בקר טוב לכולם

מתכון לשניצלים.

לפרוס את החזה העוף { 6 יח'}. להשים בקערית 3 ביצים , קימצוץ מלח ,1/2 כפית תבלין של עוף , 1/2 כפית אבקת מרק עוף. לערבב טוב וצלחת ניפרדת להשים את פירורי הלחם לטבול בבלילה ואח"כ ופרורי הלחם . לחמם את השמן על אש נמוכה ולטגן את השניצל. בתאבון.

מתכון לדג דניס אפוי ביין אדום יבש

מתוך הספר המטבח באהבה / רות סירקיס. 4 מנות. 750 גרם דג במשקל .{ אני שמתי 6 חתיכות. 1 כפית מלח. 1 לימון קטן. 3 בצלים. 2 גזרים 1 עלה דפנה . חצי כפית טימין { אני לא הוספתי. 2 כפות פיטרוזיליה. 1 כוס יין אדום יבש / אפשר גם יין לבן יבש. 1/4 כוס מים. 50 גרם מחאה. 1. לנקות את הדג, אך השאירו את הראש. שיטפו אותו במים קרים מכל צדדיו ובתוך חלל הבטן.נגבו במגבת נייר כדי ליבשו וזרו עליו מלח על כולו. 2. חממו תנור לחום בינוני גבוה ושמנו תבנית אפייה שתכיל בנוחיות את הדג. 3. נקו את הלימון מגרעינים ופרסו אותו לפרוסות דקות . פירסו גם את הבצל , הפיטרוזיליה הטימין עלה הדפנה והגזר לפרוסות דקיקות. 4. שימו את הדג בתבנית וסדרו מעליו וצדדיו את הגזר , הפיטרוזיליה , הטימין , עלה הדפנה ופרוסות הלימון. צקו מעליהן את היין , עם רבע כוס מים,ומעל לכל את החמאה המומסת. 5. אפו בתנור במשך 30 עד 40 דקות. צקו את הרוטב שהצתבר בתבנית על הדג. עשו זאת לעיתים תכופות כדי שהדג לא יתייבש. אפו עד שהדג מתפורר בקלות למגע מזלג. 6. הוציאו בעזרת שתי כפות גדולות ושטוחות ושימי בזהירות על צלחת הגשה גדולה . סדרו את הירקות מסביב לדג. בפרוסות לימון טריות וגר פיטרוזיליה . בתאבון טעים מאוד- הטעם מעדן

בוקר טוב נעמה אל תתעצלי ובבקשה

תרשמי מתכון ליד כל תמונה, לפני שיתחילו הבקשות למתכון.

שיוווווווווו איך בא לי לאכול מעכשיו

זוכרים אותי? אוי כמה שאני אוהבת להביט מידי פעם בפורום הזה עכשיו אני גם יהיה מאוד פעילה כאן כי פשוט אני לומדת הרבה מיכם. המשיכו ומקווה שגם אני אוכל עוד מעט להביא לכם מכתכון לעוגת גבינה מעולה שעשינו יחד עבור ילדי פנימיה .

מטבוחה פיקנטית מתכון שכן

10 עגבניות 1 ראש של שום כתוש. מלח , פלפל. 2 גמבות . 2 פילפלים חריפים. 3/4 כף פפריקה אדומה. 1/3 כוס שמן. אופן ההכנה. למלות סיר עם מים להכניס לתוכם את העגבניות . כדי לקלף את קילפתן. לחצות אותם לרבעים להוציא את הליבה . כך גם לשאר. להשים על אש קטנה ותת להם להוציא את הנוזלים ולהתבשל לאט לאט { כמובן לכסות את הסיר. לאחר שעתיים כשהעגבניות התבשלו לצלות פילפלים חריפים לקלף את קיליפתם וחתוך לרצועות ,ולערבב עם העגבניות אותו הדבר לעשות עם הגמבות האדומות . לכתוש ראש של שום להוסיף ולערבב לערבב בכוס את הפפריקה האדומה + השמן. להמשיך לערבב טוב טוב להוסיף מלח , ופלפל.לכבות את האש

סלט חצילים ../images/Emo3.gif

חציל 1 לטגן ולהשחים יפה . לחתוך אותו לקוביות . לקלות 3 גמבות לקלף את קילפתן לחתוך לקוביות לערבב עם החצילים. לקחת סיר להוסיף כפית וחצי רסק עגבניות+מלח לערבב הכל על אש נמוכה. כ10 דקות . והטעםם חבל"ז

למעלה