בקפיצה קלה...

Digi Lista

New member
הפיק המשותף לפורים...

ככה שלא יהיה משעמם(למרות שהשבוע משעמם זאת המילה האחרונה שאפשר להגיד)אפילו יותר,הינה מה שיש עד עכשיו(מה שנייקו ואני כתבנו...),נחמד אם נסיים אותו ואולי נתחיל(אפילו במקביל...)פיק משותף לפסח(יש לי רעיון- "מאט אוכל מצה"...סססתתתאאאאאםםםםםםם
)
בכול אופן אם בא לכם(אני אישית אשמח)
...
אם רק הייתי יודעת למה להתחפש השנה, בעצם אני שונאת להתחפש!בשנה שעברה התחפשתי לריינמון הדיג'ימונית שלי, היא ליוותה אותי למסיבת התחפושות בביה"ס גם טקאטו והנרי היו שם, כולם התלהבו דווקא מקאזו וקנטה שהתחפשו לעציץ ולמשפך וממני לגמרי התעלמו. השנה אני כנראה לא אתחפש,אני שונאת אותם, אני שונאת את כולם!!!אני לא מתחפשת וזהו!!! "ריינמון" "כן, ריקה?" "אני לא מתחפשת השנה" "למה?להתחפש זה כיף כדאי לך!" "לא רוצה!" "חבל..." נשמע קול רעם גדול "מה קורה כאן?" צרחתי "המן הרשע חזר" "הוא לא מת כבר מיליון שנים כאילו?" "לא כשהוא התמזג נפשית דיגיטלית עם מיוטיסמון" "מיוטיסמון?" "הסיוט הכי גדול שלנו" "בדיוק בזמן..." מילמלתי ומה שזה לא יהיה הופיע מולי... "הצילו!!!"קראה מישהי, היא הייתה בעלת שיער שחור ארוך וחלק וילדה היה משיהו עם שיער שחור אבל משהו שנראה כמו צמה ענקית הבן היה מעולף "עיזרי לי בבקשה!!" צעקה הילדה התעלמתי.שתעזור לעצמה. "ריקה" אמרה ריינמון "שנעזור?" "למה שהיא לא תעזור לעצמה?" "כי היא בצרה, אם היא הייתה יכולה לעזור לעצמה היא לא הייתה קוראת לעזרה" "אוף," רטנתי "למה דווקא אנחנו?" ריינמון כנראה התייאשה והחלה להתקדם לעבר שתי הילדות,אני נשארתי במקומי והשקפתי. ריינמון התקדמה, ניסתה למשוך את הילדה שבצרה ושלושתם(שני הילדים וריינמון)נעלמו כאילו מעולם לא היו... עכשיו גם אני בעסק. יופי, כבר מזמן לא הייתי בצרות... כמה נחמד! עכשיו אני צריכה לברוח ממשהו שאני אפילו לא קשורה אליו?! אוף! למה לריינמון יש כזה מצפון?! למה היא לא עזבה אותם?! ריינמון אפילו לא הספיקה להגיד "סופת יהלום"...אני למזלי הספקתי לברוח...

Kenny Girl

New member
המסך

נכנסתי אל תוך החדר של סבתא למזלי הוא לא מצא אותי... ולא הרס את החדר... אחרת הייתי מתה... שמעתי רעש, שבא מאחורי המיטה של סבתא "מי שם?" דממה הלכתי בשקט בשקט אל מאחורי המיטה ושם ישבה הילדה שהיא מתאמצת לא לבכות "אה... זאת את?" שאלתי. היא לא ענתה. "הי, ילדה? איפה ריינמון?" לא עונה. "הלו?!" היא מלמלה משהו. "מה אמרת?" "ריי" "ריינמון?" "ריי... אני חייבת להציל את ריי" "טוב... זאת לא ריינמון" היא קמה, וכאילו לא פחדה בכלל הלכה "תגידי! מי את בכלל?" "אני כריסטינה" "את יכולה... להגיד לי מה לעזה קורה כאן?!" "לא... אני לא יודעת מה קורה כאן בעצמי" "אומרים אני בעצמי לא יודעת מה קורה כאן..." "זה לא חשוב ריקה... אנחנו עוד ניפגש" רק מיצמצתי והיא לא הייתה שם

Digi Lista

New member
אהבתי../images/Emo13.gif,יאללה מי ממשיך?...

