בקצה השמיים...

ובקצה הארץ

שלומלום לך, אהבתי את מה שכתבת, נגע ללבי. מאחל לך ולכולנו שיפתח שער העץ עם הצירים מזהב ושיבואו כל התינוקות שממתינים לנו ואנחנו להם. מתפלל להקדמת פ"זם עבור כולנו שלומלום.

דינדה

New member
תוליק../images/Emo23.gif

לילד הזהב שלך יש אמא נהדרת. נגעת בי. דינדה

באאבו

New member
תוליק שלי../images/Emo24.gif

את חושבת שלא בכיתי מספיק השבוע??? שהיית צריכה להוסיף לי עוד קצת?? ריגשת אותי וצמררת אותי עד דמעות (איזה פאדיחות,... אני בעבודה!) בפעם הראשונה, באמצעות הדמיון הנפלא שלך, נתת לי להסתכל על התינוק שלי, זה שיהיה דומה לבעלי היקר, פתאום אני רואה גם את "העצב" שלו.. אני מסתכלת מהצד של ילדי הזהב שלנו... גם אותם עוצרים מלבוא אלינו.. אנחנו ממש כמו אסירים, אסירים מפה, והם אסירים משם.. מה יש? לא שמעו על איחוד משפחות? לא השארת לי הרבה מילים להוסיף, ואני מרגישה שכל מילה שאצייץ רק תגרע מהדברים הנפלאים שהעזת להעלות.. אבל אנחנו יודעות שאי שם למעלה, בשער הזה של תינוקות הזהב, יושב לו שליח אל רחמן, שיסנגר עלינו, ואולי אפילו יפלח לו לכאן דרך השער את בנינו הבכור.. (ובטוח ההיא עם הקו´צי מוצ´י בבטן תברח בלי רשות, אבל זו כבר בעיה שלה, אח"כ תפתרי את הבעיות שלך עם כלתך הסוררת).. תוליקוש, עוד תראי.. ממש בקרוב ואת ובעלך תחבקו את ילד הזהב שלכם מבטיחה! את שומעת.. נשיקות בכל כולך, באאבו שלך

למעלה