בקר טוב!

נכון, זה ברור

ש 3000 שקל לא מספיק.להחזיק בית ומשפחה. אנחנו לא מסכנים חסרי קורת גג ולא עובדים. לבת שלי לא חסר כלום ברוך ה' חוץ מהורים מאושרים. כמובן שבעלי התפנק וחיפש עבודה במקצוע שלו, כל עוד אנחנו לא גוועים ברעב ואנחנו בסדר.בלי יותר מידי מותרויות. גם לי לא היה חסר כלום עד לרגע זה,בדיוק בתקופה זו, הסתיימו ההכנסות שהיו לנו עד כה. בכל מקרה זה לא רלוונטי כי שבוע הבא הוא מתחיל לעבוד סופסוף. אנחנו לא 2 ילדים שהשתחררו מהצבא,ולא בז** שלהם לעבוד.בעלי מבוגר ממני ויש לו מקצוע. סה"כ ביקשתי טיפול זוגי במחיר סביר.אני לא מבינה איפה פשעתי..כל אחד יודע את ההכנסות שלו ואת ההוצאות שלו וכמה הוא יכול להוציא על דברים שחורגים מההוצאות החודשיות,במיוחד דברים שבאו פתאום, לנו, אין את הסכומים האלה. אנחנו לא נמכור את הרכב שלנו, בכדי לקחת מטפל זוגי , כשבטוח אפשר למצוא גם במחיר נמוך יותר. סה"כ ביקשתי המלצה על מטפל זוגי במחיר נמוך, אם אין כאלה, סבבה, נמצא כבר פתרון!! אבל למה לא לחפש קודם כל את הזול ? את מה שמתאים לכיס שלי? נכנסתי לכאן לקבל הכוונה/המלצה לגבי זה, חשבתי שיש כאן כאלו שמכירים את התחום הזה, כי אני לא, יכול להיות שאין מטפלים יותר זולים, ויכול להיות שיש, אני לא יודעת. בשביל זה פניתי לכאן. כמו שיש אנשים שמחפשים קורסים של הכנה ללידה זולים יותר,מדריכות כלות,ועוד הרבה אחרים, זו היתה הכוונה שלי.

נדמה לי שהבנתי -

יועץ זוגי או לא, את לא באמת רואה סיכוי להציל את הנישואין האלה - הציעו לכם ברבנות אז בסדר, יאללה, ננסה - להזיק זה לא יכול. והיות ומדובר בכוסות רוח למת, כדאי רק לוודא שההוצאה לא תהיה מוגזמת - לוותר על האוטו בשביל הקשקוש הזה שבכל מקרה לא יועיל? מיותר לגמרי. מאחורי הקלילות שלך נחבא יאוש עמוק.

יא ואררדי

אמרתי שאם לא אמצא במחיר סביר לא אלך לייעוץ זוגי?אתגרש?סליחה שאני לא טחונה בכסף ,סליחה באמת. כנראה אני היחידה בעולם שמחפשת איפה לחסוך,ובודקת קודם את השירות הזול על פני היקר
וכן, אני לא אוותר על הרכב,אבל אולי אלווה כסף? אבל זו האפשרות האחרונה. קודם כל למצוא טיפול זוגי לא ביוקר.אם אין,נחשוב על פתרון. ואני רואה הרבה סיכוי להציל את הנישואין,אבל המון סיכוי.אנחנו אוהבים אחד את השניה ובאמת שאין סיבה שזה לא יצליח
ואני לא אחכה עד שיציעו לנו ברבנות,אני רוצה עכשיו. ואם לא הית משעשע בעניין החתולים, הית נ--ו-ר-א מרגיז. שב על טיל וטוס לי

אין לכם כסף

אתם שניכם לא עובדים אתם לא יכולים לשלם למטפל זוגי טוב אבל... את יכולה להחזיק רכב ואת לא תוותרי עליו, אפילו אם תצטרכי לקחת הלוואה ולשלם עליה ריבית גבוהה ולהכנס לחובות. מה אני אומר לך, אין שכל אין דאגות.

