בקרוב!!!

בקרוב!!!../images/Emo221.gif../images/Emo36.gif../images/Emo72.gif

מסיבת סילבסטר יום שני 31/12/2007 יום לפני המעבר הרישמי לשנת 2008 אנחנו מזמינים אתכם למסיבת סילבסטר ענקית ומטריפת חושים עם הDJ מדורג מספר 18 בעולם בתחרות ה-100 די ג'יים המובילים תחרות בחסות האתר DJ MAG DJ YAHEL ינגן טראנס מלודי בשעות המוקדמות של הבוקר ויטריף אותנו בחושים DJ סולי אחד ה-DJ המובילים בארץ מקום: חוות רונית [גן אירועים על כביש [2] החוף- מיזרחית לגעש ושפיים נזק:80 מצלצלים גילאים: בנים:25+ בנות: 20+ המקום מאובטח: מקורה ומחומם שפע אלכוהול ומאכלים מחממים ת'לב מקווה לראותכם בין חוגגינו

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifחס ושלום!!!!

א
מ
י
ר
י
ק
י
ר
י
!!!! בלי קשר לחזרתי בתשובה ועם כל הכבוד לרצונך הנאה "להפעיל" את החבר'ה בהרקדה כזו או אחרת, מה שייך שדווקא ב"סילבסטר" תקיים דבר שכזה? אתה רוצה מחקר על אותו אדון "נכבד", או שתוכל למצוא בעצמך מידע עליו? זאת ראשית. שנית, למען השם, מה שייך "יום חג" נוצרי ליהודים? ואם שייך, לטעמי, אפשר גם אולי מסיבת "קריסמס" (חס ושלום, כן?)? ומכאן אני קורא לכל מי שקושר את עצמו ליהדות בפרט ולכל היהודים בכלל: לא לחגוג את ה"סילבסטר", שאותו אחד רצח וטבח בשם הצלב הנוצרי את היהודים ונוסף על כך, לא לחגוג דבר שלא קשור אלינו - "שנה אזרחית חדשה" (עאלק)!!!!
ת
ב
ו
ר
כ
ו
מפי עליון, שלכן/ם תמיד,
א
ו
ה
ב
ה
מ
ו
נ
י
ם
, דדי.

דדי

קודם כל בלי קשר: איש איש באמונתו יחייה דבר שני בלי קשר לבנאדם אני רוצה לחגוג שנה חדשה ומי שרוצה לחגוג את השנה החדשה מוזמן ועוד משהו שאולי יישמע לך מצחיק אבל פאק עולם שלם חוגג שנה חדשה למה אנחנו היהודים צריכים להיות שונים מכולם? הגרמנים הרגו את היהודים בשואה....אנחנו עדין קונים מהם נשק ומיבאים מהם כל מיני דברים אז מה? נתחיל לעשות עליהם חרם?? בחייאת דדי אתה בשנות ה2000 ועוד שבועיים 2008 תתקדם נשמה

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifובכן....

י
ק
י
ר
י
י
!!!! ראשית, אין משפט או פסוק כאלו "איש איש באמונתו יחיה", אלא זה סילוף חילוני וחולני של הפסוק "צדיק באמונתו יחיה" - שהיא דרכו של השם
י
ת
ב
ר
ך
כמובן, ופסוק זה הינו האמת(ואתם יכולים לבדוק זאת)!!!! שנית, אנחנו, העם היהודי לא אמורים לחגוג את ה"שנה החדשה" הזו... כך שלא שייך להשוות אותנו חלילה לגויים (אם כי יש המון יהודים שיותר גרועים מגויים(!!!!) - השם ירחם, יושיע ויציל מהם - מהרה, אמן!!!!) שלישית, אין דבר שהוא יותר נצחי מהקדוש
ב
ר
ו
ך
הוא, דרכיו ותורתו, אזי שוב, לא שייך לאיזו שנה אנו נמצאים - דרכי השם תישמרנה ותישארנה תמיד, לנצח, סלה ועד!!!! ובקשר לגרמניה ולקשרים איתם....... זה הכל התחנפויות שלהם על מנת "לרצות" את ישראל... וכן אינטרסים אישיים..? אל תסמוך על זרע עמלק - בקרוב מאוד(אלא אם ישראל עושים תשובה מרצון - ואני מאוד מקווה שנעשה), כל האומות כולל כולן, וזה גם אומר "חברתנו", ארצות-הברית, תיהפכנה עלינו... וכבר ראו את זה בעירעור היחסים בועידת אנאפוליס, מלחמת גוג ומגוג תגיע... פצצות אטום, וכן נשקים כימי וביולגי יעופו להם באוויר - 2 שליש עולם (כ-4 מיליארד) ימותו וגם ב-2 המיליארד האחרים תהיה סלקציה, אלו שנכנסו וגם שלא נכנסו (רצו ולא נתנו להם) בסלקציה בסילבסטר, לא ייכנסו בסלקציה לעולם הבא... - אז תמשיך בדרכך, ונראה מה יהיה... ותזכור: שאם לא הייתי
א
ו
ה
ב
אתכן/ם, לא הייתי מוכיח אתכן/ם כך, שמצווה: "הוכח תוכיח את עמיתך..."
ת
ב
ו
ר
כ
ו
מפי עליון, שלכן/ם תמיד,
א
ו
ה
ב
ה
מ
ו
נ
י
ם
, דדי.

וואלה דדי

יש משהו בדרכך אבל כמו שאני אומר כמו שאני חוגג את היום הולדת שלי בתאריך הלועזי ואם שואלים אותי מה התאריך אני עונה לפי התאריך הלועזי אז אמרתי לעצמי למה לא לחגוג שנה חדשה גם לפי הלועזי מצידי שייקראו לחג הזה לא יודע איך אבל אני חוגג את השנה החדשה אם כל העולם
)

וואלה דדי

יש משהו בדרכך אבל כמו שאני אומר כמו שאני חוגג את היום הולדת שלי בתאריך הלועזי ואם שואלים אותי מה התאריך אני עונה לפי התאריך הלועזי אז אמרתי לעצמי למה לא לחגוג שנה חדשה גם לפי הלועזי מצידי שייקראו לחג הזה לא יודע איך אבל אני חוגג את השנה החדשה אם כל העולם
)

שינויים קלים

הDJ אני לא יודע עדין המקום בסוף באומן 17 תל אביב רחוב אבאבנל נדמה לי לא זוכר מספר שאר הפרטים כפי שהם

למעלה