בקיצור..

PrUe HaLLiweLL

New member
הייי

יש לי שאלה לבעלי האתרים של מוכשפות . האם תוכלו לתת לי את הכתובות של האתרים שלכם ? אני רוצה אתרים על מכושפות ואין לי ומי שמכיר אתרים באנגלית ויכול לתת לי על מכושפות אני אשמח מאוד ומי שמכיר אתרים על שאנון דוהרטי אדרבה מור ...

p3

New member
כמה אתרים-

p3.up.co.il- האתר שלי... אם את רוצה, יש לי עמוד לינקים באתר, עם אתרים בעברית ובאנגלית.

p3

New member
../images/Emo9.gifלא היית צריכה...../images/Emo9.gif

p3

New member
כמה אתרים-

p3.up.co.il- האתר שלי...
אם את רוצה, יש לי עמוד לינקים באתר, עם אתרים בעברית ובאנגלית.

p3

New member
תיקון לינק

וככה התבזבזו להן ארבע הודעות יקרות ערך

Woogyman

New member
אתר נחמד יש לך

רק טעות אחת בספר הצללים - הכוח של איימס הוא לא לקבל את הכוח של מי שהוא הורג. כל מכשף או שד שהורג מכשפה או שד אחר מקבל את הכוח שלו. ככה מכשפים גונבים כוחות, לא צריך כוח מיוחד בשביל זה.

p3

New member
...

נחמד? נ-ח-מ-ד-?-! אני באמת צריך להפנות אותך לשיר שפרסמתי כאן לפני כמה שבועות?!? אה, כן. אהמם. תודה, בכל אופן, ורק לפני רגע ניצן סיפרה לי ש-charmed.co.il שלך! אתר מדהים! הגיע הזמן שתחזיר אותו. תהיה מוכן לייעץ לי על איפה לבנות ת´אתר- כי אני בונה בג´אוסיטיז, והתוכנה שווקה חיים- אני לא מצליח לעדכן...ארררר...

Woogyman

New member
כשאני אומר נחמד זה טוב

בדרך כלל גם את זה אני לא אומר :) ואני בונה אותו בפנקס רשימות במחשב. אין לי תוכנה מסויימת.

As I Am

New member
מהההה?? :-O../images/Emo103.gif

charmed.co.il שלך??? למה אין אתר??? איפה האתר??? אני צריכה את האתרררר
*מתחילה לנער את ווגימן* איי ניד איט אנד איי ניד איט נאו! הא. אופסי! ^^ *נרגעת* סורי אבאוט דאת´... *מחייכת בתמימות* אבל באמת... מה קרה לאתר?? זה היה אתר נפלאאאאאא... *מחייכת בחולמניות* ואז הוא מצא את דרכו אל מחוץ לרשת...
לין

Woogyman

New member
אתם רוצים להגיד שמישהו באמת נכנס?

אחת הסיבות שהוא נסגר היא שלא היו מספיק גולשים. חוץ מהעובדה שפירמטו לי את המחשב וכל מה שהיה על האתר נמחק, כך שעכשיו אני מנסה לשחזר מה שאפשר. אם למישהו יש קובץ כלשהוא מהאתר (וולפייפר, קליפ, גרפיקה... משו) שיודיע וישלח.

Ophel McNeil

New member
אתה מודע לכך שבמשך

זמן ארוך תכננתי לרצוח אותך בשנתך (אם כי זה לא חובה) בגלל שאתה ויערה הורדתם את האתר
תחזיר אותו!!!! אופל מקניל, במשבר. ואוהבת את האתר של P3

Woogyman

New member
זה אשמתכם!!!!! ../images/Emo97.gif

לא כתבתם כלום, לא שלחתם כלום, לא השתתפתם בכלום... איך היינו אמורים לדעת שמישהו באמת נכנס?

Ophel McNeil

New member
קודם כל, על פי מיטב זכרוני

(הדפוק), הפורום באתר די רץ, דבר שני- אין מערכת שמראה את מספר הכניסות? בכל אופן, לא אשמתי, גיליתי את האתר שלושה ימים לפני שהוא ירד...

Woogyman

New member
טוב נו :)

אז אולי זה בכל זאת אשמתנו. פורום הפעם לא יהיה בכל אופן (אין טעם כשיש את זה), אבל כל שאר הדברים יהיו וחסר לכם שאתם לא משתתפים

SaberTooth

New member
תחזירו את האתר מייד!

היה אתה מציין! איך העזתם להוריד אותו???? SABERTOOTH

As I Am

New member
חח, רילקס.. ../images/Emo140.gif../images/Emo103.gif

יש לך אתר יפיפה. לא סתם הוא נמצא בטאג ליין, יו נואו... ~_^

למעלה