בקרוב אגיע רחוק

love156

New member
בקרוב אגיע רחוק

בקרוב אני אגיע רחוק - יחסים בשלט..מקולקל אני יושבת על המיטה שלו.. אחרי לילה ארוך ביותר (לא של טי-נה-ניי-נה) אבל בואו נגיד שחטפתי מכה בראש ונפלתי מס' פעמים מהמיטה.. אני והזאטוט..באמצע שיחה מרגשת של "יחסינו-לאן" ... בעוד שאני מרגישה שהם הולכים לביוב..... פתאום הטל' מצלצל...אמא של ש' בקריאות נרגשות :בוא תעזור לי להוציא משהו מהאוטו... ואני עומדת עם סימן שאלה על פניי וחושבת "פאקינג שיט מה איתי עכשיו?" הזאטוט... לובש הבעה אדישה על פניו ואומר "את , את תחכי לי פה". בצייתנות של כלב אני מתיישבת ומחכה לפתע פתאום אני שומעת רעשים..אני מתפללת לאלוהים שזה לא חמותי-לעתיד שבאה לבדוק מה שלום החדר והאם הוא זקוק לניקיון... פתאום צצה לי הזאטוטה השניה לבית משפחת x : אותם כבר מקבלים עם חצוצרות ותופים.. ילדה יפהפיה (כן , היא קיבלה את כל היופי של המשפחה ולא הותירה לאחיה ואחותה כלום) . היא מתיישבת לידי ומחייכת... ואני? מה נותר לי לעשות חוץ מלתחבב על הזאטוטית ולפתוח בויידוי שאני לא אוהבת משחקי סאדו-מאזו שבמהלכם אני בורחת ממנה שהיא תופסת אותי... Not my style בקיצור , אני שם יושבת...והיא מולי.... ופתאום נכנס כבודו..... אני מחכה שהוא יוציא את הזאטוטה מהדלת.. ויגיד היי וביי.. ולא..הוא מתיישב על כיסא הכבוד ומתעסק במחשב... האם אני ,אתן שישכחו אותי כך בצד? לא ולא... אני מסבירה לזאטוט שאני , את השיחה שלנו , אגמור מיד..בין אם לא ירצה.. ובין אם לא ירצה.. והוא , במבט אטום מסביר ש..שהיא מבינה הכול.. עצוב.. הזאטוטה בת ה6 מבינה יותר טוב מאחיה הבוגר בן ה 17... פה הבנתי שמצבי גמור... בקיצור אני מפעילה את החוש האימהי שלי... מבקשת מממנה בעדינות ללכת..ובמקביל משחדת אותה עם איזה סוכריה שמצאתי...והיא..הולכת. הוא עומד בפליאה ואומר - איך עשית את זה?! וחושב בליבו...פאקינג שיט..עכשיו צריכים להמשיך לדבר.. בקיצור , יש שיחה והיא גם נגמרת.. ואני יוצאת החוצה ואבא שלו , בלי חולצה יושב שם.. ואני מעיפה מבט ואומרת "זה מי שיחכה לי בבית בגיל 50?!".. לא , אני מסתפקת רק בדן תורן...מינימום דודי בלסר.. בקיצור... אני יוצאת החוצה... והוא , הזאטוט אומר לי "ביי" בלי נשיקה ובלי כלום.. כאילו הלילה אתמול לא קרה.. (כן , הוא העיף לי את הראש לתוך הקיר בטעות..וכן זה כאב מאוד) ואני אומרת "ביי" ומוצאת את עצמי מחוץ ל"היכל התהילה" ..... בודדה , גלמודה ומושפלת.

De-Panther

New member
מה היכל תהילה עם הדפקט הזה?? אם הוא

ככה אז טוב שזה נגמר אז כמה ימים של עצב... למרות שעל אחד כזה לא צריך להיות עצובים וזהו... יהיו עוד

פנתר,

נראה שאתה הבנת את ההודעה. אתה מוכן להסביר לי. לא הבנתי. ככה זה כשזקנים. הבנתי שהיו שם הרבה אנשים, שהיא חיכתה בחדר, שהיה שם משהו לא ברור בסוף והוא נתן לה בטעות מכה. מה פספסתי?

De-Panther

New member
הוא לא נתן לה בסוף את המכה!! הוא...

נתן לה את המכה לפני מה שסופר בכלל זה סתם זיכרון מהעבר ההרבה אנשים שהיו שם זו המשפחה שלו היא חיכתה בחדר שלו היא הוציאה את אחותו הקטנה מהחדר היא זרקה אותו סוף סוף היא עצובה מזה שהם נפרדו

nutmeg

New member
כן, כן...

יש בחורים שחושבים ש"מין בטוח" פירושו ראש מיטה מרופד... Wake up and smell the coffee!

דן צ

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איך ידעת?

De-Panther

New member
הידעת?? לא ידעתי../images/Emo9.gif כן ידעת?? לא...

שמעתי
איך ידעת?? התעניינתי

למעלה