בקרוב - strahd ressurection

strahd

New member
בקרוב - strahd ressurection

אהלן חבר'ה, מה קורה אתכם? אני עוזב אתכם וכך אתם מתנהגים? כבר לא מנהלים דיונים על הספרים, ולא מדברים עליהם יותר! אני אמנם טיילתי ולא הייתי קרוב לפורום ולא יכולתי להשתתף בו, אבל כל זה הולך להשתנות. בקרוב סטראד יקום שוב על רגליו. במהלך ה"היאטוס" שלי, הספקתי לקרוא שני ספרים של רומח הדרקון ואני כעת קורא את השלישי. הספרים שקראתי היו "האש הקדושה", החלק השלישי של טרילוגיית המלך הכוהן ואת הספר הראשון של טרילוגיית ארגות' "מסעו של לוחם". אני כעת קורא את הראשון בטרילוגיית מלחמת המינוטאורים "ליל הדם" - ביקורות בהמשך. ולא לשכוח, בתחילת חודש הבא אני עורך הרצאה בחיפה על הפנטזיה הנוסחתית ומדוע אין להתייחס אליה כך ואשמח לראותכם שם ולהכיר את האנשים, בינתיים פגשתי רק את אביר האופל ואני רוצה לראות את כולם! לא לשכוח לשלוח לי הודעות ואני חוזר בקרוב, לא לשכוח לנעול את הדלתות והחלונות כי אני יוצא לצייד...

סטארהד, כמה טוב לשמוע ממך שוב!

תחזור כבר! נו.... מצפה לחזרתך הגדולה עידן הפורומיסט הנורא...

וולקאם באק../images/Emo24.gif../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

אין מה לעשות, הפורום די מתדרדר בזמן האחרון..אבל כמה דיונים חרושים כבר אפשר לעשות?

SaberTooth

New member
ברוך שובך../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

גאד... הלוואי והיה לי זמן לקרוא כמו שלך יש...

python 4

New member
עכשיו הבנתי מה חסר לי...../images/Emo12.gif

באמת, בין כל הדיונים המטופשים על מה חברי הרומח היו עושים אם היתה נשברת להם ציפורן, בין כל הסקילות של הניוביז והשירים והדיונים רבי העומק על הדרדסים ופרפר נחמד שכחנו דבר אחד.. הספרים! סטרהד, חזור הביתה במהרה!

Uzumaki Naruto

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

אפשר לחשוב שאנחנו איזה פורום של ילדים מפגרים בשיקום...

NJS

New member
וכי מה אנחנו?

אולי אתה כבר השתחררת אבל אנחנו עדיין מבלים פה בנעימים

הופה! סטארהד עושה קאמבק!

The Ritern Of Starhed... מצוין לשמוע ממך! עוד יותר מצוין לדעת שאתה חוזר! מצפה לביקורות!

midnight dragon

New member
באמת נחמד לשמוע ממך

דרך אגב פיזבן- ritern? המצאת מילה חדשה? מה זאת המילה המעוותת הזאת? כותבים את זה return!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

strahd

New member
אם תרצו יהיו

הספר גם תורגם והוא כעת לפני יציאה. ההרצאה יותר תתאר מהי הנוסחה ליצירת פנטזיה, כביכול וכיצד רומח הדרקון נמצאת ביחס לזה. אדבר הרבה על רומח הדרקון וגם על כישור הזמן ושיר של אש וקרח

סרינה99

New member
איזה יופי שחזרת ^^

חבל שאני לא יכולה לבוא...נשמע שזה יהיה מעניין

Wing Chan

New member
רק לא הבנתי..

למה 'תם קוראים לו "סטארהד" אם קוראים לו סטראד. o_O ?

למעלה