אני אוהב אותך

כשאת כועסת - נדמה לי שהכעס הוא תגובה הולמת יותר למצב שאליו נקלעת מהקלילות המזוייפת שקיבלנו ממך עד עכשיו. החיים מאלצים אותך להתבגר מהר מכפי שתיכננת - גם אם את הולכת להפסיד בקרב הזה (וכל הסימנים - אהבה או לא, יעוץ זוגי או לא, מראים שזה הכיוון) כדאי שתוודאי שלא הפסדת את הלקח.

תחסכי את הייעוץ

אני בשוק איך זוג יכול לשבת בבית..רוצה לעבוד במקצוע שלו אלק נו באמת,בודקת לחסוך ? ממה לחסוך אם אין הכנסה ? אתם צריכים עבודה ודחוף זה הטיפול הזוגי הטוב עבורכם. עינין החתולים אכן משעשע, עבורנו.. את צריכה לקחת את זה יותר ברצינות...

I C E M A N 7

New member
משעשע.. ואולי גם מדעי

החתול מייצג בתכונותיו את הגבר האידיאלי בעיני האישה הממוצעת. עצמאי בשטח (אבל תלוי בך שתאכילי אותו ותנקי את צרכיו), חכם למראית עין (אבל לא מסוגל להתמודד עם שני פנסים הנעים לעברו), מבויית (מתחרפן מחוץ לסביבה שהורגל אליה), מנוכר ומניפולטיבי (מה לא תעשי בשבילו על מנת לשחרר ממנו את הגרגור) ובלתי ניתן לאילוף (מה שלא מוריד מהאתגר הסיזיפי לנסות לאלף). אגב, גם את המשיכה של גברים לכלבים ניתן להסביר כך. נאמן, צייתן, תלותי, מתמסר בקלות ומתחנן לתשומת לב. האישה האידיאלית, לא?

nowonder

New member
../images/Emo6.gif

יש לי חברה שיש לה 6 חתולים. לא מכירה אף גבר שיש לו 6 כלבים.

מורנה25

New member
דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום, הצעה מהלב

קודם כל אתם אשמים שהכנסתם עצמכם למצב הזה. אי אפשר לחיות אחד עם השני 24 שעות ולא לריב. זוגיות משמעותה - ביחד ולחוד. כל אחד צריך ספייס אפילו מהילדים שלך יימאס בחופש הגדול את תשתגעי איתם מהבוקר אעד ערב חודשיים.וכמו כל אמא נורמלית תרצי לברוח. בשבילך יש אלפי משרות פשוטות -טלמרקטינג, מזכירות, לא חסר עבודה עד שתתברגי בחברה ותתקדמי. אני מציעה שתלכו לדעת תורה, אין לך מושג כמה זה שונה מייעוץ רגיל. אני מכירה את שתי הסוגים אם תרצי לשמוע את ההבדל העצום ודוגמאות וסיפרוים של אנשים.השבי לך על התעניינותך,ואקדיש לך זמן כתיבה. ואף אמליץ לך רב חמוד מצחיק לבבי שייתן לך ייעוץ זוגי ידבר עם בעל בנועם ויסביר לו את מהותה של אישה, וגם לך מה מהותך כאישה ואילו מידות תצטרכי לשפר להתגבר כדי לשמור על החנת והשמחה עם בעלך.ורק אם תרצו תשלמו לו גם אחרי חודשיים שתתחילו לעבוד וזה רק יהיה תרומה אם בא לכם. המון הצלחה- ואם את תחליטי- אתם לא תתגרשו!

matyt

New member
לא היית באה לכפר סבא כדי להציל את נישואיך

מאוהבת, ילדה משותפת??? תנאים?? מה הקטע??? רוצה להציל או לא???? אם הייתי אומר לך שיש בטבריה מישהי שיכולה להציל את הנישואין שלך לא היית נוסעת????

yellow feather

New member
נסי למצוא קורסים ליועצים

זוגיים, לעיתים תכופות הם מחפשים שם זוגות להתאמן עליהם - תחת פיקוח והשגחה של מנחים. יכול להשתלם לכם וגם להם.

למעלה