בקר טוב

יערית 1

New member
בקר טוב../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif

מאחלת לכם יום טוב ומוצלח..סופשבוע בפתח..השבוע נגמר לנו מהר.. בדיוק כך החיים חולפים לנגד עיננו. מהר.חומקים. אז קדימה לקום ולברך בקר טוב ויום ניפלא.
ולך שמים האחת, מאחלת סופשבוע של כיף והנאה.
ולך אהוב יקר שולחת

שמים1

New member
בוקר טוב ../images/Emo96.gif../images/Emo141.gif../images/Emo212.gif

ואם נקום מהר מהר אז הבוקר לא יחלוף ?
.. אז הנה קמתי
, בוקר טוב לך יערית ולכולם , שיהיה יום חמים ונעים וסוף שבוע נפלא...
...

טאKילה

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif

יום נעים ושקט
בוקר טוב יערית שמים אחתוש

בוקר טוב יום טוב

יערית ושמיים וכולכולם.. ושוב חמישי ושוב יש לנו טריוויה טאKי כבר שוקדת עליה בטח ושמיים מכינה לנו סיכום שבועי מעניין וצבעוני שמיים שיהייה לך סוף שבוע נהדר בצפון מזג אויר חמים עם ריחות של פרחים ושמחה ליאור

קרוואלה

New member
בוקר טוב עולםםםםם../images/Emo42.gif

חשבתי לשיר לכם איזה שיר נחמד בבוקר... אבל מזג האויר כול כך נעים בחוצ חבל להרוס אותו. אז שיהיה לכולנו יום נעים וטוב... אני ללכת לארוז ולחכות ששמים תאסופ אותי לסופ שבוע בצפון

שמים1

New member
יו קרוואלללהההההה ../images/Emo3.gif

בואי נשמה
.. ואני מרשה לשיר שיר בשקט בשקט...שרק אני אשמע

קרוואלה

New member
טופ נו אם את ....

מבקשת כול כך יפה אז ווקשה........ בוקר טוב עולםםםםםםםםםםםםםםםםםם מה שלום כולםםםםםםםםםםםםם אני יורד מהחוטיםםםםםםםםםםםםםםםםם אני כבר ילד אמיתייייייייייייייי כמו כול הילדיםםםםםםםםםםםםם כמה טוב לחיותתתתתתתתתתתתתתתת ולהיותתתתתתתתתתתתתתתת ילד שאוהב את העולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם והעולם אותו אוהבבבבבבבבבבבבבבבבבב מכול הלבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב פינוקיווווווו שמייייייייייייייי

הAני

New member
בוקר טוב../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif

מה טומן בחובו יום שהתחיל ביקיצה מחלום
כמעט סופשבוע, כמעט פסח, כמעט חופש יש למה לצפות

בוקר אור קסומים וקסומות

יאללה... תניפו ת'מטה הקסמים היום..סופשבוע בפתח ותייכף חופשת החג... חג לנו..שמש...שעון קיץ...כל כך הרבה שינוים בזמן הקצר הזה.. עוד כמה שבועות ושולפים ת'ביקיני מהבויידם {יאאא רייט...} עוד כמה שבועות ומחדשים ת'גרדרובה של הסנדלים, הטי שרטים.. אוח הקיץ הזה....

למעלה