בקרוב יש לי הופעה

kfirshap

New member
בקרוב יש לי הופעה

ערב להקות צעירות של רוק אלטרנטיבי במועדון נוער שהלהקה שלי מנגנת בו... אנחנו נעלה כולה עם 3-4 שירים זה הרכב קטנטן שלי שאני נמצא בו פשוט כי אלה חברים שלי, הם לא מנגנים משו נגני מדורות כאלה אז הרוב תלוי בי כי אני זה שמחזיק את הלהקה ובגלל זה חשוב לי מאוד להגיע לחזרות הקרובות וכשאני מקשיב למוזיקה שלנו ומנסה לתקן אני רוצה שנגיע הכי מוכנים שאפשר להופעות אז איזה טיפים יש לכם לקראת הופעה בשבילי? מה ההכנות הכי טובות? עם יש שירים שלא הולכים לנו במאה אלף אחוז לא לעלות איתם?

אם זה הרכב בלי מטרות רציניות

אז וואלה לכו ותעשו מה שבא לכם... אתה תדאג פה לתחת של עצמך שתדע את כל התפקידים שלך ותעשה את זה על הצד הטוב ביותר והכי מעניין שאפשר, שיגידו וואוו המתופף הזה זה הדבר שהכי טוב בהרכב הזה כי בתאחלס עם כולם נגני מדורות אז אתה תעשה את התפקידים שלך באופן שיגרמו לכל הלהקה להשמע מעולה! שוב אם אתם רוצים להתקדם ובאמת להיות רציניים אל תופיעו אם זה לא נשמע טוב ואם אתם לא מוכנים... הלהקה צריכה להיות ממש בשלה עם השירים ברמה שאתם תיהיו מוכנים להוציא ולפרסם אותם לקהל ואתם צריכים להיות ממש ממש ממש בקיאים ולדעת פרפקט את כל התפקידים... אבל חאלטורות זה תמיד נחמד כל עוד אתה לא עושה מעצמך צחוק כי אז אף אחד לא יבוא להופעות שלך בעתיד עם להקות אחרות בגלל שיזכרו אותך כנגן חאפר שמנגן מעפן... המון המון בהצלחה במידה ותחליטו ללכת על זה. נצלו את ההופעה הזו כי זה כל כך כייף לתת לאדרנלין לזרום ולתת שואו שלא מהעולם הזה... אחח אני מתגעגע להופעות...

למעלה