בקרוב. זה אומר הכל:
F funkey monkey New member 25/2/04 #4 עדכון ענק! טיזר כסרט יצא ! הוא יצא. D: כסרט ! הורידו בהמוניכם. :<
נ נתן 15 New member 25/2/04 #8 ענק! ../images/Emo8.gif בהלט סרטון יפה... ../images/Emo108.gif חרבות האור אכן מאוד יפות* , התנועות גם נראות מאוד טובות...
ענק! ../images/Emo8.gif בהלט סרטון יפה... ../images/Emo108.gif חרבות האור אכן מאוד יפות* , התנועות גם נראות מאוד טובות...
G go girl1 New member 25/2/04 #6 נראה יפה! רק שזה לוקח לו שעה עד שרואים אז אי אפשר לראות חלק... אבל עדיין זה יפה... אוף האנטר לא עובד אז אני לא יכולה להוריד שורה! תסתפקו בזה!
נראה יפה! רק שזה לוקח לו שעה עד שרואים אז אי אפשר לראות חלק... אבל עדיין זה יפה... אוף האנטר לא עובד אז אני לא יכולה להוריד שורה! תסתפקו בזה!
F funkey monkey New member 25/2/04 #7 מוזר, לי זה עובד חלק לגמרי. זה עובד רק בווינדוס מדיה פלייר, אז תבדקו שאת באמת מפעילה עם זה.
F funkey monkey New member 26/2/04 #16 ברגע שחבר שלי יואיל בטובו להביא.. את התחת שלו לכאן. >< הבעיה שהמצלמה שלו (אפילו שאני קונה בקרוב) וצריך אותו (לצילום), אבל צילמנו בגינה שלי. אז צריך לחכות.. בטח סופ"ש הזה-שבוע הבא.
ברגע שחבר שלי יואיל בטובו להביא.. את התחת שלו לכאן. >< הבעיה שהמצלמה שלו (אפילו שאני קונה בקרוב) וצריך אותו (לצילום), אבל צילמנו בגינה שלי. אז צריך לחכות.. בטח סופ"ש הזה-שבוע הבא.
T thorondor New member 27/2/04 #18 מגניב בהחלט. רק תגיד לחבר שהוא צריך לשפר את הקפיץ ידיים שלו, אם הוא אקרובט, או את ההאו די פרנצ'י שלו, אם הוא קפואריסט.
מגניב בהחלט. רק תגיד לחבר שהוא צריך לשפר את הקפיץ ידיים שלו, אם הוא אקרובט, או את ההאו די פרנצ'י שלו, אם הוא קפואריסט.
J juggernaut New member 27/2/04 #19 זה לא האו דיפרנצ'י...> זה בקושי קפיץ ידיים.... האו דיפרנצ'י צריך בכלל תנועה כמו שצריך...
T thorondor New member 27/2/04 #20 אני יודע. אבל בקפואירה אין קפיץ ידיים, והאו די פרנצ'י זה הדבר הכי קרוב למה שהוא עשה.