בקר טוב

יערית 1

New member
בקר טוב../images/Emo201.gif../images/Emo59.gif

על הבקר העירו אותי צפירות...מאחלת לכולם יום טוב ושקט..עם מלוא אהבתי. ניראה שאחזור לישון...

odo13z

New member
בקר טוב קוסמות וקוסמים....../images/Emo66.gif

וגם לך.....נסרללה....כוססססססססססאמק !!!! מה זה......על עמק יזרעאל ? מה איבדת בבית שלי......חולרה קטן....? יללההה.....לך. לך חפש מי יינענע אותך. הירגיז אותי...... הדרק הקטן...... יום טוב ונעים......קוסמים. מה דעתכם.......בואו נהפוך אותו בקסם לג'וק....... למקק איראני..... אחר כך ניתפוס אותו באיזו פינה..... עפ ה"שפיץ" של הנעל.....

טאKילה

New member
אודו בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif

הלוואי שנאסרלה המניוק ימות! אמן.

בוקר טוב יערית ../images/Emo201.gif ולכולם../images/Emo140.gif

מקווה שכל המצב הנורא הזה יעבור כבר. יערית תיהי חזקה. שולחת לך חיבוקים. שמרי על עצמך ומשפחתך. יהיה טוב בעזרת השם. המצב מלחיץ. אין כבר כח לכלום. שיהיה יום טוב ורגוע לכולנו.

בקר ליום שקט,,נקווה../images/Emo140.gif../images/Emo185.gif

"זה שיש לו "למה" לחיות בעבורו, יכול לשאת כמעט "איך". " פרידריך ניטשה מתי תחזור כבר השפיות והשיגרה של יום רגיל...

בוקר טוב לכולם, יערית הצפירות

הפריעו לך לישו והעירו אותך,, ולי בשעה 6 הבוקר הקטיושה שנפלה(בעכו) 50 מטר מביתי הפריעה לי בדיוק שאני לוגמת קפה ורוצה לכתוב לכם בוקר טוב, הצפירה באה אחרי הפיצוץ האדיר, קיוותי שזה אופנוע עם אגזוז משוחרר, אבל הטלפון והנייד צילצלו ואז הבנתי שזו קטיושה, מקווה שזהו, לא בא לי לכתוב על קטיושות, בדרך כלל כותבים בוקר טוב יום טוב,, היום יש לכתיבה הזו משמעות גדולה בעייני, אז המשך יום טוב היום מחר ותמיד,

טאKילה

New member
שוש פרסלי בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif

תשמרו עלכם
שיהיה יום רגוע ושקט.

צלפלפית

New member
בוקר טוב?

התעוררתי לבוקר מעורפל במלוא מובן המילה לא רואים ממטר, הבית בתוך ענן. לזה מתכוונים כשאומרים "ערפל קרב"? שיתבהר כבר צלפלפית

נורית44

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo140.gif

יום שקט שיהיה יום ללא ניפגעים. לתושבי הצפון חיבוק חם חיזקו ואימצו
נורית

טאKילה

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo96.gif../images/Emo42.gif

שיהיה יום שקט ורגוע
יערית בוקר טוב

בוקר ויום של אור ורוגע../images/Emo203.gif

הלכתי לישון מאוחר, הפכתי מכורה-צמודה לטלויזייה ואינטרנט- מקווה להיגמל בקרוב..שמעת נסראללה?... עפולה נצרת עילית גבעת אלה וכל האזור- ליבי איתכם חברים ומשפחה...מקווה שהכל בסדר. הבת אומרת לי אמש, היום אני לא עובדת בואי נצא נטייל נקנה ואני עונה לה: מלחמה ילדתי, לא חשבתי שאומר מילים אלה לילדיי, אך זו מלחמה. נצא לקניות מכולת הכרחיות והביתה מיד...
ועכשיו תור האופטימיות שזו אני האמיתית: יהיה טוב..יהיה יום רגוע
תנחומיי למשפחות ההרוגים.
החלמה מהירה לפצועים. היו חזקים כולם.
רק טוב.

למעלה