בקר טוב לכולן...........!

בקר טוב לכולן...........!

איפה המלעון הזה יודע ש..... כל פעם בא,מסיט הוילון,אומר היי וביי ונעלם.ומשאיר אותי לבד. בכל אופן רציתי להודיע שיש לכן עוד 24 שעות שבהן משרדי יהיה פתוח לתלונות,קטורים,בקשות, וגם כן מתנות...... אבקש מכן לבוא לבושות בהתאם לחום האיום שיש בחוץ. אפשר כמובן,אם מאוד רוצים,לבוא בלי חזיות..... אני מצדי אקבל אתכן עם גופייה בלבד....!

הודעת כמעט ביטול.........!

קבנימט....אני מתאמץ בשבלכן לפתוח את המשרד בשבת,ואף אחת לא באה!! אני נשרף מחום במשרד לבד.....ואם אתן לא באות להתלונן,אני יוריד גם את הגופייה.... טוב נו,אני סוגר לרגע,אני כבר חוזר. שכחתי להשקות את הנענע של מסעודה.....

דניאלה1311

Active member
מנהל
תכסה מיד את השערות שלך ת'שומע? ככה על הבוקר להבהיל אותי? או שתבקש ממסעודה,אולגה וסבטלנה להוריד לך את השערות עם שעווה או שתלבש את הגלבייה ותחכה יפה בפינה עד שאבוא ויפה שעה אחת קודם. לא מספיק שהמזגן שלי שבק חיים ומכונת הכביסה נפחה נשמתה גם אתה מאיים עלי בחום הזה?

בקר טוב לך דניאלה.............!

ומה פתאום את עונה למודעה שלי? את יודעת שלך יש מינוי קבוע.... ולמה את מגלה שאני גרוזיני מלא בשערות? לא מספיק שהמציל בבריכה צועק לי,הלו הלו... אתה עם הסוודר,תצא בחוץ.

דניאלה1311

Active member
מנהל
אני כל יום בודקת............... אולי עשית שעווה, עד שלא תעשה שעווה אני יעשה ת'כלים עם אברשה, גרישה ועוד כל מיני ידידים של גחלולה. צ'מע יש לזותי ידידים מדהימים החלטתי לאמץ אותה כחברה הכי טובה, זה כמובן כמו שאמרתי לעיל, רק עד שתעשה שעווווווהההההההה.

הלו הלו הלו נו באמת

בחום הזה זה לא פשוט אפילו לקחת שוונג ולעוף. ולהשקות את מסעודה, כלומר את הנענע שלה זה תמיד טוב נה נייי נההה נההה! רק טוב!!!

ואם המזגן שבק חיים דניאלההההה

לים!!! לשכב במים יותר נכון לצוף ולחלום אממממ זו הפעולה הכי טובה. ואת הכביסה??? שיעשה גרישה רק טוב!!!

דניאלה1311

Active member
מנהל
גחלולה, לידיעתך!!!!!! אני דוחה את הכביסה לרגל מטלות דחופות יותר, גרישה הציע ואני קבלתי. אמנם חםםםםםםםםםםםםםםם אבל אנחנו כבר ננפנף אחד לשני או על השני? או מסביב???

גחלולה...............!

איך את כל פעם קולעת בול לטעם שלי...... את ביקשת את רשותה של דניאלה לפני פרסום התמונה...?

אופה3

New member
צהרים טובים לכולכם, החום המתיש הזה

מדביק אותי למחשב גם ביום שבת, הצילו אני מתה מחום, מה עושים???? כבר התקלחתי במים קרים, אפילו שפכתי על הבעל צנצנת קרח, ורק אני עדיין בוערת מחום, אז מה עושים? טוב שתהיה שבת קרירה לכולנו, להצמיד את הישבן למזגנים, וללכת עם גופיות בבית, זה הרבה יותר נעיםםםםםםםםם האופה, שמתעלפת מחום

חחחחחח אז כן

בוודאי שקיבלתי קוננילה בוודאי!!! ואתה לא ענית לנו אם הקדימה שלך הוא כמו שהראתי באחת התמונות ששלחתי???
והחום בחוץ בלתי נסבל!!! מי אמר שהוא אוהב כאן את הקיץ??????? האאאאאא???? יאקקקקקק. אני עפתי לי לחוף שאני אוהבת ככה בשקט בלי אנשים רק כמה מעופפים מבני משפחתי לקחנו לנו פינה ואחרי כמה טבילות עפנו חזרה. חםםםםםם רק טוב!!!

יודע ש...

New member
היי אחי הנה אני

אתה יודע מה לעשות יש כאלה שעובדים
ומה רע בלהסיט ווילון? אתה יודע מה יש מאחורי ווילון מספר 8?

למעלה