בקר טוב! אני חדשה.

אנפה2

New member
../images/Emo8.gifשימו לב, שימו לב,../images/Emo7.gif../images/Emo9.gif

תפוז שינתה את הכרטיס האישי שלנו. אז לכולם ת ת ח ד ש ו . הכל כתום , כמו עוד משהו.

erika6

New member
אנפה את גדולה איך גילית את השינוי?|

כרטיס נחמד, צריך להתרגל אליו. כאשר יהיה לי זמן אבדוק את הנתונים

אנפה2

New member
../images/Emo127.gifאריקה, אני אדם סקרן../images/Emo127.gif

מטבעי, ומכיוון שאני משוטטת בפורמים שונים , לפעמים מעניין אותי לדעת אם הכותב הוא גבר או אשה, באיזה גיל הוא , ואני יוצאת מתוך הנחה שבכרטיס האישי יהיו מעט פרטים שיתנו לי מידע לגבי הכותב, ואז אני נכנסת לכרטיס האישי, וכך גם גיליתי הבוקר ששינו אותו.

k a d y a

New member
בקר טוב! אני חדשה.

אני קמה כל בקר מסתכלת על עצמי שאני עומדת טוב, רואה טוב, מתפקדת טוב, ואז אני מאחלת לכל יקירי שגם הם יתפקדו טוב. יום טוב לכלם.

אדזה

New member
ברוכה הבאה

קדיה,ברוכה הבאה,איזו רוח אופטימית נושבת ממך -ממש תענוג על הבוקר.יום טוב לך וחיבוק (עוד לא יודעת כמו שאר החברות להעביר איזשהו סמיילי מחבק אז אני עושה זאת במילים)

אדזה

New member
קרה

תוך כדי כתיבה לא שמתי לב שגם את נכנסת לפורום,מה שלומך ומה נשמע בביטוח הלאומי,האם יש חדש,היום דיברתי עם העובדת הסוציאלית וניתחנו מקרה שבו המטופלת הסיעודית עשתה הרבה הצגות וכשהדבר התגלה זה היה שוק למתנדבת שלה שכל כך דאגה לה.יש גם מקרים כאלה.חבל.

cara13

New member
../images/Emo65.gif אדזה

אני מופיעה מעט בפורום כי משהו מטריד אותי ואני מעט זמן מול המחשב,מקווה שזה ייגמר מהר. ובאשר לביטוח הלאומי-מה כבר יכול להיות חדש?הבעיות הן אותן בעיות ורק הפנים מתחלפים וכואב הלב לראות אישה שלפני חמש שנים כשהתחלתי לבקר אצלה הייתה עצמאית וצלולה ועכשיו אי אפשר לנהל איתה שיחה כי היא שוכחת מעכשיו לעכשיו,אבל למזלה יש לה ילדים אוהבים ודואגים וגם מטפלת נהדרת. ויש לי אישה עניה וגם חולת פרקינסון,מנסה לעשות בשבילה דברים-למשל קניתי עבורה כמה דברים שהיא רצתה (כמובן שעל חשבונה) ועכשיו היא ביקשה ממני לקנות לה פלטה לשבת כי היא דתיה.היא בודדה למרות שיש לה פה נכדה ובת שנמצאת עכשיו בארץ. כנראה שאין לה יחסים טובים עם הקרובים שלה אז אני משתדלת לשמח אותה ע"י זה שאני קונה לה דברים ,כי היא רתוקה לבית והפיליפינית שלה לא מבינה מה היא רוצה.אז זו תרומתי הצנועה לאיכות חייה.

