בקר טוב ליום חדש

אתמול היה לי יום קשה

ובנוסף לכך קמתי הבקר והסתבר לי שמי שחשבתי שנהרג הוא פצוע מאוד קשה מנחם מנהל התחנת דלק ובית המלון ידידי... נהרגו לנו 3 אנשים צעירים זה מאוד כואב אבל איזה עולם משוגע יש לי איזה שמחה בלב קטנה ותקווה שמנחם יצא מזה יש לו סיכוי הוא פצוע קשה ומצבו יציב אוףףףףף אתמול אמרו לי שהוא נהרג ... אלו טעויות שעושים ... לכן ביקשתי למחוק את שמו כמה חשוב לחכות ולא לרשום כלום... קיבלתי מכתבי עידוד במסרים הפרטיים גם אני רוצה להגיד לכולכם תודה ישנם כאלו ששמו לב לפי הכתיבה שלי על המצוקה שאני עוברת וחווה בשנתיים של האינתפאדה וזה נכון עזבתי את הבית שלי ובימים האלו אני עושה את ההכנות לחזור חזרה כנראה בראשון דצמבר אני חוזרת לביקעה לבית היפה והגדול מול נוף בראשית הצופה לאחד הנופים הכי יפים בארץ... אני מתגעגעת אליו .. לא אל הבדידות ששם ממתינה לי אבל עייפתי מהנסיעות לעבודה והבנות עוברות לגור בתל אביב כך שאני אהיה שקטה ורגועה לבטחונן... כמה שאפשר

המשך....

בגלל הקיצוצים במשרד החינוך לא אשרו לי העברה למחוז המרכז כפי שביקשתי אני מורה לאמנות... והקיצוצים הם בתחומים האלה בעיקר .. ושנה שניה לנסוע מרחקים להיות כל יום כמעט 4 שעות בדרכים זה ממש קשה לי אז אני חוזרת בעוד חודש לבית שלי ושמחה כן על המעבר חזרה האמת התגעגעתי אליו.... ולכולכם היקרים תודה רבה שוב ....

maxima

New member
בוקר טוב לכולם.........איב.....|חי

שולחת לך חבוק של אהבה לחיזוק הנפש והנשמה נקווה בכל לב שיום אחד כל הרצח הנתעב הזה יסתיים ונוכל לחיות בשלום ובשלוה כשנפגע אדם שמכירים זה עוד יותר כואב יש לי שתי חברות באריאל וכששמעתי ששם הפיגוע בשרי נעשה חידודין מיהרתי להתקשר ולברר שהכל בסדר איתן ועם משפחותיהן מאחלת לך אור ושמחה

maxima

New member
מחשבות של בוקר...........שמש|

איך או מתעוררים ומקבלים יום חדש בוקר .......... קרני שמש מפזזות בין חרכי התריס הציפורים מזמרות לי בוקר טוב ממממממממממממממממממ מתמתחתתתתתת........ לוקחת נשימה עמוקה נהנית מרכותה של הכרית מאזינה לקולות הבוקר החודרים אט אט להכרתי שוב מתמתחתתת.......... עושה מדיטציה........ וקמה עם שיר בלב וחיוך על פני תקוות חדשות אל יום חדש יום נפלא לכולנו

רק

חיבוק, כי אין לי מילים, את גדולה מהחיים, מגזע האמזונות.... חיזקי ואימצי!!!

../images/Emo165.gifאיב....

וכשתחזרי לבקעה..אל ביתך מול שדות מוריקים, אל הבית שידע מכשולים ומרדפים.. זכרי כי אנחנו בלבבות פועמים.. שולחים אליך יד ולב אלפי פעמים... ואם תזמיני אותנו את הבית הזה, מבטיחה כי אבוא - מלאת תקווה בחזה.. כי הארץ הזאת היא ארצי , אחות.. ואני... כן אני - לא למדתי לשחות...

Sודית

New member
בקר טוב לך איב, בקר טוב לכולם ../images/Emo39.gif

בתקוה ליום שקט ורגוע. סודית בדרך לעבודה

קודמכל ../images/Emo24.gif פפוש

פפוש, מודה ההודעה שלך קצת מבהילה... מחכה שתסיר את הערפל.

למעלה