בקפייר בXR החדש שלי!

kei69

New member
בקפייר בXR החדש שלי!

זה XR סופרמוטו שלי, הכל אחלה איתו רק שהו עושה רעש! יש לי אגזוז DNG שלדעתי רק מוריד מהביצועים, ולאחרונה הוא עושה רעש בקפייר (לאחרונה עלק-קניתי לפני פחות משבוע) איך מכוונים הצתה? בהצתה אלקטרונית בכלל אפשר? היה רווח בין הסעפת לדוד שנסגרה ע"י שני קפיצים מותחים-אבל זה לא עזר. מה עושים? תודה

kei69

New member
יש המלצה על חצוצרה תקינה?

ועכשיו ברצינות מה עושים?

דמיקולו

New member
אטימות אגזוז-סעפת-מנוע תקינה ?

יצור באקפייר במידה ואוויר בורח בחזרה אל המנוע. פלאג תקין ? במידה ויש/אין ניצוץ לפרקים, דלק שלא נשרף מגיע לאזור הסעפת ויצור פיצוצים. אגזוז סביר להניח שלא מקורי ברוב המקרים נדרשת כיוון הצתה והתאמתה לאגזוז אם הכל תקין ונדרש כיוון הצתה יש לך את הידע לבצע על סמך הוראות כתובות ? (ראית ? התרחבנו ופתחנו פה עוד סניף
)

kei69

New member
וואלה סניף שני...

וואלה יש ידע! אבל מערכת הפלטה לא נראת לי אטומה לחלוטין! האם זו יכולה להיות הבעיה?

שחרלרט

New member
../images/Emo45.gif ועדיין עם דודים פתוחים לדוגמת

ה D&G יש סיכוי שתמיד יהיה בק פיירים כי השאיבה נגרמת המדוד הפתח.קצת בק פיירים זה לא כלכך נורא.וגם תולי מתי הם קורים.

kei69

New member
האמת שממש מעט-בתורים נמוכים

רק כשהוא קר, כשהוא מתחמם אז בסגירת מצערת בתורים נמוכים זה קורה הרבה פחות. האם זה זה נחשב נורא?

kei69

New member
הלו שכן הרצליני-כמה עולה לכוון הצתה

לXR אצלך?

Dr XR

New member
1. לא ניתן לכוון הצתה בXR

2. הכיוון שלך הוא כיוון מערכת הזנת הדלק ולא הצתה.

סיני 1

New member
כיוון הצתה בXR../images/Emo2.gif?

אם הבעיה היא בק פייר? יכולים להיות כמה סיבות,פלג, או שיש צורך להגדיל דיזה במאייד בגלל האגזוז, או סעפת אגזוז לא אטומה היטב. ואם הבק פיירים הם מהמאייד? אז כיוון שסתומים צריך להבדק. אבל כיוון הצתה? ממתי יש בXR כיוון הצתה? ויש לי כנפונים למיכל שלך במצב מצויין, כל צד 300 ש'ח, לא ניתן למיקוח. ואולי גם מגן מנוע.

kei69

New member
תודה סיני

לגבי הסעפת היא אינה אטומה לחלוטין! בוצעו מספר שיפורים במאייד-כמו שינוי השנורקל בתיבת האויר, לגבי דיזות-הן אכן הוחלפו לא יודע מידה עדיין-זה יבדק בהקדם. כנפונים יקרים-מגן מנוע אל תחפש אני אקנה חדש כנראה. תודה רבה שוב.

kei69

New member
סיני אתה מלך-סעפת ואויר../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לאחר כ5 שעות עבודה יש שיפור משמעותי! כל מערכת הפלטה פורקה צוחצחה ונצבעה-הסיכום-החובקים לבלוק מנוע הורכבו הפוך ובכלל היו משוחררים לגמרי-תוקן חיבור בין הדוד לסעפת קיבל בנד חדש ומחוזק-אין בריחת אויר. מסנן אויר נוקה ושומן-מתברר שהגומיה בין המאייד לפילטר היתה משוחררת מהמאייד לגמרי-תוקן פלאג הוחלף. לאחר חימום המנוע-בחינה קטנה מאחורי הבית,בפרדסים של הרצליה רעננה-המנוע מגיב סוף! תודה לכל העוזרים גם במסרים.

למעלה