בקיצור..

PrUe HaLLiweLL

New member
בקיצור..

את כול האתרים שהוזכרו לבקשה שביקשתי אני מכירה והם יפים מאוד ( מחיובית אני לציין זאת) אבל אף אחד לא חידש אף אחד לא ריגש אותי איפה רפי שצריך אותו ?! בקיצור עם מישהו יכול לחדש לי משהו בשמחה ? אני אשמח לאללה ... מור נ.ב מישהו מכיר אתרים על שאנון דוהרטי ????. אני חולה על השחקנית הזאת ולא מוצאת אתרים ..
ותגידו יש מישהו שגר בנתניה ?!?!? מור

Ophel McNeil

New member
רפי בחופשה.

וכשלין תקרא את ההודעה הזאת היא תרצח אותך. לשרשר, אנשים!!!!! בכל אופן, תגידי מה את יודעת, ואני אשתדל לחדש. ואם את מחפשת אתרים על מכושפות, ובכן, "קישורי הפורום" אומר משהו? אוף, האיכות של הקובץ שהורדתי היא חרא!!! אני לא מצליחה כמעט לראות... אופל מקניל.

PopPy

New member
מה הורדת../images/Emo35.gif../images/Emo85.gif

אם זה סרטון וזה בMPG האיכות לא מי-יודע-מה.. נכון שזה הרבה יותר קטן אבל בAVI רואים את הכל בDivX כאילו זו טלוויזיה, ובMPG רואים הכל דפוק במדיה פלייר... אתי

PrUe HaLLiweLL

New member
לאופל ...

למה שלין תהרוג אתוי ?!?!?! ובהקשר לשאלה שלי את מכירה אתרים על שאנון דוהרטי ?!!?!?!?!?!? אם מישהו היה יכול לענות לי הייתי שמחה .... אבל לא .. :( איזה דיכי למה הכוונה קישורי הפורום ??? מור

Ophel McNeil

New member
לין תהרוג אותך כי פתחת הודעה חדשה,

ולא שרשרת להודעה אחרת שלך, בה את ביקשת את האתרים בעברית. לין, אם את לא יודעת, היא מנהלת הפורום. תקראי את הטאג ליין של הפורום, כדי לך, יש בו הרבה הסברים, למשל על "קישורי הפורום" (וגם על שרשורים, אם כבר מדברים). בחלק העליון של הפורום יש שורה אפורה, עם הרבה אפשורויות בתוכה, אחד מהם זה "קישורים". נמצאים לינקים לאתרים של הסדרה, בעברית ובאנגלית. מומלץ. אין לי אתרים על שאנן דוהרטי (
), מפני שעד כמה שאני אוהבת את מכושפות, השחקנים של הסדרה לא מעניינים אותי בגרוש. אבל תריצי כמעט בכל מנוע חיפוש את השם שלה, ותמצאי אתרים ברחבי הרשת. הקובץ שהורדתי היה הפרק השלישי של העונה הרביעית ממירק, והאיכות הייתה חרא!. כל שניה היה הבהוב שחור... עד עכשיו העיניים שלי הרוסות (והכי באסה, קבצים שמורידים במירק אפשר לראות רק בריל-פלייר, שזאת ממש לא תוכנה טובה
). מימלא הקובץ נתקע באמצע, והייתי צריכה למחוק אותו. עכשיו אני מנסה להוריד שוב, מעניין מה ישתבש הפעם.
אופל מקניל.

Woogyman

New member
מהמירק אפשר להוריד בכל מיני איכויות

ולא חייבים לראות את כולם בריל פלייר. רק קבצים עם סיומת RM את צריכה ריל פלייר, וגם שם יש איכויות. RM220 היא האיכות הגבוהה ביותר, וכל מספר מתחתיה זה באיכות נמוכה יותר. בדרך כלל רשום שם איזה איכות הריל פלייר. יש שם אבל עוד פורמטים, כמו MPG, VCD (ויסידי זה סוג של אמפיג´י שאפשר לצרוב ולראות בדיוידי), WMV, ASF, AVI שכל אלה בדרך כלל באיכויות מעולות ורואים אותם במדיה פלייר. אפשר לראות אותם גם בריל פלייר אבל במקור אלה פורמטים של מדיה פלייר לכן עדיף לראות אותם עם התוכנה הזאת. ויסידי למשל הולך מעולה במסך מלא במדיה פלייר (אם לא מעדיפים לצרוב אותו לדיוידי).

