~~~ בקרוב מאוד ~~~

B.Shokor

New member
~~~ בקרוב מאוד ~~~

בקרוב מאוד יעלה סיפור מאוד מרגש של תלמיד ישראלי שסבל המון ממערכת החינוך במדינת ישראל. `` תלמיד בדיכאון /מערכת חינוך ח`רא `` בקרוב מאוד.

all

New member
שוקור, אל תעשה מהפורום הזה

תכנית של ``יוסי סייס``, כבר היה לנו את המסכן התורן מהבית חולים, עכשיו מגיע תורו המסכן מבית הספר? אז הבנו אותך, המדינה שלנו עוד לא מושלמת, ואם אתה מצפה שתהייה תצטייד בהמון סבלנות. וכמובן הרשה לי להתנבא עם המסקנה שלך - להפסיק לתת כספים להתנחלויות ולהעביר אותו לחינוך ולסעד. ואין לנו ויכוח על זה, אבל לא עכשיו הזמן לכך. קודם כל צריך להגן על חיי המתנחלים, טובים או רעים, כי קדושת החיים קודמת לכל, לתלמיד המסכן והחולה המסכן.

B.Shokor

New member
הבנת טעות, והגישה שלך אליי טעות..

אין אין אין שום דבר בעולם מושלם, ובוודאי שהמדינה שלנו לא מושלמת ולא תהיה באחד הימים מושלמת. (כמו שאר מדינות העולם). אחי, אני מ.ארגון ואני רואה אנשים שסובלים הרבה, אנשים שבדכאון הרבה זמן, ההורים מספרים לי שהבנים שלהם לא אוכלים כמו שצריך, לא יוצאים מהבית, לא מבלים, אין להם חברים, כל היום 24 עשות הם בתוך החדר הסגור והחשוך שלהם? אז לא מגיע שנדאג למענם? לא מגיע להם שנצעוק למענם? למה אתם רוצים להפוך את המדינה שלנו רק למדינת פוליטיקה, הרי כל העולם יודע שישראל זה = פוליטיקה = מלחמה, קצת קצת קצת היגיון, יש גם אנשים שסובלים וחייבים עזרה, תחשבו עליהם רבותיי.

שמבלולה

New member
אם אתה מאוכזב ממערכת החינוך

אני ממליצה ב-ח-ו-ם על הספר ``האם יש סיכוי לאהבה`` של דוד בן-יוסף. הוא מדבר על עוד נושאים חוץ מזה, וזה פשוט ספר מדהים!

למעלה