בקר טוב לכולם

בנדה1

New member
בקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif

מקווה שזכרתן אותנו בערב החג... אז ביום רביעי החזרנו 2 עוברים וכל שנותר עכשיו זה להחזיק אצבעות. מירב וליבי באו ללוות אותנו והיתה אווירה נפלאה כולם במצב רוח טוב (לקראת הסדר) ואני מקווה שזה השפיע על החברה שלנו. זהו, כל שנותר כעת זה לקוות, לא לפתח יותר מדי ציפיות ... חוץ מזה היה לנו ליל סדר נפלא, טונות של אוכל שרנו שירים ובגלל המלאי המוגבל של שירי החג הוספנו שירים של חנוכה ופורים
ואם יש למשהי מתכון לעוגת מצות, זה הזמן לשתף אותי בו. אז סופ"ש נעים והמשך חג שמח, וכמובן
לציצ שלי לילדים ולמשפחה כולה.

alik אליק

New member
הצצתי לפה למצוא את עקבותיך

ואני מאד שמחה ומתרגשת להודעתך הזו. בנדה יקרה, אני מחזיקה חזק את אצבעותי ומקווה בשבילך ובשבילכם. כזה מצב-רוח נפלא כמו שקורן ממילותיך, ראוי לו שימשך לפחות לפחות עד חנוכה הבא+++++++++............ באהבה ובהצלחה ענקיים. אליק

emuna4

New member
בטח שזכרנו..

מחכה (בשקט) יחד אתכן לבשורות טובות ושרוח האופטימיות תמשיך לשרות על כולנו.

מירבי*

New member
מבחינתי ציצינה שלנו בהריון

עד שיוכח אחרת!!! עם כזאת כמות של אופטימיות, רצון, כוונה טובה ואהבה גדולה זה מוכרח להצליח. ועכשיו למתכונים, 2 מתכונים לעוגות מדהימות שתמיד מצליחות וקוצרות מחמאות. עוגת קוקוס שוקולד 6 ביצים 1 כוס סוכר 2 כוסות קוקוס 200 גרם שוקולד מריר 1 שמנת מתוקה אופן ההכנה מקציפים את החלבונים עם הסוכר, מוסיפים את הקוקוס ואופים בחום בינינוי 25 דקות. מקררים, בסיר שמונח בתוך סיר עם מים על הגז, ממיסים את השוקולד, מקררים מעט ואז מוסיפים את החלמונים, מקציפים את השמנת המתוקה ומערבבים יחד עם השוקולד, מורחים את הקרם על העוגה ומשהים לכמה שעות במקרר. עוגת מצות משגעת 11 מצות 100 גרם אגוזי מלך 1 מרגרינה 100 גרם שוקולד מריר 100 גרם שוקולד חלב 4 ביצים 1/2 כוס סוכר 1/2 בקבוק תמצית רום ממיסים את השוקולד עם הרום והמרגרינה, מוסיפים את החלבונים(זו לא טעות) לאט לאט כדי שלא יקרשו מניחים בצד. מקציפים את החלמונים עם הסוכר, קוצצים את המצות והאגוזים , מערבבים הכל יחד ומקפיאים לכמה שעות. אין לכם מושג כמה מחמאות העוגות האלה מקבלות, קדימה לעבודה ואני פה לכל שאלה. בתיאבון

למעלה