בקרוב... בקרוב מאוד...

kayoto

New member
בקרוב... בקרוב מאוד...

טוב לא כל-כך בקרוב... אבל "בקרוב" ...מתישהו האתר KRAZY KARTOONS (כן עם "K" ...זו שגיאה מכוונת, לא להבהל) בכל מקרה, האתר כרגע בבנייה לכן אינו באויר עדין. הוספתי תמונה קטנצ'יקית... ומי יודע... אולי אפילו תאהבו את הסדרה. שם הסדרה, דמויות, כוחות ושאר ירקות... בקרוב (בתקוה שזה יענייו מישהו מהפורום. שיהיה לכולם אחלה שבוע !!!

ashkeloni

New member
כבר כמה חודשים שאתה עובד על זה

אני מקווה שזה יהיה נחמד =]

kayoto

New member
הסיבה שזה לוקח הרבה מאוד זמן היא...

שאני בעצמי עושה את רוב העבודה (עבודה של אולפן שלם) אנימציה (25 תמונות לשניה) ...כלומר אם מישהו מצמץ הוא פספס 25 תמונות שישבתי והשקעתי המון זמן עליהן.... אנימציה (מתחלקת להמון שלבים, מי שמבין בתחום יודע) , תסריט, דפי-דמויות, סטורי-בוארד, צביעה, אפקטים, קומפוזיט, רקעים, עריכה, קולור-קורקשן, לחנים מקוריים, עיבוד מוסיקלי, הפקה מוסיקלית, להוק שחקני-קולות, הקלטה, מיקסים, ועוד הרבה מאוד תפקידים על הראש שלי... אבל זה האתגר ^_^ וכמובן שיש את הצוות שעוזר לי בדברים נוספים כגון: תסריטים, רעיונות מקוריים, עריכה לשונית, הגהה נכונה, דיבוב לשפות נוספות (מלבד עברית) הפקה בפועל, ועוד המון המון פרטים. ככה שלא מדובר בסרטון פלאש חובב... לכן זה לוקח המון זמן בשביל צוות מאוד קטן באולפנים מקצועיים. אני אמשיך לעדכן אתכם, בתור חובב דרגון-בול (לכל דורתיה) אני חושב שזה יעניין כמה ישראלים, ואולי אפילו בסוף נראה את זה בטלויזיה (יש הפתעות... נחכה ונראה). שבוע מעולה לכולם !

למעלה