בקרוב: שלום!

toxic2004

New member
בקרוב: שלום!

אחרי הטרור, הנה אתמול נהרגו עוד 2 בפיגוע דקירה של מחבל טרוריסט ימ"ש והיום עוד 2. בקרוב הולך להיות שלום. בשמאל בטח מופתעים איך החמאס לא משתלט על הפיגועים? אז, חידוש קטן: החמאס הוא זה שעושה את הפיגועים. איזה באסה. . .

Seidman

New member
מקסים העיוות שלך

אדם אחד נהרג אתמול, השני נפצע בינוני-קשה היום אדם אחר נפצע כנראה קל-בינוני ולא כפי שנאמר בתקשורת. ואני ממש מוקסם מיכולת הניתוח המופלאה שלך בכל הנוגע למצב הפוליטי המדיני. ב-2 שורות הצלחת להסביר את המצב הבטחוני ולתת לו אינטרפיטציה מעניינת. כל הכבוד לך, אתה בהחלט צריך להיות ח"כ.

toxic2004

New member
תודה.

תגיד לי רק איפה אתה חי? הרוגים ופצועים יש בכל יום. המצב הבטחוני על הפנים אז אל תגיד שום דבר כאילו רק נפצעו 2 אנשים. ואל תציע לי להיות ח"כ יש לי פה הרבה מתנגדים.

phoenix100

New member
מדינה שלא עושה כלום

במקום אחרי כל פיגוע להכנס באמא שלהם ולהכניס אותם עמוק מאיפה שהם באו אנחנו לא עושים כלום. מדינה של חולים בראש לא יעזור. עד שמישהו יקח את החוק לידים שב.

קקטוסץ

New member
אז יאללה

קח נשק ותלך לרסס פלשתינאים. אתה מדבר על רצח כאילו שזה משהו כל-כך קל, אז אם כל-כך קל לך לרצוח, לך תרצח.

קקטוסץ

New member
אני לא מבינה אותך

מצד אחד אתה אומר שזה מעשה של טירוף. מצד שני אתה בעד מעשה טירוף שכזה. מצד שלישי אתה בעד מעשה כזה כל עוד מישהו אחר יישא באשמה.

phoenix100

New member
אז בואי אסביר לך משהו

אני בעד שהממשלה המזד*** הזאת תעשה משהו עם כל הפיגועים האלה. ואם לא שלא יתפלאו שיקומו עוד אנשים כמו נתן זאדה הי"ד ברוך גולדשטין הי"ד ועוד. זה מעשה מטורף אבל אני יכול להבין כשאר הממשלה לא עושה כלום לאנשים נשבר והם לוקחים את החוק לידים.

toxic2004

New member
למה שיעשו?

מישהו פעם מהממשלה או מהכנסת חוץ מגנדי נפצע בפיגוע או בירי? כשזה יגיע לפוליטיקאים תהיו בטוחים שיעשו אז משהו לטפל במרצחים השפלים האלה שהולכים בשם האלוהים שלהם לרצוח חפים מפשע. העיקר שלום יעשו? זה מה שחשוב! יהודים נרצחים ועושים עם הרוצחים שלהם שלום. הגיוני.

toxic2004

New member
שניה, תעצרי!

אם המחבלים פוגעים בבטחוננו ובכלכלה, בתיירות ובכלל.. למה האזרחים צריכים לטפל בהם ולחסלם? זה לא עבודה של כוחות הביטחון? ראינו שהם היו טובים בעמונה על הסוסים ועם האלות...

קקטוסץ

New member
כוחות הביטחון באמת עושים את זה

אני יודעת שלך נראה נורא קל לתכנן חיסול של מחבל, אבל זה קצת יותר מסובך ממה שרובנו חושבים שזה. ואם אתה יושב בבית שלך בשלווה ובנחת סימן שכוחות הביטחון עושים את העבודה שלהם בכלל לא רע.

toxic2004

New member
זה שאת יושבת בבית רגועה

לא אומר שכל העם ככה. אם רוצים למגר את הטרור לא עוצרים מחבלים ומשחררים אותם מהדלת השניה. ואם כבר מחסלים, שוב איך זה שיש עוד הרוגים? איך יש פיגועים?

קקטוסץ

New member
אז איך זה שאנחנו מכניסים רוצחים,

גנבים, אנסים ושאר פושעים לכלא אבל עדיין יש רצח, גניבות ואונס? אתה לא יכול למגר את הטרור מהעולם ואף פעם לא תוכל. בנוסף, הטרור ממומן ונתמך ע"י מדינות לא מעטות בעולם ולכן זה תהליך ארוך וממושך. אי-אפשר לשבת בחיבוק ידיים ולקוות שאיזה מישהו יפיל עליהם כמה פצצות ויגמור אותם. זה לא ייקרה. אז אפשר לנסות לחפש פתרון אחר. מה הפתרון האחר? תאמין לי שאם הייתי יודעת העולם היה מקום הרבה יותר בטוח עכשיו.

toxic2004

New member
אבל אפשר לעשות משהו לא לשבת בחיבוק

ידיים. אפשר לטפל בהם כמו שמטפלים באנסים ובגנבים. אבל מטפלים וצדים אותם . וגם, יש הבדל בין אנסים וגנבים שהם יהודים לבין רוצחים מחבלים שאותם צריך לתפוס, לסרס, לשרוף ולזרוק לים... או למחזור.

קקטוסץ

New member
לא יושבים בחיבוק ידיים. אלו שטויות.

אם אנחנו בעניין טיפול ברוצחים ואנסים. אז אנסים מקבלים לרוב חצי שנה מאסר ועבודות שירות ואף אחד לא צד אותם, אז באמת עדיף לא להשוות דרכי טיפול באנסים ומחבלים... הממשלה כרגע מחסלת מחבלים וכולאת את חלקם. מה אתה מצפה מהממשלה לעשות עם מחבלים מעבר למה שכבר עושים עכשיו? (ותחסוך ממני הצעות כגון "להפציץ את כל הערבים", זה לא רלוונטי ומה זה מפגר).

toxic2004

New member
למה מפגר?

למה ההצעה של הערבים לזרוק אותנו לים לא מפגרת? וזה כן? ואת חושבת שגנבים או אנסים מקבלים את החצי שנה המסכנה, הם יוצאים והופכים לצדיקים? טעות ענקית! הם ממשיכים בדרכם וזה מוכח. אז הפתרון כלא לא ממש עוזר...

למעלה