בקר טוב עולם מעורטל

בקר טוב עולם מעורטל

אני ממש לא מבינה מי מביא את האופנה הזאת למדינה. ילדות בנות 12 ומעלה נראות כמו יצאו הרגע מהמקלחת ופשוט שכחו להתלבש, אולי פשוט ילכו ערומות ודי. שלא לדבר על הפלטפורמות שצריכות הפרטה דחוף. והבנים נראים דמיון מיום ליום לנשים, לכו תזהו בן ברחוב עם הקוקו הצבוע בלונד או אדום מאחור ועגלים עד הכתפיים. חסר רק חצאית וגרביון, ותהבדל יהיה צריך לבדוק רק בתחתון. שלא לדבר על השמות הזהים לשני המינים. "קוראים לי דניאל ,יו גם לי" "ולי קוראים יובל, מה אתה אומר גם שמי יובל" אגב...פעם בפורים שהיינו קטנים הנהג שם עגילים, וזה היה באמת מצחיק. היום פורים כל השנה....מזל שעוד לא הגיע האופנה לשים סירים על הראש.

ותכיף ימציאו להם פוש אפ לשם.

אני יודעת שאין חדש תחת השמש, ואין הרבה דברים ניסתרים , ולדעתי חבל כי יש פה פיספוס גדול. אין התלהבות מכלום היום. הכל גלוי וידוע. כל דבר שאין לו גבול הוא כבר לא מושך.

הכל בהתאם לגיל ../images/Emo6.gif ../images/Emo124.gif פנטי??

בא בא חחח מעונין? או שעוד שנתיים זה יתאים??? חחחח

יש כבר דבר כזה....

זה נקרא גרביים צבאיות... אני מסתכל היום על בנות 12 (עם מחשבות טהורות בלבד) וחושב לעצמי שבנות כיתתי בסיום יב´ לא התלבשו או נראו כה בוגרות כמו בנות ה-12 , 13 והלאה... מן הסתם שייך להתדרדרות המוסרית הכללית שעוברת על החברה שלנו...

בזמני בגיל 13 אפילו בקושי ידעתי

איך באים ילדים לעולם, וממש לא הפסדתי כלום, הרי ממילא אח"כ גודלים יודעים מה בוער מגיל כזה לדעת הכל? וההורים מאוד אשמים בכך, לא רק החברה מסביב.ההורים שלא להכנס לוויכוחים עם הילדים, פוטרים אותם בכך "טוב תראו את הטלנובלה, רק לכו ממני" מה ילדים צריכים לדעת בגיל כזה על בגידות וזיונים, (סליחה על המילה). ואגב באים ככה גם הפרסומות ומרעילים להם ת´מוח בתלבושות שלא משאירות מקום לשום דמיון. אח"כ מיישמים זאת ברחוב... שגם ככה הולך ומדרדר. למה הילדים צריכים להיות מהר מבוגרים. למה לא לתת להם שיהנו מהילדות, ומהתמימות, הרי פעם יגדלו וידעו הכל. למה שיפספסו את הילדות שלהם בכל ממובנים.

sahr12

New member
בזמני בגיל 13........חחחחחחח....

מי ידע מה זה בגידות.... יש צדק בדברייך...מה גם שהפרסומות של היום גם מרעילות לנו המבוגרים תמח....:)

סער אפילו אם בצחוק אמרת

זה באמת, גם אם לא מודעים לכך. ויש לכך הרבה דוגמאות להרעלה.

למעלה