בקסטריט מתפרקים

oradar2

New member
בקסטריט מתפרקים

אחרי שנים של עבודה ושנים נהדרות בקסטריט בויס מתפרקים, וגורם הוא ניק מכיון שהוא בכלא לא יוכלו בקסטריט להמשיך, ברעאן והאווי יעברו לסטאנד אפ קוין יחזור ללמוד איי.ג´יי ימשיך כנראה לשיר או שישב בבית חולים וניק ישב בגלא עוד כמה שנים רעות. לכל מי שיש עובדה או הפרכה למה שכתבתי שיענה.

גם לי גם לי יש!!!!!!!!!

צנניה קקה!!!!! אמממממ.... כן נחזור לעניין... כמה שאלות.. 1. מתי את צריכה לחזור למוסד? (תמסרי ד"ש חם חם חם לצביקה) 2. אולי ברחת מהמוסד??

שאלה לספרי ופה כדי לעזור....

לאן היא נעלמה

סבטיני מחמדי.....

"Alright, the rules of survival: #1. If you can run ...run. #2. If you can´t run ... surrender ... then run. #3. If you´re outnumbered, let them fight each other while you run, four is where you talk your way out of it."

nicky fricky

New member
הם לא!!!

לניק יהיה משפט ב4 למרץ ושם יכולים מקסימום לשלוח אותו לשנה לכלא מה שאני יכולה להגיד לך שב99% שזה לא יקרה כי עם פאפ דאדי ואמינם היתחמקו מלשבת בכלא אז גם ניק יכול. המערכת המשפטית מאוד אוהבת כסף ותאמיני לי שהשופט\ת ירצה\תרצה לקחת מניק כסף יותר מאשר להושיב אותו בכלא ולניק יש כסף יותר מדיי רחוק ממה שהוא צריך אז אין דאגה לדאתי וזה שעצרו אותו שבר לו את התדמית של ה"ילד הטוב" אז אני שמחה כי אישית מאז שהוא התחיל לצאת עם מנדי ראיתי שהוא השתנה! הוא התחיל לדבר יותר בראיונות,הוא הוריד את החולצה,עשה קעקועים,רב עם אמא שלו והעמיד אותה במקום,התחיל לעשן לשתות ולבלות עם בחורות אז מה אתם רוצים ממנו? הוא כולה בן אדם שחיי את חייו מותר לו לעשות את הטעויות שלו כמו שלו מותר לעשות את שלנו הוא לא מושלם אז עם הוא טעה הוא ישלם על זה, זה לא נוגע לנו וגם עם הם יתפרקו (מה שממש אבל ממש לא נראה לי) הוא לא אשם! חוץ מזה הם חיכו לאיי.ג´יי שיתקן את חייו עכשיו שיחקו לניק!

לפני שאתם אומרים דברים, תבדקו....

אוקי הערה קטנה... פאף דדי נעצר כאשר היה לו אקדח ביד והוא איים על מישהו איתו...ולא קרה לו כלום... עכשיו ניק קרטר נעצר בגלל שהוא סירב לפקודת שוטר... מסקנה- אם לפאף דדי לא עשו כלום לניק אולי יתנו כנס קטן...ואולי גם זה לא... אז תרגיעו!!!!!

שאלה...

למה יש אנשים שמאמינים לכל השטויות האלה?!?! אולי פעם אחת תסתמכו על מקורות אמינים יותר.... וחוצמזה אל תאמינו לכל מה שאתם קוראים....

סנוטוני שמעי.....

חחח סנוטוני *פוזלת לכיוונה של טוני שמשחקת עם בקבוק סנו* כן איפה הייתי? שמעי זה מלחיץ שקוראים כאלו דברים!

howiefan

New member
אז זהו שלא!

