בקר טוב!

בקר טוב!../images/Emo42.gif

שלום ובוקר טוב לכולם. אני ובעלי נשואים כמעט שנה,ויש לנו ילדה בת חצי שנה.סה"כ אנחנו ביחד שנתיים וחצי. אנחנו לא מסתדרים כשאנחנו ביחד,יש לציין שכשאנחנו ביחד אנחנו ממש ביחד,שניינו לא עובדים .בקיצור, תמיד מגיע מצב שמישהו עוזב את הבית.עם כל הדברים שלו. ולא מדבר יותר. אחרי זה חוזרים וחוזר חלילה. וז לא נגמר! הפעם,אני עזבתי,עם הילדה. כי המצב רק החמיר. החלטנו להתגרש,בזעם והמון עצבים. העצבים נרגעו, כבר חודש שאני אצל ההורים שלי עם הילדה, וחודש שלא ראינו אחד את השני. ואני לא אשקר, אנחנו מתגעגעים אחד לשני, זה הרי ברור.אנחנו מאוהבים עד השמיים, אבל פשוט לא מצליחים להסתדר משום מה. אחרי שפתחנו תיק ברבנות, הסכמנו ללכת לייעוץ זוגי. אולי בכל זאת?הרי אנחנו לא שונאים אחד את השני.אלא ההפך זה המצב. עכשיו, אני חייבת המלצה על ייועץ/ת זוגית!!! באיזור ירושלים. מישהו/י לא יקר/ה מידי, וטובה...(דרישה גבוהה מידי?
) תודה מראש...ויום טוב

chenby

New member
יש סיבה שאנחנו לא עובדים

כי אנחנו לא עובדים בפורום.. אלא כותבים בהתנדבות. אני באופן אישי לא מכירה יועצים זוגיים .. עוד מעט אנשים יכתבו פה, ממליצה לך להכנס לפורום גישור - ולשאול שם גם כן. בהצלחה.

chenby

New member
עזבי אני בהאנגאובר רציני

וחשבתי שהיא כתבה הודעה נוספת... לא שאת הגבת לה.. יצאתי בלונדינית אבל זה קורה לפעמים..

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה בסדר, כשבלונדינית פוגשת פולניה - זו התוצאה

שילה1

New member
בפורום גישור אין יועצים המוכרים באזור ירושלים

קים אתר של האיגוד לטיפול במשפחה,שם תמצאי את רשימת המטפלים שהוסמכו לטפולי משפחה.

יש לך, כנראה,

עניינים יותר בוערים ודחופים מאשר להציל את הנישואים שלך - רשימת הדרישות שאת מציגה ליועץ הזוגי שאת מחפשת ממחישה את זה יפה. ולחן - תרגישי טוב, מותק
.

ממש אין לי עניינים בוערים יותר../images/Emo13.gif

מה כבר יכול להיות בוער יותר מזוגיות ואהבה?לא אצלי בכולופן..לא אשמתי שאין בכיסי 300 שקל בשביל פגישה אחת. כשיהיה לי סכום כזה,בטוח שאשקיע אותו. אם אלך ליועץ זול ולא טוב, זה לא יפתור לי שום דבר.

liron255

New member
אשמתך אשמתך

לכי לעובד-אז יהיה לך.. זה פתרון לכל כך הרבה מהבעיות שלכם

300 שקל לפגישה???

היסטרי לגמרי - מה זה המספרים האלה? את צודקת - מוגזם לגמרי. (איזה צחוקים יהיו עוד כמה שנים כשתספרי לחתולים שלך איך ויתרת על בעל, בית ומשפחה בגלל 300 שקל
)

אולי יצא מזה משהו טוב? לפחות אציל חתולים

מסכנים מהרחוב
תמיד טוב שישב איזה מנבא עתידות אחד וינבא לאנשים את העתידות
(אפילו שהם לא ביקשו כן?) תודה על העצות
ממש החכמתי.אבל בשלב זה אוותר על החתולים.אני לא כל כך נואשת. סתם עוד פורום של צחוקים.
.. זה בסדר יש הרבה כאלה בתפוז.לא נורא. שבת שלום

יעל717

New member
כאן את צודקת,נשימה מתוקה..

צריך שיהיו לך 300 שקל בכיס בשביל יעוץ זוגי טוב,אבל את עשית הכל בשביל שלא יהיה לך שקל בכיס.מה בער לך להתחתן ולהביא ילדה כאשר אף אחד ממכם עוד לא למד שום מקצוע,לא עובד,לא עצמאי.זה מתכון כמעט בטוח לכישלון.משפחה לא יכולה לתפקד בצורה כזאת.

טוב, זה ממש לא ככה

לא בער לי כלום.זה לא היה מתוכנן.נכנסתי להריון והחלטנו להתחתן.קורה.(באמת היתי צריכה לפרט?) לעבוד לא הספקתי מה לעשות,רק יצאתי מהצבא. לבעלי יש מקצוע הוא פשוט לא מצא עבודה. בעלי לא מוכן להוציא סכום כזה על טיפול זוגי,שכן זה לא רק מפגש אחד אלא צריך כמה,ברור ש 300 שקל זה כלום, אבל 3000 שקל זה כבר הרבה,זה כבר כסף שאין לנו מאיפה להוציא. אני לא מבינה מה ככ קשה להבין שלאנשים אין כסף?זה מובן מאליו?יש אנשים שאין להם כסף לתרופות, אוכל, יש אנשים שאין להם כסף לבגדים, לגנים,ולעוד הרבה דברים אחרים.לא עלינו. הלו, לא לכולם יש כסף, זה ממש ממש לא פשע. אולי אני לא בתחתית המדרגה, אבל טיפול זוגי לא מצליח להכנס להוצאות החודשיות שלנו.

יעל717

New member
בשביל לגדל ילדה ולהחזיק בית

את תצתרכי הרבה יותר מ300 וגם יותר מ3000 שקל.אם אף אחד לא עובד אז גם אוכל לילדה לא יכול להכנס להוצאות החודשיות שלכם. וגם שני אנשים צעירים שרוצים לעבוד,תמיד ימצאו עבודה.רק אלו שיש להם יותר דרישות מרצון,אז לא מוצאים עבודה כאשר יש להאכיל ילדה בבית.אנשים עובדים בניקיונות,במיון מכתבים בסניפי דואר,בשמירה,בחלוקת עיתונים ובעוד הרבה עבודות פשוטות,רק בשביל להרוויח.אבל אם אדם צעיר ובריא יושב מובטל ומתלונן שאין לו כסף,אז זה ממש לא מעורר חמלה.במיוחד כאשר לקחתם אחריות לגדל ילדה.

למעלה