Woogyman

New member
הסבר יותר מפורט

במירק אפשר להוריד פרקים מכל מיני סוגים. הכוונה היא לסוג של הקובץ. יש קבצים שהסיומת שלהם היא RM, לדוגמא Charmed_Again.rm, שאותם כן רואים בריל פלייר וחייבים בשבילהם רגיל פלייר. אבל יש קבצים מסוג אחר, לדוגמא Charmed_again.mpg, או CharmeD_again.avi או Charmed_again.wmv וCharmed_again.asf שהאיכות שלהם בדרך כלל יותר טובה מריל פלייר (הקבצים גם יותר גדולים בגודל, אבל זה שווה את הזמן של ההורדה). את כל הסוגים האלה רואים במדיה פלייר, לא ריל פלייר. קבצים מסויימים עם סיומת MPG (Charmed_again.mpg) הם VCD, שזה סוג מיוחד של קובץ שאפשר לצרוב אותו אחר כך ולצפות בו במכשיר דיוידי. לא כל MPG הוא VCD, זה בדרך כלל רשום ליד הקובץ אם הוא VCD או לא. שאלות?

Ophel McNeil

New member
וכשאמרתי שדיברת בסינית

התכוונתי שההבנה שלי במחשבים זה להתבכיין לתום שהמירק לא עובד. ושוב, לא מבינה מילה ממה שכתבת למעלה. אל תטרח לנסות להסביר שוב, אני פשוט לא אבין.
ושלטון הטרור. אופל מקניל.

Paige

New member
אופל!!

יש לי את הפרק הזה באיכות מעולה! אני אצרוב לך גם אותו

p3

New member
אני לא מבין למה...../images/Emo19.gif

לא פשוט נכנסת למנוע חיפוש והקלדת את השם שלך, אבל בגלל שאני כל כך חמוד עשיתי בשבילךת´עבודה השחורה.
נ.ב- האתר שלי סגור זמנית, והוא ייפתח בקרוב, מעודכן מתמיד...

SaberTooth

New member
תכניסו לקישורי הפורום!!! יש לי שאלה

חיפשתי וחיפשתי בנרות ולא מצאתי! אני מחפש אתרים על יקירתנו הולי מרי קומבוס (פייפר). אולי מישהו יודע איך כותבים את השם משפחה שלה באנגלית? או יותר טוב... תמצאו לי אתרים עליה! SABERTOTH

לי יש אתר!

יש לי אתר על מכושפות וקטנטנות עוד אין בו הרבה אבל יהיה בו! CITY.BOOM.CO.IL/GALOSHI אני יודעת שהשם לא נשמע יפה אבל כנסו ותראו! אין הרבה דברים אבל יוספו בקרוב!

PrUe HaLLiweLL

New member
../images/Emo53.gifבפקשר לפרקים והמדיה פלייר.

יש לי בעיה : ידיד שלי הביא לי את הפרקים של העונה ה4- וכשרציתי לראות אותם לא יכולתי רציתי לראות אותם במדיה פלייר ורק שמעתי את הקול של הפרק אך לא ראיתי תמונה מה לעשות יש לי בעייה נוספת רציתי לראות את הפרקים במחשב החדש שלנו ששם אין אינרנט והיה לנו את המדיה איך שקיבלנו אותו אז אני לא יכולה לשנות דברים אם אין לי אינטרנט לפחות ככה הוא הסביר לי אבל לא הבנתי אותו בבקשה תעזרו אני מתה לראותאת הפרקים !!!!!!! מור

למעלה