בקר אור,שבוע חדש......

sahr12

New member
בקר אור,שבוע חדש......

כל ההתחלות יפות....אז קומו...חייכו לעולם...תכינו משהו לשתות.. צאו אל החלון..קחו שאיפה עמוקה...ויום טוב לכולנו... יש מילון חדש...מעודכן ל2002...חחחחח

sahr12

New member
אהלן חתולוני...

בקר יפה גם לך..ושבוע שקט...תתכונן לשירשור המילניום..חחחח החלטתי שיש לי יום הולדת ביום שלישי..:)

חתולון*

New member
אתה וישו באותו חודש??? חחחחח

הבת שלי נולדה היום 15/12/87 רותם החמודה חתולון

sahr12

New member
מזל טוב...והרבה אושר...

כן, רק ישו טיפה יותר מפורסם ממני.....חחחחחחחח (סתאאאאאםםםםםם,אני חוגג פיקטיבית):)

למה דווקא פיקטיבית?

בוקר...

sahr12

New member
הוווו...המורה קמה...

ניקיתי תלוח,שמתי גיר חדש...טוש..הנחתי לך קפה על השולחן..(נעץ על הכיסא) שבי...חחח

sahr12

New member
שנתקשר לשגריר שרותי דרך??חחח

קומי לאט....קודם רגל ימין.....יופיייייייי.....עכשיו כף רגל שמאל... שמאל!!שמאל...כןןןןןןןןן........יופי.....תחזיקי בשולחן...כןןןןןן.. ו....ו......הופ...הנה את עומדת!חחחחחח

yafit75

New member
בוקר טוב,,, מחלקים פה שתיה חמה?

למה אני שואלת,,, כי בשרשור על מכבי תל אביב,,, לא מחלקים כלום,,, בגלל ההפסד של הקבוצה,,, אולי פה,,, יחלקו משהו חם לשתות,,,? יום נפלא!

sahr12

New member
עדיף שלא תעשי רעש יפיתוש..חחח

אמנם עברו יומיים..אבל ביום חמישי הירוקים שלך...קיבלו מקדימה,מאחורה, ובכל חלקי הגוף...חחחחחח... אז..בואי שתי איתי קפה...ונדבר על פוליטיקה...

yafit75

New member
אתה משהו אתה,,, יודע למה????

כי שחיפה מפסידה,,,, את הראשון שקם,,, ושחיפה מנצחת,,,, אתה הראשון שנעלם,,, בינתיים חיפה מקום ראשון בליגה,,,, חסר משחק,,,, עשתה היסטוריה,,, מה אפשר לבקש יותר מזה,,,,!!!! יאלההההההההה תביא כבר לשתות,,, ייבשת לי את הגרון,, צריך להתחנן במקום הזה כדי לקבל משהו חםםםם,,, וחוץ מזה,,,,,, שונאת פוליטיקה,,,!!! מעדיפה כדורגל ואת הגברים שלי!!!

sahr12

New member
אהלן טאקי...מת על הקפה שלך..

בכוס זכוכית כמובן...:)

למעלה