אני מבינה שיש פה כנראה או מעריצות אןסינק, או סתם בנים משועממים שאוהבים להפיץ שמועות לא נכונות. קודם כל כבר אחרי שאיג´יי יצא ממכון הגמילה לאלכוהול היח"צנים שלהם הודיעו שאין התפרקות, כן יש פרוייקטים עצמאיים של כל אחד, וכן אני מניחה שנשמע בקורב על הריונות של ליאן ליטרל וקריסטין ריצ´ארדסון, אבל זה ממש לא אומר כלום. דבר שני, כל בן אדם לא משנה אם הוא מפורסם או לא, עושה טעויות.במקרה של ניק - לניק עבר נקי ללא רבב, על עבירה ראשונה שנעשתה תחת שיכרות כבדה לא יתנו לו שנה בלא. מקסימום הוא יקבל עבודות שירות וקנס כספי כבד, וכן כנראה גם כתם בתיק האישי, הרי הוא כבר מעל 21 למעשה אוטוטו 22. ואם פאף דאדי לא נעצר על החזקה ושימוש בנשק ללא רשיון והוא כן! בעל עבר פלילי קצר, אז תעשו לי טובה לא יעשו לניק כלום. השופט יגיד - נו נו נו, שלם קנס כספי מאוד כבד, עשה עבודות שירות, הערה בתיק האישי, אתה אמור לשמש דוגמה לנוער וכו´ וכו´ ובזה זה יגמר. ואני מבטיחה שבקרוב שוב היח"צנים שלהם יצאו בהודעה שהם לא מתפרקים למרות זאת, הם עברו כל כך הרבה, שאין סיכוי שזה יהיה דווקא הגורם להתפרקות. ולכל המשועממים - צריכים מתנדבים איפה שאני מתנדבת, עמותת"פתחון לב" סניפי ראשל"צ וכרמיאל בימי חמישי, מדובר בעזרה לנזקקים ולרעבים.

nicky fricky

New member
נכון נכון...

את הורגת אותי אני נקרעת מצחוק כאן! חוץ מזה אני מאמינה לניק הוא לא היה נעצר עם הוא לא היה מפורסם כי איפה כתוב שאסור להיתווכח בציבור חוץ מזה זה היה עם אישה מה שאומר שזה לא ואני מדגישה לא היה מתגלגל למריבה כי מה לעשות אמא של ניק עשתה משהו נכון בחיים שלו וחינכה אותו לא להרביץ לנשים וניק הוא בחור עם ראש אולי לא חכם במיוחד אבל יש לו מספיק שכל לדעת לא להרביץ לנשים חוץ מזה השופט לא יכניס אותו לכלא בגלל סירוב לפקודת שוטר בגלל שעדיף לו להוציא מניק כמה מליוני דולרים קנס שבישביל ניק זה כסף קטן מאשר להכניס אותו לכלא הוא לא עשה כלום ותאמינו לי עם הם חיכו לאיי.ג´יי שיתקן את חייו הם יחכו לניק גם!!!!! וגם אנחנו המעריצים תומכים בו (או לפחות כמה מאיתנו) אז צאו מהפנטזיה הזאת שהם מושלמים ותנו להם לעשות טעויות!!!!!

mya 6

New member
תשי לי טובה..

ניראה לך??!! הם שרדו כול כך הרבה.. ההתחלה הגרועה שלהם...היו ויכוחים וגם מכות... האישפוז של איי.גי´... בית כלא זה לא מה שיעצור אותם!!!וחוץ מיזה... תוכיחי לי את שמה שאת אומרת הוא נכון..

smoking girl

New member
אני מכחישה

שלא תעזו להגיד דבר כזה על הבקסטריט הם לא מתפרקים הם ימשיכו להיות הלהקה המהממת שתמיד היו הם יוציאו עוד עשרות דיסקים ושירים אני אישית מאוד נעלבתי אתם אמורים להיות המעריצים שלהם לאהוב אותם בנשמה לא להגיד שהם מתפרקים כי ברור שהם יתפרקו עם כאלה מעריצים הבקסטריט בויז לא מתפרקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מעריצה שרופה

חדל פאניקה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אוף מה אתם בפאניקה (יש בריטניקה...סתם סתם)
אז עצרו אותו...לא נורא קורה...אז אין לו תדמית כזאת נקייה... אבל הוא בן אדם ומטבעו הוא עושה טעויות!!! לא יעשו לו כלום... אז דיי כבר עם הפאניקה (יש בריטניקה...סתם סתם...)

hadarosh16

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני חייבת לציין שקרעתם אותי מצחוק... חחחחחחחחח בתור מעריצה של הלהקה הזאת... אני לא מבינה מה אתן רוצות... עשיתן ממנו שודד בנק או מקסימום עבריין מעולם השלישי.. יאללה תירגעו! הוא לא ישב בכלא והלהקה לא תתפרק... ואם כבר סיבה לפירוק קחו את זאת: ימאס להם אחד מהשני ו... שימו לב... הם יפסיקו למכור אלבומים! אז חאלס!!!!!!

hadarosh16

New member
נ.ב:

וגם אם הוא התנגד למילים של שוטר... זה לא מה שיעצור את הלקה!!!!!!!! כפי שכתבתי למעלה... יש לי עוד סיבה למה הם יכולים להתפרק:לא יהיו להם יותר מעריצות וכפי שבהקומדי סטור אומרים:ותחשבו על זה!!!!!!!

למעלה