
פלינט - אתה אולי כבר מכיר אותי

אין לי מעצורים.. זה כבר בשני הפורומים..

yosense

New member
המשימה ראשונה בוצעה

ועכשיו לשים אותו בינט? או שיש להכנסיס קודם את המפית?

פלינט1

New member
יוס, תודה. נחכה לתגובות מהם.

אם תוך יום יומיים לא יהיו תגובות - סימן שאין עינין. אם יהיו - נישלח.

yosense

New member
משימה ב´ - בוצע .. אני מעביר לשקמ"ץ

ינט יהנו מהאיור .. או שתהיה תגובה התפרצותית.. יש לי שק פרוזאק .. לא תדאג אחרי לשקמ"ציה
כולם כבר שם

פלינט1

New member
יוס, ראיתי, אך צרף גם את הכתבה

הציור יפה, אך בתוספת הכתבה יקבל אפקט מובן יותר.

een ogenblik

New member
למה התבטלות?

כמשתתפת תפוז, ולא ווינט (שהרי את ווינט עזבתי מזמן), פורום זה הוקם תוך התפצלות מפורום כללי יותר. למשך זמן מה ימשיך הקשר הישיר בין הפורומים, ואנו, יוצאי תפוז, נצטרך להחליט היכן מרכז שהייתינו (תושבות ע"פ האירוח האחרון בפורום האם). כבר עכשיו נראה שתושבותי היא כאן, אך אזרחותי היא תפוז, ולא פליטות ווינט.

een ogenblik

New member
אם תרד כמה שורות למטה

תראה שקישרתי את הודעתך המקורית לכאן. למרות טענות ספרקר, אני חולה למדי, אבל בגלים. כשאני לא מרגישה לא-טוב, אז הכל בסדר, אבל כשאני מרגישה לא-טוב הכל נורא ואיום. כרגע אני במצב כמעט תקין, אז זה הזמן לשאול האם אתה רוצה
חדש, טרי, חזק?

een ogenblik

New member
אני רואה שספארקר כבר דאג לך

לא סתם אנו מריצים אותו לניהול הפורום. ניסית לכתוב פלינט עם רווחים רווחים בין האותיות? פ ל י נ ט? כי זה הזמן לשנות את כרטיסך, אני תקועה עם הEEN בשמי ללא שינוי, כי איני רוצה לפתוח כרטיס חדש (אם מישהו מנסה למצוא סודות אפלים עלי, כל הודעותי כתובות תחת כינוי יחיד), אבל אם לא כתבת כמעט הודעות, אז לא צריכה להיות בעיה לפתוח כרטיס חדש. אתה לא יכול לעשות קופי פייסט למאמר משם לפה? ואני לא מתרשלת במילוי תפקידי, אני חולה, וספרקר אמור לדעת את זה!

למעלה