בקרוב

soso1011

New member
מעניין מה יקרה

אם ילד יסתתר במשחק מחבואים מאחורי אוטו כזה והנהג לא ישים לב ויסע אחורה או ידרוס סתם הולך רגל והמטרד להולכי רגל ולילדים נוראי

sharalon

New member
איפה מתחילה אחריות המועצה ואיפה של התושבים

התמונות באמת מקוממות אך בואו נעשה רגע סדר: ה'עבריינים' אינם נבחרי המועצה שבחרו לנהל את היישוב. בהם צריך לטפל באופן נקודתי - לצורך כך צריך: חוקי עזר, סמכויות אכיפה וזרוע ביצועית=קרי פקחי מועצה. אי אפשר להשוות התנהגות תושב זה או אחר להתנהלות המועצה. על המועצה חלה האחריות להוביל לחזות נקייה, בטיחותית ואסטתית - החל מניקיון, טיפול בגינון ובמפגעים בטיחותיים והלאה באכיפה מסודרת מול תושבים. ואם בבטיחות עסקינן - אתמול בתי חזרה מביה"ס הביתה ונחרדה למצוא נחש בכניסה לבית, הנחש נלכד וזוהה כנחש צפע ארסי. ביתנו נמצא על הטיילת עם צמחיה סבוכה ולא מטופלת עם שלל מקומות מסוכנים לילדים. אזורינו סובל חודשים ארוכים מעכברים ועכברושים, פנינו אינספור פעמים למועצה והנה התוצאה לא אחרה לבוא - נחש צפע ארסי בחצר ביתנו! זאת אחריות המועצה! לנהל ולתחזק את הישוב, ועל הדרך לעשות גם סדר בבלאגן החזותי שחוגג פה - כל אחד תולה שלטי פרסום איפה שבא לו כולל גם על עצים, אפילו המועצה עצמה תולה באנרים ושלטי פח באופן מקומם ללא שום הגיון! אז אולי כדאי שהמועצה תתחיל לנהל, תאמץ לעצמה מס' חוקי עזר ותאכוף אותם! אני מנהלת קניון, אין פוסטר בכתב יד שנתלה, אין שום אלמנט פרסומי שנתלה ללא אישור, יש קווים מנחים, יש נהלים, יש סדר, יש אכיפה ויש תוצאות! כאן זאת הפקרות! המועצה חייבת לקחת את העיניינים לידיים, לשמש דוגמה ולנהל!

soso1011

New member
הכול נכון

אבל רק משהו קטן אמר פעם משה דיין לא הטנק המטוס והמשחתת ניצחו , הלוחם הוא זה שניצח בגלל שגילה אחריות מסירות ודבקות במשימה אז נכון המועצה חלקה לא ממולא אבל בטוח שבאזרח גם האשם ועצימת עניים לא אמרו לי אז אני עושה ההפף ?

soso1011

New member
הגאון מוילנה

רוץ למועצה מקומך שם עם פטפטת מתקדמים מהר, אבל שחונים מול הפיצוציה באדום לבן מפריעים לתנועה,ולא תמידאבל יכולים לגרום לתאונות , בסדר תמיד ולא לפעמיםולא במילים מתאים לצטט ולתת דוגמאות על הצג בלבד לדיוק יש מדדים אישיים קהילתיים וחברתיים בכול מקום בעבר ובהווה לדעתי יש מקום נכבד קודם כול להיות נאמן לדיעה אחת ולא לרבות מידי ואזרח שלא נוהג כחוק מכבד את זולתו מקומו מוטל בספק רב בקהילה

soso1011

New member
נחשים ועכברושים

מסתובבים כרגע בישוב עקב כך שכרגע חורשים את שדות התותים והתפ"א וכול החי בורח משם ברור שלישוב יותר נוח ויש אוכל זמין הבעייה היא שהישוב הופך למדגרה נוחה עקב שרשת הקיום וברור שיש בעייה ולא בטוח שיש פתרון כולל ויכול לצוץ פה ושם נחש עכבר עכברוש אז הבעייה היא גדולה והתוספת היא ערמות זבל שצצות בכול פינה במהלך השבוע ולא ביום א - ב כנדרש בחוזר המועצה גינות מוזנחות תורמות המון לבתי גידול ארעיים לכול אלה שמשוטטים בישוב אז ברור שיש למועצה מה לעשות בנדון אבל ראו מי מפעיל את העסק הזה מי קבלן הגינון הפועלים המנקים והכי גרוע מנהל שפע במועצה !!!!! אין ספק שחוקי עזר יקדמו אותנו מרחק שנות אור וסדר נדרש ולא יזיק לאזרחים גם ליצור התנהגות הולמת כמו נקיון חניות כחוק ואי זריקת זבל כול השבוע לרחובות בכול מקרה המועצה ברור לא אוכפת את החוק כראוי

sharalon

New member
נחשים ועכברושים

החצר, החניה וסביבת הבית שלי נקייה אני מנקה ומטפלת גם את סביבת הבית שלי מחוץ לשטח שלי כולל גינון וניקיון ועדיין כל הטיילת הפארקים והגינות הציבוריות מלאות צמחיה סבוכה וטינופת לא כ"כ מבינה את הפוסטים שלך: מנהל שפע?... מה שבטוח שהמון תושבים מתחזקים כראוי את שטחם ואף יוזמים מבצעי ניקיון רבתי אז אם המועצה לא מתחזקת, לא משמשת דוג', לפחות שתרים כפפה כשמושיטים לה בוזמות שונות...

soso1011

New member
גם זבובים

לדעתי ואולי טעיתי השנה המועצה לא ריססה נגד יתושים וזבובים ברור שיש בעיות גדולות והבעייה היא גדולה מאוד והכי גרוע שהמועצה לא ממלת את חלקה בנושא

למעלה