בקר טוב ושבוע שקט לכל

יאמאנית

New member
בקר טוב ושבוע שקט לכל

מציצה אליכם בהמלצת ידיד, הבנתי ממנו שזהו אחד הפורומים הנחמדים. ואני, מחפשת לי מקום נחמד, להציץ בו מידי פעם. מקווה שיש עוד קצת מקום?? שבוע טוב ושקט לכל עם ישראל

שרי 43

New member
נחמדות זה השם השני שלנו....

ואצלנו תמיד יש מקום לעוד נפש אחת, קבועה או מציצנית. (בדרכ´ המציצנים הופכים קבועים) את מזומנת להרגיש בבית שזה אומר להכין לעצמך כוס קפה לפי טעמך ולטעום ממגוון העוגות. ברוכה הבאה

אם כך........../images/Emo34.gif

אני עוזבת את בית הקפה שלי, עוברת אליכם, נחמד פה. רק ספל קפה. נס קפה, כפית שטוחה, 1 סוכרזית, עם חלב שלא יהיה חזק.

אפרת43

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

בית הקפה שלנו ידוע ביכולתו להתגמש. פותח שעריו בפני כולם.תודה לידיד ששלח. נרחיב המעגל, נוסיף עוד שולחנות.פרחים, מפות, עשישיות. מקווה ש.. הקפה טעים העוגה פריכה השרות והמלצר גורמים לך הנאה
ברוכה הבאה.

רוקוקו

New member
זה ממש לא פייר../images/Emo123.gif

אני רוצה מלצרית ולא מלצר
. ועוד בקשה אחת יש לי לא להוסיף שולחנות. גם כך אני כבר לא רואה את הנוף של הים מהלון, והפרחים גורמים לי לאפצ´יייייייייייייי!!! ושוב תודה שסבלתם אותי רוקוקו

מוטי

New member
ואני עדין מכחה

אני יושב ועדין מחכה לצלצול המיוחל ואז הוא היגיע ואני יוצא לכבוש את בעל החנות אולי עוד איזה מחט או חוט

יאמאנית

New member
תודה....תודה

על תגובתיכן החמות קוראת ומנסה להכנס לשורות אז מזל טוב לך אפרת ולך שירי תודה גם כן אוףףףף, כמה שאתן צעירות. אשמח להבין, במה בדיוק הפורום הזה עוסק. ואם גם בגילי המופלג (50) אוכל להשאר. וכן, הכנתי לי קפה, יצא לי טוב וטעים עוגה פריכה לא מצאתי, אסתפק בעוגיות. ג´חנון יש רק בשבת, למה? לא יודעת.

אפרת43

New member
שוב אכלתם את כל העוגות ולא השארתם

פירור לאורחים?!? שריייייייייייייייייי קובבבבבבבבבבבבבבבבבבב - מה יהיה??? מזל שנשארו כמה עוגיות שהחבאתי מאחורי התנור בעליית הגג של אגוז (חחחחחחח הלך המחבוא, צריך למצוא מחבוא חדש:) אז ככה - בפעם השלישית והאחרונה:::::: יום הולדתי ה-49 יחול בתאריך 25 לאפריל. ולא, גילך אינו מופלג . שרי, לא שירי, (מלשון ש ר ה...) אמנם צעירה - אבל סולחים לה:) חחחחחחחח התרגלנו. ואנא, אל תשאלי "אז למה אפרת43 " 43 זה מותג שנשאר מימים ימימה...מה שנקרא "ככה יצא" :)) מעבר לכך שאצלינו בפורום עניין הגיל אינו מהווה כרטיס כניסה או ההפך מזה. מתקבלים בני כל הגילאים, כל הדתות, כל הגזעים, כל המינים! על מה מדברים??? תני לדמיונך להשתולל והעבירי אותו לכתובים. אצלינו מדברים על שלום, על מלחמה, על רעות ואחווה, על בריאות, על מרקם יחסים, על ימי הולדת, על מחלה, על החלמה....על השמש העולה...מה שאת רוצה. על מה מדברים בדרך כלל כשביד אחת כוס קפה , בשניה עוגה - או עוגיה והפה פעם צוחק ופעם בוכה? אצלי יש ג´חנון כל השבוע - למה? כי אמא של דורון אופה , אנחנו מקפיאים ואוכלים בתאווה :)) חייבת ללכת לרופא שיניים (חחחחחח חתיך , חתיך אבל...מה זה עוזר לי?:)

natali323

New member
אפרתי

סתכלי מה קרא לי מרוב עוגות אצלך........ יוצאת לגמילה דחופה.......... להת............ביומולדת שלך

אפרת.א

New member
חחחחחחחחחחחחחח ............/images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.......................>>>>> צוחקת כבר שעהההההההההההה, לא מסוגלת להפסיק לצחוק.....! חחחחחחחחחחחחחח זה,,, מה זה ........ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותייייייייייייייייייי חחחחחחחחח . . . . . . . . חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתוקההההההההההה
אויייייייייייי הבטן...

יאמאנית

New member
ערב טוב לכם

אהה, אפרת ראיתי פשוט שבירכוך כבר היום אזכור אולי לברך שוב ב-25 (את יודעת הסניליות) שמחה להיות בחברתכם ותודה לכן בנות. תגידו, יש כאן גם בנים?
והאם כולכם כאן נשואים? סליחה על הסקרנות, מנסה לעשות הכרות. ערב טוב לכולם

אגוז.

New member
אפרת גם את המחבוא הזה גילית? ../images/Emo5.gif../images/Emo8.gif

ומה יהיה איתי? ומה עלי? אותי השארת ממש ללא מלאי נכון שהאביב את הפסח מביא והחמץ מהבית יש להוציא. מבטיח שעוגת האגוזים הבאה תהיה כשרה לפסח, מקמח מצה. אותה ושכמותה אשמור מכל משמר שמא גם היא תלקח על ידי המשטר.

אפרת43

New member
בוניייייייייייייייייי../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

וייייייייייייי כמה עוגות! (חושב שיהיה מקום במקפיא לשמור עליהן ליום ההולדת שלי?!?) אממממממממ..........בוני, מה זאת העוגה הזאת שם ?....כן,,, שם. אפשר לטעום? מבטיחה רקקקקקקקקקקקקק לטעום ביס אחד או שניים ודי ודי!
חחחחחחחחחח ואחורי זה....מבטיחה להחביא במקפיא עדדדדדדדדדד העונג הבא:))

למעלה