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב קדיה לוחצת לך יד../images/Emo45.gif

שלום קדיה,
אני אוהבת את השם קדיה ותיכף אומר מדוע. הייתה משוררת מוכשרת מאוד בשם קדיה מולודבסקי (1893-1975 ). כתבה בעברית וביידיש. הנה השיר שלה "גלגולו של מעיל" השיר תורגם לעברית ע"י נתן אלתרמן. גלגולו של מעיל החיט עוסק בחיט וילדים לו מלוא הבית, חיל רב, ברוך השם ותינוק בחיק האם. כאן המעשה נפתח – לא בגדי לבן וצח. מעשה במעיל של חורף בעל סדק צר מעורף. הוי, תפרו מעיל של חורף בעל סדק צר מעורף, לבחור גדליהו גוץ שיהיה לו חם בחוץ. רץ גדליהו בו שנתיים, והמעיל – זהב פרווים! עוד שנה המעיל כאילו עוד יותר יפה אפילו. אך גדל גדליהו קוטן, והמעיל לוחץ במותן. קם יריד בבית! מה פה? איזו מין צרה צרורה פה?! קצת גדל גדליהו קוטן והמעיל לוחץ במותן. מה עושים? חסל! אין עזר! רץ במעיל שמריהו-לייזר. רץ בו לייזרקה שנתיים, והמעיל – זהב פרוויים! עוד שנה – המעיל כאילו עוד יותר יפה אפילו. פעם הוא הרים ידיים – נתפקעו השרוולים! קם יריד בבית! מה פה? איזו מין צרה צרורה פה?! לייזרקה הרים ידיים והקץ לשרוולים! מה עושים? נו מילא, מילא, שבמעיל תרוץ כבר ביילה. ביילה רצה בו שנתים, והמעיל – זהב פרווים! עוד שנה – המעיל כאילו עוד יותר יפה אפילו. פעם ביילה מתכופפת, הבטנה כבר מתעופפת~ ופוסקת החבריה: שבמעיל תרוץ כבר חיה! רצה חיה בו שנתים, המעיל - זהב פרוויים! עוד שנה – המעיל כאילו עוד יותר יפה אפילו! ופתאום, אימה ופחד, חיה באה מתיפחת, בדמעות על הריסים – היא איבדה את הכיסים! רועמים כולם כרעם: חיה תתבישי הפעם! מה זה? איך זה כך עושים? איך זה מאבדים כיסים? את המעיל בדרך – ארץ אז לבש יחיאל פרץ. פרץ, פרץ, זהו לץ! מטפס מעץ אל עץ, מחלל בחלילים לכלבים וחתולים, ומרגיז את הבריות ומקבל מכות טריות, מילל, שורק, נובח, בקיצור – בחור שמח. נו ובכן בדרך ארץ ת המעיל לבש לו פרץ. ובאותו היום בשתים הוא תלש את השולים ובשעה חמש בערך חור גדול נקב בברך. וברגע האחרון הביאו בלי צווארון וסידר בו חור מול חור, מפנים ומאחור! מביטים כולם בפחד, רועמים כולם ביחד: איזה בגד לתפארת, איזה מין מעיל – אדרת האזיני ארץ ארץ, מה עשה בו זה השרץ! פעם פרץ, - לא טיפש, - בא ערום, ומעיל לא יש... מביטים כולם בפחד, רועמים כולם ביחד: פרץ! תיש! סיח! כרכשתא! אי המעיל אשר לבשת? אז ענה להם הנער, לשון חדה כתער: צד ימין אני מסרתי לחתול אשר זכרתי, חלק שמאל אני שלחתי, לחתול אשר שכחתי. והיתר – חור מול חור – תקבלו לפי התור. ברוך בואך קדיה וכתבי הרבה

אנפה2

New member
../images/Emo118.gifפעם ידעו לכתוב שירים,

תמימים, עם רגש, כל הכבוד לך יעלי שבשלוף את מוצאת את השיר המתאים.

erika6

New member
גלגלתי וגלגלתי וגלגלתי הגיעתי../images/Emo108.gif

יעלי מקסים. אני מברכת אותך קדיה בברוך הבאה ב
ואהבה.

למעלה