בקר טוב

blixgirl

New member
בוקר אור../images/Emo42.gif

רק שפה דיי קפוא עדיין...
יום טוב בליקסי

Sparker

New member
בוקר...

יוס, שמעת שירד שלג אתמול ברונדה ובאנטקרה??? גם אני רוצה!!!

een ogenblik

New member
בוקר, בהחלט בוקר

על הטוב אפשר להתווכח. מיץ תפוזים מתאים לי מאד כרגע. כל פרי הדר אחר, גם.

yosense

New member
שלג ברוב ספרד

גרנדה מכוסה וההרים באנדלוסיה גם. אצלנו למטה בחוף? מה? לא נראה שיירד. לא מספיק קר. בכל זאת הנה האיש הקפוא הזה בררר..

Sparker

New member
תשמע...

אני אמנם גר מול הים אבל בגובה 180מ´... כרגע יש התראה לשלג מ-500מ´ ומעלה... אולי יגיע גם אליי ידוע לך אם ירד שלג במלגה בעידן המודרני?? בטורקל שליד אנטקרה כבר היית?? קח תמונה...

yosense

New member
מתכנן לנסוע מזמן ...

ולא יוצא לי - בטח יורד שם שלג, ואולי גם יהיה שלג על ההרים שמסביבנו איזה כייף אם יהיה דבר כזה אני אצלם כמובן. בדרך כלל אני מצלם את ההר המדהים והצלול שמעלינו עם העננים שעליו או כשהוא לגמרי נקי.

Sparker

New member
אז שלח משהו...

אם יש לך תמונות יפות, תעלה אותם הנה... אתה יודע שאני משוגע על תמונות (וצילום בכלל)

yosense

New member
בדיוק העלתי כמה צילומים להיידפארק

וזה הלינק http://www.2190.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?whichpage=2&topic_id=275283

Sparker

New member
תמונות מדהימות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אהבתי את התמונות בחצר... מגיע לך
סופסוף רואים את הפרצוף שלך...

een ogenblik

New member
ואני את הבורוזוי

איך אפשר לחשוב שבורוזוי הוא משהו אחר מבורוזוי?

ערדNorway

New member
ogenblik- חכמה בלילה

חכמה בלילה ליצחוק על טעויות של אחרים היה חושך והיא לא הסתכלה עלי אז היא נראתה סלוקי מגודל אבל התנצלתי , מה זה לא נחשב

een ogenblik

New member
עוד לא היית כאן, לא ידעתי שתבוא

לא ידעתי שתראה את ההודעה הזו. וחוץ מזה, ראיתי את התמונה, וחשבתי איזה "בורוזוי יפה", אך כאשר ראיתי את תגובתך התחלתי לחשוב שאני זו שחולה ולא רואה טוב. אז אני בעצם מחזירה את האשם למפתנך. או אולי, אם אני אביא לך
, נוכל להעלים תקרית זו?

ערדNorway

New member
אז סיכמנו על פרחים

האמת שאני זה שמתבייש טעויות בזיהוי כל כך ברורות מביכות אותי ברבים אז סיכמנו על פרחים

yosense

New member
פרצופים מצולמים - תודה

בי זה ווי - יצאתי כרגע קצת החוצה כצלם את העיירה הקפואה. הסירה שמצולמת אגב, ציירתי עליה לא מעט, וגם השתמשתי בה לתיפוף.. הקונה הוריד לי הרבה מהמחיר בגלל שניסרתי מחיצות והפכתי אותה לחלל אחד, וגם ציפיתי את ארונות העץ עם הפורניר בצבעים.. ו אני מאד אוהב את צילומי הטבע שלך.. פרסם משהו כל פעם - הם תענוג אמיתי

blixgirl

New member
היי yosense ../images/Emo9.gif

נעים להכיר,אהבתי את כל התמונות במיוחד זו של מופע הרחוב ביפו כל כך אמיתית ואוטנתית (אין לי מושג אם ככה כותבים את המילה אז סליחות אם טעיתי באיות) שלח עוד..
בליקסי - סקוטלנד

yosense

New member
בליקסי - נעים להכיר ../images/Emo24.gif

ונראה , אולי אמצא כמה צלומים להעלות הנה. אגב ישנם פה כמה צלמים מעולים פה, לפחות פלינט, דורון וספרקר. אני כרגע במרתון של סרטי וידאו נעים להכיר כבר אמרתי?
יוס מספרד

פלינט1

New member
היגעתי.

אני אומנם לא צלם גדול, אך כיתוביות לתמונות בסיגנון שמרני עד אוונגרדי פרוע - אוכל לכתוב. מישהו יוכל לפתור אותי מעונשו של 1 המצורף לשם פלינט? האתר לא הסכים לקבל אותי בשם פלינט, בטענה ששם זה כבר תפוס. אני פשוט לא מאמין, עוד פלינט? עכשיו יגידו מהלכי הרכיל שהמיספר אמור לציין הערכה עצמית גבוהה - אך לא היא. אנא החזירו לי את אישיותי האוטואירונית המתבטאית בשם אליו אני כה קשור. מנהלת זמנית: איך אפשר להעביר את המאמר מישראלים בחו"ל לכאן? אם יוס האגדי יעשה זאת במקומי, אגמול לו בקריאת מאמריו עד תום - לתקופה של חודש ימים מרגע זה. טוב, לא צריך להגזים. שבוע. יוס ידידי, אתה יודע שזה רק בשביל לאזן את הרצינות הפלמית של עוגן. כיף לראות את כולכם כאן.

למעלה