בקר טוב! אפשר להצטרף ?

בקר טוב! אפשר להצטרף ?

האמת עוד לא 40,אבל זה מלחיץ לומר את לשמוע משבר ואם לא קשה לומר לי במה מתבטא המשבר? (זה כדי שנתכוננן) וחוץ מזה שבוע טוב לכולם!

ברוכה הבאה סיציליה ../images/Emo140.gif

יש מקום לכולם אנחנו מרחיבים את המעגל. המשבר מתבטא אצל כל אחד באופן שונה. לדעתי אין למה להתכונן, אנחנו עוברים משברים כל החיים בכל גיל, לכל משבר יש משמעות אחרת ותוצאות שונות. צריך פשוט לשמור על אופטימיות, לחייך הרבה אל העולם והעולם יחייך אלייך חזרה. בנתיים נראה, ואני מציעה לך לעבור על ההודעות בפורום, שהאנשים פה, גם אם במשבר, תמיד מחייכים וכולם בשביל כולם. מקווה שתהני שבוע נפלא לך

פאריי

New member
סיציליה...

ניילון לחלונות קנית? סרט הדבקה להדביק יש? אם כן את מסודרת.... עכשיו ברצינות, את יודעת אצלנו הנשים פתאום קמט פו קמט שם מלחיץ וכזה... אבל עזבי את הכל , זה תלוי בהרגשה האישית שלך, אם את מרגישה שאת בדיכאון את במשבר, ואם את מרגישה שיש בך את הרוח הצעירה והשובבה שהייתה בך לפני גיל הארבעים את פ'סדר, ושום משבר לא יפקוד אותך. שבוע נפלא .....

טוב, נרגעתי! האמת

המשבר היחיד שהיה לי בחיי, זה שנכנסתי לכיתה א'. 40 זה לא גיל שכולם זוכים להגיע אליו לא? מה זה 40 כולה עשור רביעי.זה לא הרבה. בת'כלס משהו ממש פיזי נפשי יש למה? אם זה רק בהרגשה אז זה בסיידר אני עדיין חושבת שנישארתי בגיל 20. וחוץ מזה אמרו שזה גיל בינה. אז אני מחכה לבינהל'ה.

seeyou

New member
מה זה גיל?../images/Emo8.gif-זה מספר....

מרגע שנולדים מקבלים מספר....כזה או אחר... אם את עדיין מרגישה צעירה (בת 20) זה טוב! זה יעזור לעבור את משבר גיל ה-40 בקלות... המשבר האמיתי זה אחרי 60... יוסי

פאריי

New member
יופי סוף סוף

משהי שמה זה מרגישה כמעט כמוני, יאללה יוצאת לקרוע את העיר
בכל אופן כמו שאת אומרת זה גיל בינה, והכוחמה זה להנות ממה שאנחנו יכולות להפיק את הלקחים מהחיים, וממה שאנחנו באמת רוצות מעצמנו ומאחרים.

למעלה