בקרוב

soso1011

New member
בקרוב

בתים מוזנחים שממש מכערים את הנוף הישובי וערמות הזבל בצורן קדימה ועוד כמה פינות אפלות בישוב המאוחד

soso1011

New member
נכון פרומו

נעלה את מחדלי התושבים ולא את מחדלי חברי המועצה וגולברי חניות על המדרכה בתים מוזנחים לכלוך ברחובות בקיצור מה האזרח לא עשה למען עצמו לפני שהלין על מי שצריך לתת לו שירות פינה חינוכית לקידום התנהגות התושבים לביתם אל תחכה למנקה הרחובות טאטא שני בתים לפנך ושניים אחרך והרחוב יראה יותר נקי

Master Stav

New member
לא מסכים איתך

אני לא אמור לטאטא את המידרכה ( למרותש אני עושה זאת כמעט כול שבת
) זוהי אחריות המועצה ובדרך כלל הנושא הזה לפחות מטופל כיאות פלוס מינוס אתה רוצה לשים תמונות של תושבים ושלם המחדלים שלהם ...אתה מוזמן ....אני בטח שלא אתנגד .

soso1011

New member
אחלה

קבל דוגמא גדר ממש מוזנחת וכול אחד יכול גם להיפצא למשל ילד סקרן

Master Stav

New member
במקומך הייתי מציין מיקום מדוייק

אם אני לא טועה מפגעים מסויימים יכולים להיות מתוקנים לידי המועצה ולחייב את הדיירים ... לא זוכר בדיוק את הקרטריונים ואת הליך אבל אנסה לבדוק

soso1011

New member
וחוזרים למטרד הגרוע מכול

ולכול המזהים התמונות הועברו גם למשטרת ישראל יחד עם דו"ח רשום כבר

soso1011

New member
ורק בישבילך

ככה זה נראה כבר שבוע הכניסה לצורן כיכר לב רן ומיסביב זבל כאוות נפשך באחריות גווטה מנהל שפע וככה נראה הישוב שלנו התושבים לא מכירים את המושג פח אשפה וגווטה לא את המושג לבדוק עובדי קבלן שינקו את הישוב לפעמים

soso1011

New member
והאוטו הזה

תנחשו למי שייך בדיוק חונה ע"י הבית של י................................

Master Stav

New member
אם הרכב הזה עומד על חניית האפס

כלומר אינו חסום את המדירכה אלא את החנייה ל השטח שמיועד לירידה איפה בדיוק הבעיה ?

soso1011

New member
מדרכה

בחוק מוגדרת להולכי רגל לכן שמה מדרכה ולא כביש היא לא מיועדת לחנייה ולא נועדה לתת למי שהוא זכות להחליט האם מותר לו או לא לחנות ולקפח את המשתמש במדרכה כמו כן אדם שנחבל מרכב חונה שלא כחוק זכאי להחשב כנפגע תאונת דרכים והנהג כפוגע בזדון ראה תקנות חוק לסעיפי חנייה בנספח 79 לתקנות התעבורה והכי חשוב זה לא יהיה אכפת לאף אחד עד שיקרה אסון וכשהוא יקרה אז כולם יגלגלו עניים כולל גולברי משטרת ישראל וגם תושבים כאלה שממש לא מעניין אותם איך אמא עם עגלה מתמרנת בין המכוניות או חלילה אם רכב ביטחון יצטרך להגיש עזרה ליד אותו הבית חלילה לכן השאלת תם לא בדיוק מתאימה דפדף הלאה תתקיל

Master Stav

New member
בוא ונעשה סדר ....

מסכים איתך שזה החוק הייבש ....( אני תוהה בכמה דברים נופסים החוק הייבש עובר פה ביישוב ....לא הרבה נכון ? ) אבל ופה מגיע אבל גדול, כאשר מתוגררים ביישוב בעל חזות כפרית ( עדיין כזה ) ישוב שסובל ממצוקת חנייה קשה ביותר ( תיכנון לקוי מלכתחילה) החנייה על מידרכת האפס( שמה ברשומות) הינו דבר שמתקבל כפיתרון ראשון, הידעת שיש תוכנית לסמן את כול מידרכות האפס בכדי שימשו לחנייה לתושבי הבתים הצמודים אליהם ? רכב אחד בחנייה ורכב שני חוסם אותו אך משאיר את המידרכה קרי 180 ס"מ לפחות פנויים למעבר חופשי לגמרי .

soso1011

New member
זה צביון כפרי?

טעית זה צביון דרום תל אביבי שוקן מלכה ושאר סימטאות אפלות כולל הליכלוך שמציף את המדרכות מצבנו עגום כמו אלה שמנהלים אותנו ואלה שרוצים לנהל אותנו עם סימון על המדרכות לכלוך ושאר ירקות של כיכרות בניה חדשה בילתי סבירה כבישים אז מה זה צבעיון כפרי בדיוק? תכניות יש הרבה

Master Stav

New member
אתה מתיש בהתנהלות שלך

הכל רע הכל נורא ....מדוע אתה מתגורר פה ? אתה מזכיר לי את 2 הפצפרדים שנפלו למיכלי חלב ... האחת קיטרה על מר גורלה ובסופו של דבר טבעה השנייה עשתה מעשה ולבסוף הצליחה לצאת ..... בניגוד אליך אני מנסה לפעול לטובת היישוב הזה ולא מהפה החוצה אל הפועל בין עם פה בפורום בין עם במסידרונות השילטון המקומי ובין ם בשיתוף פעולה עם גורמים כמו תנועות הנוער בכדי לשדרג את היישוב .... האם תרצה להשתתף ?

soso1011

New member
אני מפריע לך?

נראה לי שיש לך איזו שהיא בעייה רצינית עם ראיות לחוסר סדר שגורמים אזרחים , ולא גורמי מועצה ! אתה יודע שסדר במנהל יכול להתקיים בשתי צורות אחת ע"י האזרחים לבד ואחת ע"י חוקים פקחים משטרה וכ"ד אז אתה מעדיף שהרשות תנהל את חייך בכוח של חוקים ושררה במקום לגלות אזרחות טובה ויחס הולם לאיכות חייך ולהקפיד על סדר נקיון ויכולת ניהול עצמית של מקום מגורך הקרוב והנגיש לצערי אתה ממש מקיים את הילכות הבת יענה טומן ראשו בחול ומחכה שמישהו יסדר לך את החיים . בגלל התנהגות זו כלבים מתרוצצים חפשיים ברחוב ילדים שוברים פנסי רחוב בלילה מרוצי טרקטורונים ברחובות הישוב הם נורמה זבל מתגלגל ברחובות חונים על מדרכות והקטע המעניין הוא שמישהו מעיר על כך מפריע לך ועיצה טובה של היא תעזוב את הישוב דוגמה לאזרחות טובה

Master Stav

New member
תקרא שוב .....

אתה לא באמת מנסה לתקן אתה מנסה חהראות שאתה משתין למרחק רב יותר..... פטאתי משהו .

למעלה