בקרוב באמיגו i30sx פרטים לגבי המכשיר תוכלו לקרוא כאן (כי אני עצלן ואין לי כוח להעתיק אותם)
J JavaBoyEM New member 20/4/02 #1 בקרוב באמיגו ../images/Emo70.gif i30sx פרטים לגבי המכשיר תוכלו לקרוא כאן (כי אני עצלן ואין לי כוח להעתיק אותם)
בקרוב באמיגו ../images/Emo70.gif i30sx פרטים לגבי המכשיר תוכלו לקרוא כאן (כי אני עצלן ואין לי כוח להעתיק אותם)
J JavaBoyEM New member 20/4/02 #6 אכן כן וכן... יש לו פאנלים מתחלפים (כמו ב5110 לדוגמא) וגם מקשים שאפשר להחליף... קישור + תמונה
J JavaBoyEM New member 20/4/02 #9 ויש גם פאנלים בעיצוב אישי... אתה מעצב לעצמך את הפאנל והם שולחים לך אותו... עולה 29$
T TheIllustrator New member 20/4/02 #11 למה הצגת צבע כ"כ מגעיל!? מי אוהב טורקיז!? אגב, שמת לב שגם למכשיר הזה יש ג´וייסטיק אינטגראלי? יחי ההבדל!
למה הצגת צבע כ"כ מגעיל!? מי אוהב טורקיז!? אגב, שמת לב שגם למכשיר הזה יש ג´וייסטיק אינטגראלי? יחי ההבדל!
J JavaBoyEM New member 20/4/02 #14 עזוב ת´טורקיז...../images/Emo98.gif תראה איזה צבעוניות יש לשאר הפאנלים מי היה מאמין שלאמיגו תיהיה כזאת צבעוניות אני לפחות לא... כן - הג´וייסטיק נחמד... יש אותו בכל המכשירים - רק שפה הוא בצורה שונה... צורה של ג´וייסטיק אמיתי...
עזוב ת´טורקיז...../images/Emo98.gif תראה איזה צבעוניות יש לשאר הפאנלים מי היה מאמין שלאמיגו תיהיה כזאת צבעוניות אני לפחות לא... כן - הג´וייסטיק נחמד... יש אותו בכל המכשירים - רק שפה הוא בצורה שונה... צורה של ג´וייסטיק אמיתי...
J JavaBoyEM New member 20/4/02 #4 זה ברור../images/Emo70.gif הרי כל מכישיר אמיגו תוכמים בווקי-טוקי שמתבצעת דרך הדיבורית אז מן הסתם שתיהיה דיבורית...
זה ברור../images/Emo70.gif הרי כל מכישיר אמיגו תוכמים בווקי-טוקי שמתבצעת דרך הדיבורית אז מן הסתם שתיהיה דיבורית...
T TheIllustrator New member 20/4/02 #5 כמובן! זה היחוד שלהם! ../images/Emo13.gif כנראה מדובר בתמיכת הרשת או משהו כזה...
J JavaBoyEM New member 20/4/02 #8 בדיוק../images/Emo70.gif וזה יחודי לטכנולוגית ה IDEN שפועלת אך ורק באמיגו
J JavaBoyEM New member 20/4/02 #12 כל מה שפירסמתי בשעה האחרונה... התמונות והמידע לקוח מהאתר המחודש של IDEN שבהחלט עכשיו שווה הצצה