בקר טוב לסופילוגי
S softy New member 25/11/01 #3 בוקר טוב בוקר טוב ואני הוֹ הוֹ הוֹ הִי ומי יודע מהו שמי? סופטי עוץ לי גוץ לי
ה השחקנית הראשית New member 25/11/01 #4 נגיד בוקר טוב כי הוא לא ממש כזה לא עם אף נוזל גרון כואב וקור בגוף.. שחקנית חולה
A ariegur New member 25/11/01 #6 שתהיי בריאה !! אם את יכולה ביום כזה, עם הצטננות כזו, צאי לים ! עוזר באחריות. אריה
א אפי לוג New member 25/11/01 #7 לגרגר שחקנית, לגרגר הרבה. זה נוגד כאב גרון וזה בדוק. הרבה בריאות לך.
א אילה. New member 25/11/01 #11 ולי דווקא נראה שזה תירוץ טוב להיכנס למיטה, להתכרבל בתוך הפוך, להיאנח ולגנוח ולגרום ל-הוא שלא יוכל להוריד ממך את הידיים. כןכן. גם את הידיים. א י ל ה משחקת עם השחקנית
ולי דווקא נראה שזה תירוץ טוב להיכנס למיטה, להתכרבל בתוך הפוך, להיאנח ולגנוח ולגרום ל-הוא שלא יוכל להוריד ממך את הידיים. כןכן. גם את הידיים. א י ל ה משחקת עם השחקנית
G Gימל New member 25/11/01 #12 תירוצים? את צריכה תירוץ כדי ל´כנס למיטה? אוי ואבוי חשבתי שרק אנחנו אמורים להיות בעלי דמיון פורה ויצרני שמייצר תירוצים למטרות שכאלה
תירוצים? את צריכה תירוץ כדי ל´כנס למיטה? אוי ואבוי חשבתי שרק אנחנו אמורים להיות בעלי דמיון פורה ויצרני שמייצר תירוצים למטרות שכאלה
א אילה. New member 25/11/01 #10 היה בוקר טוב ולא גילו לי??? ככה יפה? אוקיי, מי, מי רוצה פה עונש?? לא כולם בבת אחת! א י ל ה בוק רטוב