בקרוב: שלום!

קקטוסץ

New member
שוב, את הסטיגמות שלך על השמאל

הישראלי אל תוציא עליי. אני בהחלט לא מציעה לזרוק אותנו לים, מעולם לא הצעתי ולעולם לא אציע. אין לי זין לפתוח על זה "דיון" שוב. כנראה שלא הבנת את הביקורת בדבריי כלפי "העונשים" שנותנים לאנסים, אז אסביר לך לאט: אני חושבת שהדרך בה מענישים אנסים היא בזויה, חלשה ולא מרתיעה בכלל. אם היו נותנים לכל אנס ואנס מאסר עולם, זה היה משנה משהו. עבודת שירות לא משנה כלום. כי לרצות לרצוח עם שלם זה מפגר. עזוב, זה מעבר למפגר. זו בורות, זו סכנה, זה מראה עד כמה לא הפקת לקחים משום דבר שקרה לנו במהלך הדורות. המוסלמים במצב כזה כי הם מסונוורים מהדת הריקה מתוכן שלהם. הגם אתה, טוקסיק?

toxic2004

New member
אני שומע אוי אוי אוי?

דברנו על הקטע שהממשלה לא עושה כלום במטרה לחסל את האויב, ונגררת לאנסים? שאלתי שאלה, ועדיין אף אחד לא ענה\תה תשובה רצינית. ואם כבר רצח עם יזכירני פליז עיתון השמאל הקיצוני ידיעות שכתב, ומאוד מוזר שכך, לפני שנה, על איחולם של ראשי ארגוני הטרור לנו, לקראת השנה החדשה. רצח עם, מזכיר לך משהו?

קקטוסץ

New member
איזו שאלה שאלת?

ואל תיהיה צבוע. אם זה היה תלוי בך היית מבצע רצח עם בפלשתינאים ומשתין בקשת על מסקנות השואה.

toxic2004

New member
אני הייתי מבצע להם מה שהם מתכננים

לנו. ואם תדפדפי קצת למעלה גם תראי ששאלתי שאלה. ש א ל ה . ויפה שאת מתחמקת וזה וקוראת לי צבוע. בדרך כלל זה קורה כשאין תשובות. אני יבחר לא להתייחס ולשמור את ההוכחה שאת מסיתה נגדי למי שישאל בעתיד עייני ערך מנהלים.

קקטוסץ

New member
השאלה שלך מתחבאת. אולי היא מתביישת?

בטובך, שאל אותה שוב. "אני הייתי מבצע להם מה שהם מתכננים לנו". איזה ילד גדול אתה. אז זה בסדר לרצוח את כל הפלשתינאים כי גם הם רוצים, כנראה, בהשמדתך? וואלה. זה קצת דומה ל"היהודים רוצים להשמיד אותנו - בואו נשמיד אותם קודם! וויפי!". כמובן ששני המקרים שונים כי הפלשתינאים מבצעים פיגועים בעוד היהודים בגרמניה סתם עבדו בבנק ומכרו נעליים, אבל הבסיס, הבסיס הוא דומה.

toxic2004

New member
זה מה שכתבתי

אבל אפשר לעשות משהו לא לשבת בחיבוקו toxic2004 ו 20:24 | 02/03/06 ידיים. אפשר לטפל בהם כמו שמטפלים באנסים ובגנבים. אבל מטפלים וצדים אותם . וגם, יש הבדל בין אנסים וגנבים שהם יהודים לבין רוצחים מחבלים שאותם צריך לתפוס, לסרס, לשרוף ולזרוק לים... או למחזור.

קקטוסץ

New member
מה למדת בבית-ספר?

שכששואלים שאלה שמים סימן שאלה או לפחות מילת שאלה, נכון? אז תיישם את זה, לכל הרוחות! ואני כבר עניתי לך על זה, במקרה ולא שמת לב, איש דק-אבחנה שכמותך: "הממשלה כרגע מחסלת מחבלים וכולאת את חלקם. מה אתה מצפה מהממשלה לעשות עם מחבלים מעבר למה שכבר עושים עכשיו? (ותחסוך ממני הצעות כגון "להפציץ את כל הערבים", זה לא רלוונטי ומה זה מפגר)"

toxic2004

New member
כמה שאת חוזרת על עצמך.

אני אמרתי שהם לא עושים כלום. ואת ממשיכה בחיסול המחבלים שלך. הם מחסלים מחבלים? למה יש פיגועים?

קקטוסץ

New member
המדינה לא עושה כלום בהתמודדות

עם הטרור? כלומר, כל מה שהם עושים עד עכשיו זה סתם שטויות, נכון? עבודות המודיעין, המאסרים, החיסולים, השמירות וכד' זה סתם שטויות, כן? אתה יודע כמה פיגועים נמנעו? כן, היו פיגועים, אתה היו עשרות אחרים שנמנעו. בסה"כ צה"ל הם רק אנשים, בשר ודם, והם לא יכולים לעצור את כל הטרוריסטים באשר הם. אז בסדר. המדינה לא עושה כלום בהתמודדות עם הטרור וכל מה שהם עושים זה סתם שטויות. זהו. החלטנו את זה. יאללה, די. נמאס כבר להתווכח על עובדות.

toxic2004

New member
המדינה עושה

אבל לא מספיק כנראה כי עדיין יש הרוגים.לא? צה"ל ראינו שמסוגל בגוש קטיף ליותר ובעמונה בכלל הם התעלו על עצמם. אז אם היו רוצים באמת להלחם בטרור היו יכולים לטפל בהם, כמו במתנחלים להבדיל

קקטוסץ

New member
אתה ברצינות

משווה בין הטיפול של צה"ל במחבלים לטיפול במתנחלים? אתה לא יכול להשוות בין פעולה כלפי אזרחי המדינה שלך לבין פעולה כנגד אנשים שהם לא אזרחי המדינה. ברור שהטיפול במתנחלים היה מוצלח יותר. להם אין אינטרס לעלות על אוטובוס ולפוצץ אותו ובשורה התחתונה אין להם ברירה אלא לקבל את צו המדינה. יש גם תאונות דרכים ויש הרוגים. הממשלה לא מטפלת בתאונות הדרכים. יש גם רצח ואונס ושוד. הממשלה לא מטפלת בפושעים. בארה"ב היו פיגועים, גם בצרפת וברוסיה ובבריטניה. אתה לא יכול לעצור את כלהפיגועים אפילו אם ממש ממש תנסה (מה שממילא עושים עכשיו). מה זה מספיק מבחינתך? לזרוק פצצת אטום על עזה?

toxic2004

New member
ולא הבנתי את ההקשר לגרמניה

וגם, כמה ברור צריכים ראשי ארגוני הטרור שהם משליטים את מרותם על הערבים, להגיד לך שהם רוצים בהשמדתנו? ראיונות בעיתונות ובטלוויזיה לא מספיקות?

toxic2004

New member
אה.. אופס

הם דברו בלשון עדינה; לנקות את ישראל מיהודים ולהשליט שלטון איסלם בפלסטין הכבושה. אולי זה היה מעריב, אבל מה זה משנה זה עדיין עיתון שמאל שמנצל את הבמה לדיבורי שקר, הסתה, ועוד על הציבור הימני והמתיישבים. אבל זה כבר נושא לדיון אחר. "התשקורת בעידן אולמרט והשמאל"

toxic2004

New member
להבדיל, כמובן!

מרוצחים נבלות בני נבלות שהשטן יכול ללמוד מהם...

למעלה