Digi Lista
New member
הפיק המשותף לפורים...
ככה שלא יהיה משעמם(למרות שהשבוע משעמם זאת המילה האחרונה שאפשר להגיד)אפילו יותר,הינה מה שיש עד עכשיו(מה שנייקו ואני כתבנו...),נחמד אם נסיים אותו ואולי נתחיל(אפילו במקביל...)פיק משותף לפסח(יש לי רעיון- "מאט אוכל מצה"...סססתתתאאאאאםםםםםםם
)
בכול אופן אם בא לכם(אני אישית אשמח)
...
אם רק הייתי יודעת למה להתחפש השנה, בעצם אני שונאת להתחפש!בשנה שעברה התחפשתי לריינמון הדיג'ימונית שלי, היא ליוותה אותי למסיבת התחפושות בביה"ס גם טקאטו והנרי היו שם, כולם התלהבו דווקא מקאזו וקנטה שהתחפשו לעציץ ולמשפך וממני לגמרי התעלמו. השנה אני כנראה לא אתחפש,אני שונאת אותם, אני שונאת את כולם!!!אני לא מתחפשת וזהו!!! "ריינמון" "כן, ריקה?" "אני לא מתחפשת השנה" "למה?להתחפש זה כיף כדאי לך!" "לא רוצה!" "חבל..." נשמע קול רעם גדול "מה קורה כאן?" צרחתי "המן הרשע חזר" "הוא לא מת כבר מיליון שנים כאילו?" "לא כשהוא התמזג נפשית דיגיטלית עם מיוטיסמון" "מיוטיסמון?" "הסיוט הכי גדול שלנו" "בדיוק בזמן..." מילמלתי ומה שזה לא יהיה הופיע מולי... "הצילו!!!"קראה מישהי, היא הייתה בעלת שיער שחור ארוך וחלק וילדה היה משיהו עם שיער שחור אבל משהו שנראה כמו צמה ענקית הבן היה מעולף "עיזרי לי בבקשה!!" צעקה הילדה התעלמתי.שתעזור לעצמה. "ריקה" אמרה ריינמון "שנעזור?" "למה שהיא לא תעזור לעצמה?" "כי היא בצרה, אם היא הייתה יכולה לעזור לעצמה היא לא הייתה קוראת לעזרה" "אוף," רטנתי "למה דווקא אנחנו?" ריינמון כנראה התייאשה והחלה להתקדם לעבר שתי הילדות,אני נשארתי במקומי והשקפתי. ריינמון התקדמה, ניסתה למשוך את הילדה שבצרה ושלושתם(שני הילדים וריינמון)נעלמו כאילו מעולם לא היו... עכשיו גם אני בעסק. יופי, כבר מזמן לא הייתי בצרות... כמה נחמד! עכשיו אני צריכה לברוח ממשהו שאני אפילו לא קשורה אליו?! אוף! למה לריינמון יש כזה מצפון?! למה היא לא עזבה אותם?! ריינמון אפילו לא הספיקה להגיד "סופת יהלום"...אני למזלי הספקתי לברוח...
ככה שלא יהיה משעמם(למרות שהשבוע משעמם זאת המילה האחרונה שאפשר להגיד)אפילו יותר,הינה מה שיש עד עכשיו(מה שנייקו ואני כתבנו...),נחמד אם נסיים אותו ואולי נתחיל(אפילו במקביל...)פיק משותף לפסח(יש לי רעיון- "מאט אוכל מצה"...סססתתתאאאאאםםםםםםם