נראה לי שהסינגל הבא זה Models...
N NoNick3000 New member 31/12/05 #14 ../images/Emo5.gif דווקא הוא?! אחד השירים הגרועים באלבום (אם לא הכי גרוע).
D DesertRose7 New member 1/1/06 #29 אנ ילא בטוחה שזה סופי יש כאלה שאומרים שזה אולי יהיה Wild Horses או שאולי Whole Lotta History
D DesertRose7 New member 1/1/06 #22 לא הרבה הבנתי שזה הולך להיות באלבום הבא שלו שיצא גם בארה"ב וגם בבריטניה. השיר כבר דלף לאינטרנט ובגלל שהתלהבו ממנו הם ישחררו אותו, וזה כנראה יהיה האחרון שמוטיאה תשתתף בו.
לא הרבה הבנתי שזה הולך להיות באלבום הבא שלו שיצא גם בארה"ב וגם בבריטניה. השיר כבר דלף לאינטרנט ובגלל שהתלהבו ממנו הם ישחררו אותו, וזה כנראה יהיה האחרון שמוטיאה תשתתף בו.
D dor307 New member 2/1/06 #30 הוא דלף מסופר מזמן לא הכי משהו... הדבר היחדי שטוב מפרישת מטויה זה שהן מוצאית את רד דרס (מי יתן ואובסישן יהיה ה A SIDE) ולא את "איט גונא בי יו"
הוא דלף מסופר מזמן לא הכי משהו... הדבר היחדי שטוב מפרישת מטויה זה שהן מוצאית את רד דרס (מי יתן ואובסישן יהיה ה A SIDE) ולא את "איט גונא בי יו"
T Tears From the Moon New member 5/1/06 #37 אהמ William Orbit Ft Sugababes-Spiral שיר מצוין!!!!!! שילוב מנצח, ללא ספק!!! ואפילו שומעים את וילאם שר בעצמו היתכן? שיצא, תהנו
אהמ William Orbit Ft Sugababes-Spiral שיר מצוין!!!!!! שילוב מנצח, ללא ספק!!! ואפילו שומעים את וילאם שר בעצמו היתכן? שיצא, תהנו
ס סוניק הקיפוד New member 5/1/06 #39 Whole Lotta History../images/Emo118.gif בדיוק היום פולידור הודיעו ב27 במרץ..
D Devil In Disguise New member 1/1/06 #25 ../images/Emo12.gif לפי מה שהבנתי הסינגל הבא של ווסטלייף הוא בכלל Amazing
R rachelMcfadden New member 1/1/06 #28 ../images/Emo185.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifגמני הבנתי ככה שלא יוציאו את She's BAck!! דייי נמאס לי! שיוציאו שירים ח-ד-ש-י-ם!!! אוףף אני מקווה שזה לא נכון! AMAZING שיר כזה מדהיםם אסור להם לוותר עליו אני לא יכולה להפסיק לשמוע את השיר הזה
../images/Emo185.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifגמני הבנתי ככה שלא יוציאו את She's BAck!! דייי נמאס לי! שיוציאו שירים ח-ד-ש-י-ם!!! אוףף אני מקווה שזה לא נכון! AMAZING שיר כזה מדהיםם אסור להם לוותר עליו אני לא יכולה להפסיק לשמוע את השיר הזה
P PunK RocK 1o1 New member 5/1/06 #38 EDDIE'S SONG של SOD לא יוצא ב16 לינואר? מאט!!! אני כבר מתה לשמוע!!!