אולי פעם אחת נסיים פיק משותף כמו שצריך???

Digi Lista

New member
אני עובדת על העניין...

הבעיה שאני רוצה שכמה שיותר ישתתפו אפילו אם הם יתרמו רק שניים וחצי משפטים... בסדר,אני אנסה להמשיך...

Digi Lista

New member
ההמשך...

מה שהטריד אותי היה איך היא,הכריסטינה הקטנה והבכיינית הזאת יודעת איך קוראים לי?בטח מכול תחרויות הקלפים שזכיתי בהם,אני הרי מלכת הדיג'ימונים הבלתי מעורערת... אני חייבת למצוא את ריינמון,אני פשוט חייבת,פורים מתקרב ואני צריכה להגיע למסיבה רכובה עליה ללא תחפושת ולהראות לכולם כמה אני לא עושה לעולם מה שהם עושים.אני שונה.מיוחדת. אה,כן...צריך למצוא גם את הילדים המרגיזים והצווחנים האחרים שבגללם הכול קרה,אוף אני שונאת שהורסים לי את התוכניות! ריקה,אמרתי לעצמי,תהיי מעשית איך את אמורה למצוא את ריינמון?אין אפילו עקבות... אז אין!.אני אמצא בכול מצב את ריינמון. "ריקה..." שמעתי קול לא מוכר לוחש משום מקום "אני יכול להוביל אותך לריינמון..." "ומי אתה ולמה שאני אסמוך עליך,'דנידין'?"(דמות של רואה ואינו נראה מסדרת ספרים) "כי אין לך ברירה אחרת..." "אתה יודע? דווקא יש לי המון ברירות נמאס לי מקולות ומדברים בלתי נראים,יש לי חיים תעזבו אותי כולכם!" "אי אפשר, הגורל קבע ואני פועל לפיו" "תוכיח" דרשתי בתקיפות "בשביל זה את צריכה להתחפש, תתכונני למימד 'פורים המעוות'" "איזה שם מדהים,אני חייבת לציין שפורים הוא באמת חג מעוות ואני לא מתחפשת,החלטתי וזהו!!!" "טוב אז תשכחי מריינמון..." "זה מספיק,אם הייתי רואה אותך היית מקבל בעיטה ישירה למימד 'פורים המעוות'" "אני הולך, אני לא אחראי יותר..." "לא!"צעקתי "אתה נשאר, אני אתחפש ריינמון יקרה לי מידיי כדי לאבד אותה לנצח...ורגע,במימד הזה רואים אותך כדי שאני אוכל להעניק לך זבנג חביב לכול חלק וחלק בגוף?" "אין לי גוף. וכעת כשהובהרה התהייה את באה?" "כן" "תתחפשי!" "אל תחלק לי פקודות" "אני מתפטר אחרי שהכול יגמר את מרגיזה מידיי אפילו בשבילי" "יופי, במילא אף אחד לא ביקש שתבוא!" "תלכי להתחפש,אני מחכה" "אין לי תחפושת,לא קניתי או הכנתי וחוץ מיזה דנידין אתה יכול להציץ לי וזה לגמרי לא נראה לי" "תאלתרי תחפושת ותתחילי לזוז,אין יותר מידיי זמן,ריינמון תאבד לנצח כשהם יבואו אם לא תצילי אותה" "גם ראש משקפת ודינו בטטה יבואו?" "מי?" "שתוק וחכה אני מכינה תחפושת כולשהי" מה דעתך נייקו?

Digi Lista

New member
תחרויות=בהן לא בהם...

עברית תקינה היא דבר חשוב,אלא שלפעמים קורה שלא שמים לב וכותבים כמו איזה כרוב(האישפוז...)...

Kenny Girl

New member
חחחחחחחחחחח קרעת אותי

כמה דברים: כריסטינה וריי תאומים, שבערך בגיל של ריקה והתכנון שלי היה שריי וכריסטינה יהיו בסיפור, ולא כחד פעמי עם עד מחר אף אחד לא ממשיך, אני ממשיכה

Digi Lista

New member
מישהו רוצה להמשיך?...

חבל שאף פיק משותף לא מסתיים...(נייקו,אמרת שתמשיכי....
)

למעלה