בוז´י... ככה? בלהעליב?!
ההבדל ביני ובין גיבורי המטוטלת, שהם נסחפו אל מה שהחלו כבדיחה ואילו אצלי נסחפו הקוראים/ות. ועוד משהו בוז´י... לפי כללי הנימוס הממוצע גרידא, אין סיבה ממשית לפגוע במישהו (בי) שלא ניסה ממש לפגוע במתכוון באיש/ה כאן בפורום. נכון, חטאתי במשובה בלתי נשלטת, אך על כך לא מעמידים איש/ה מול כיתת יורים, אלא לכל היותר אומרים לו (בקול סופרן עמוק ודרמטי) "שמע חביבי, הומור? לא בבית ספרנו!!! אנא לך מכאן!!" אז הואיל ואין מהולות בדברי כוונות זדון, מירמה לשמה ועושק הדעת והואיל ואיני פוגם בעמקות הדיונים שבפורום אלא לכל היותר מציב אתגרים בפני הטוענות, והואיל ואיני נוקט בלשון פוגענית, מתנכלת ומעליבה כלפי איש ובמיוחד לא כלפי אישה, והואיל וזהו פורום פתוח ואני... אולי זה בעצם מקומם אבל אני לא שואל אף אחד אך סבור שזה הרבה יותר נעים להיות רצוי, אי לכך מציע צד א´ (להלן "אוראנוס") לצד ב´ (להלן "משתתפות הפורום") להשלים עם נוכחותו שלעתים היא בלתי רצינית בעליל בכל עת שיעלה מלפניו הרצון. אגב בוז´י, את יודעת שמישהו כבר איים עלי שבגלל משהו שכתבתי הוא ישלח אותי לפורום הפמיניזם בתור עונש? מוניטין יצא לכם!! אוראנוס תמה אם יש כאלה שסבורות שהוא לא מספיק נענש בכך שהוא אינו אישה ועוד מגיע לו להשמידו ביורת השאול