בקרוב

על ה@ש

New member
בקרוב

קורט אנגל בתמונה בתמונה המצורפת יתמודד שוב על תואר האליפות מול סטון קולד סטיב אוסטין המייצג את הWCW ומחזיק בתואר כבר הרבה מאווד זמן! לאחר שבסאמר סלאם שניהם יתאבקו ולמרות שלושה סטון קולד סטאנרים(מהלך סיום של אוסטין) על אנגל הוא לא הצליח לנצח אותו לכן החליט להרביץ לשלושה שופטים אחרי שהוריד כול פעם שופט וכך פסל את עצמו ושמר על התואר! הקרב יתקיים במסגרת תחרות הנקראת UNFORGIVEN (הבלתי נסלח) והפעם כנראה שקורט אנגל יעשה זאת ויחזיר את התואר לWWF ואילו THE ROCK יתמודד על תואר אליפות הWCW בה הוא מחזיק מול בוקר טי אותו ניצח על מנת לזכות בתואר זה.... אלה בינתיים שני הקרבות העיקריים באותו ארוע ברגע שאדע על קרבות נוספים בארוע אני יעדכן! נ.ב אסור להחמיץ!

חולוני

New member
עלוב.

אלו המיינ-איוונטס ? מצב ההתאבקות של היום גרוע מתמיד. דה רוק ובוקר טי ? פשוט לא מעניין. שתי מאבקים עלובים. סטיב אוסטין וקורט אנגל ? סטיב אוסטין סתם חיקוי עלוב של גולדברג, וגם הוא לא ממש מעניין, וקורט אנגל ? מי זה ? לא מכיר. בקיצור, המצב של היום ממש גרוע. איפה כל המתאבקים של פעם ? שלפחות היו גם סיפורים מעניינים מחוץ לזירה, היום אפילו סיפורים מעניינים אין.

קורט אנגל

האלוף האולימפי הראשון שהגיע ל- WWF אם אני לא טועה הוא זכה בשתי מדליות זהב בתחרויות היאבקות רומית

על ה@ש

New member
תראה כול אחד ודעתו הוא

אני עדיין נהנה לראות את התחרויות הגדולות כן גם כמו שהם היום אולי התקופות של פעם היו טובות יותר אבל עדיין יש לי עניין בתחרויות הגדולות למרות שחלק מהן בזמן האחרון איכזב אותי עד שבא הסאמר סלאם וממש נהנתי ממנו הקרב בין אנגל לאוסטין היה ממש טוב והרבה מתח מה שנראה היה ברור מהתחלה שאנגל יחזיר את התואר לWWF לא קרה וזאת הייתה הפתעה מבחינתי והיו עוד רקרבות טובים בסאמר סלאם כמו קרב הסולמות בין ג´ף הארדי ל רוב ואן דאם על תואר ההארד קור וגם הקרב אל האליפות הבין יבשתית בין אד´ג ללארנס סטורם היה מצויין! אני עדיין נהנה ממהאבקות גם בצורתה הנוכחית גם אם התקופה של פעם הייתה יותר יפה! אבל כול אחד ודעתו הוא

Optimus_Prime

New member
לדעתי

דווקא בוקר טי כן מלהיב:) וחוץ מזה גולדברג בא אחרי אוסטין לידיעתך..

חולוני תתבייש

לא רק שאוסטין מתאבק הרבה יותר ותיק מגולדברג(הוא השתתף בwcw כבר בתחילת שנות ה90)- הוא גם הצטרף לwwf לפני שהwcw היה בכלל שווה משהו... סטיב אוסטין פי אלף על גולדברג

חולוני

New member
אני לא סובל את אוסטין.

למרות שהוא יותר ותיק ממנו, גולדברג היה לפחות מעניין. אני זוכר בהתחלה שאוסטין רק הגיע ל WWF הוא ממש לא היה משהו, ופתאום הוא מתמודד לי על אליפויות..לא מגיע לו. ואם היה קרב בין גולדברג לאוסטין, גולדברג היה מנצח.

king flash

New member
אוסטין פאוואר

אוסטין שלא הכרתם: מה אתם יודעים על אוסטין 316.תאמת שהוא לא מתאבק משהו אין לא תרגילים וכ"ו ולאלה שלא יודעים אוסטין היה ב ECW ליפני הצטרפותו ל WWF,שם הוא גם התחיל לגלח את הראש לראשונה.מה שיפה אצל אוסטין זה החוצפה הבלתי נגמרת ושהוא לא שם זין על אף אחד זאת גם הסיבה שהקהל מת עליו. למי שלא ראה את תוכניות ה-wwf בחודשיים 3 האחרונים ,אז הפסיד צד שאף פעם לא חשבנו שניראה אצל אוסטין ,הבן אדם פשוט שחקן אדיר ומצחיק חבל על הזמן עכשיו יש לו את הקטע שהוא אומר אחרי כל כמה מילים WHAT ,ענק. ובקשר לרבי גולדברג אז אין ספק שבמציאות גולדברג היה הורג אותו ,גולדברג בהחלט חסר ! ,ובקרבות שלו היה עוצמה מרוכזת של קרב של חצי שעה. רבי ג גו גול גולד גולדב גולדבר גולדברג

לדעתי אוסטין עושה שטויות

מה זה הוא אומר WHAT כל הזמן? מה הוא חירש? כל הזמן הוא אומר מה אז זה אומר שהוא צריך שיפוץ באוזניים שישימו לו חצוצרות באוזניים ולדעתי גם זה בהתחלה קצת מצחיק אבל אחר כל מעצבן

ed547

New member
חולוני..

אני ממש אבל ממש חושב שאתה לא אוהב האבקות. אתה אוהב נוסטלגיה של פעם נטו. בוקר טי לא מתאבק מרשים? זאת פשוט בורות בהאבקות תסלח לי. תן לי 5 מתאבקים של פעם שנוגעים לו בכפות רגלים.

ed547

New member
היה קרה בין לאנס סטורם לאדג´??

עם היכולות של שני המתאבקים המעולים האלה אני יכול רק לנחש שהקרב היה ענק. חבל שלא ראיתי..:(

למעלה