בקליניקה

בקליניקה

״הנה אני רואה אותך, סעי אחרי״. נוסעים בטור, מדברים כל הדרך וצ׳יק צ׳ק מגיעים.
נכנסים לחניון תת קרקעי, יורדים קומה ועוד קומה ועוד אחת ו...עוד אחת, לקומה שכוחת אל, קומה חשוכה ומבודדת.
נעמדים רכב ליד השני והוא פותח לי את הדלת, ג׳נטלמן אמיתי.
יוצאת ונעמדת מולו. אוחז בידי לשלום. ידו חמה ומחממת את ידי הקפואה.
נשיקה בלחי לשלום, נשיקה ללחי השניה. נשיקה רשמית ועצורה. במחשבתי אני מסובבת את ראשי ונעצרת באמצע. מחדירה את הלשון בפראות לפיו ומלקקת אותו מבפנים, מעבירה את הלשון בחיך ומוצצת את הלשון בין שפתיי כאילו היתה זין זקור שכלוא בין השפתיים. עוצרת את עצמי ואנחנו מתחילים ללכת לכיוון החושך. הוא מראה לי את הפינה של החרמנים. חושך מצרים וכשהוא מדליק פנס אפשר להבין במה המדובר. באותו רגע בא לי כל כך ואני מצמידה אותו בדמיוני לקיר ושוב מנשקת אותו.
הוא הופך את היוצרות ואני צמודה לקיר במקום המטונף הזה וידיו פולשות אל תוך הסוודר שלי וחופנות את השדיים ומלטפות אותם בשיא המרץ. הפטמות הזקורות מכוסות בכפות ידיו המעסות אותן והעור שלי דרוך להמשך המגע.
ממשיכים ללכת עד שמגיעים לקומה הבאה בחזרה אל האור. ממשיכים לעלות ומגיעים אל משרדו שטוף השמש, בדיוק כפי שהבטיח.
יושבים ומדברים, מדברים, מדברים, שותים, מעשנים, צוחקים....
הידיים נוגעות זה בברכי זו ולהיפך. עוד נגיעה אגבית בכף היד, בירך ואני מתפוצצת. רוצה שהוא יגע בי יותר. יגע ולא בדרך אגב.
משחזרת את הנשיקה הקטנה לשלום שם בחניון ורוצה אותה שוב, הפעם חודרנית עמוקה ורטובה יותר. דומה יותר לדמיון שהתרוצץ לו שם בחניון.
האוירה כ״כ טובה ונעימה, השיחה קולחת, קופצים מנושא לנושא, השעות חולפות והמתח הזה כבר תיכף נחתך מעצמו, אבל כלום לא קורה. אני מתענגת על הדמיון המטורף שלי שמריץ את הסצינה מהחניון.
״בואי אתי רגע, הבטחתי לעזור לרופא כאן לידי, נראה מה הוא רוצה״.
נכנסים אל הקליניקה והוא בודק את מה שצריך. אני סתם מסתכלת סביבי, כשלפתע הוא נצמד אליי. כן כן. נצמד. הגוף שלו צפוף לשלי, החום שלו אופף אותי ואני נמסה בין זרועותיו. ושתי ידיו עוטפות אותי והפיות נצמדים.
נשיקה. חמה. רטובה. לוהטת. הלשונות נפגשים בחלל הענק שנוצר משני הפיות הפעורים שלנו.
הלב שלי דופק במהרה: סופסוף, חושבת לעצמי ושומעת את המילים יוצאות בקול רם לאויר העולם.
״חיכיתי לזה, מהרגע שנפגשנו רציתי את הלשון שלך בתוכי, רציתי את הידים שלך עלי״. אני ממשיכה וחושבת לי, בראשי מתרוצצת התמונה הדמיונית מהחניון אבל מהפה יוצא הקול שאומר בקול רם: ״חיכיתי לזה כל כך״ והוא משיב שהתבייש.
הכל נסלח בשניות אלה, כשהוא מנשק את עורפי וידיו לשות את השדיים. ידיי מטיילות על גבו וחודרות מבעד לחולצה, חשות בגופו החמים.
שולף את שד ימין ומתכופף עם ראשו ובולע את כולו, מלקק ומוצץ ואני מנשקת את עורפו ואת הקרחת הבוהקת.
"אני אוהבת את הקרחת שלך", אומרת לו כשהוא מעמיק לטעום את השד שבפיו.
הוא מתפנה מהליקוק, מרים מבט, אומר שאוהב את הפטמות שלי ועובר לשד שמאל. מטפל בו בשקיקה, מלטף, מלקק, מוצץ.
בינתיים מיציי מתערבלים בתוכי ומרגישה את הכוס פועם מעצמו.
ידיי מתקדמות ומלטפות את הזין מבעד לג׳ינס. מרחמת עליו, הוא לחוץ שם בפנים ופותחת את הרוכסן. המכנס מופשל אל הרצפה והזין הזקור מתפרץ החוצה, כמו קפיץ שיוצא מתוך קופסת הפתעה.
הזין זקור ומתוח, חמים ונעים, מלטפת אותו בשתי ידיי, משפשפת אותו בעדינות, בקצב שבו הוא מלקק וממשמש את שני שדיי.
אז מגיע הרגע שאיני יכולה עוד לעמוד בפיתוי ואני מתיישבת על הכסא לידינו.
מצמידה את האגן שלו אליי ולוקחת את הזין החמים אל הפה. מרטיבה אותו בקצה הלשון ומכניסה אותו פנימה. מוצצת בקולי קולות, מרטיבה אותו ומעסה בעזרת הידיים. האגן שלו נע קדימה ואחורה.
בתנועות של זיון הפה שלי מתרוקן ומתמלא בכל רגע, הוא מזיין לי את הפה וכשהישבן שלו מתכווץ בין ידיי האוחזות בו, מרגישה את הזרם ניתז לפי.
״יש כאן כיור״ הוא אומר...אבל אני מחייכת לי, טועמת אותו עד תום, מלקקת את שפתיי, מצמידה אליו את השפתיים והפה הרטובים ממנו ומציעה טעימה מעצמו...

yaron599

New member
לטעום

ולקחת את העונג הזה הכי עמוק וחם....

העיקר ההנאה שלך

לפעמים פנטזיה טובה היא מהנה יותר מהמעשה בועל
כי שאת כותבת את שם בנשמה

למעלה