בקיצור:

• פותח הנושא Gohan
  • פורסם בתאריך

Gohan

New member
אבל...

למרות שהיא רוצחת בדם קר, זה כואב כשמגלים שלתינוק שלך יש טאי זקס...ושאין סיכוי שהוא יחייה.

irresistible

New member
נכוןןןןןןן

האבנר הזה ממש מטומטם! לא הפסקי לחקות את הקול שלו כל היום! ואת סמדר אני ממש ממש אוהבת, היא הדמות שאני הכי אוהבת בסידרה, היא יונתן ואלי מרקו. מה יהיה בסוף עם יונתן וסמדר? הם יהיו ביחד?

lehayey aava

New member
תגידו אף אחד לא שם לב???????

הקטע הכי קורעעעעעעעעעע סמדר לורדה נדמה לי : "אני מקווה שיש כבר לרונה מישהו ובכלל מי ירצה אותה היא נראת כמו סוס!" (לא במילים המדוייקות אבל קרע אותי !!!!!!!)

abca

New member
אותי יותר קרע...

"מדהים איך מיום ליום היא נהיית יותר דומה לצנונית". איך שהיא אמרה את זה... (סמדר לורדה על שלומית).

סמיילי22

New member
בקיצור:

- גלית היא טיפוס תלוי גבר בלי דעות משל עצמה. - שלומית נתונה לקפריזות של בעלה ולא חקרה לעומק את עניין הבגידה. - רונה נתונה לקפריזות של שני גברים ומצבי רוח תלויים בשל שניהם. - סמדר הורגת אישה של מישהו כדי לזכות בפרס ולקחת את בעלה. - ורדה היא השפחת מין של הבוס שלה. - כלנית עושה סצינות קנאה מפגרות ולמה?! כי באה מישהי ולקחה לה את חבר שלה. היא מאשימה את מאיה ולא את גידי המלאך כי גידי הוא גבר ואסור להאשים אותו... לא קולטת שהוא היה הולך בכל מקרה. - ספיר מפגרת בפני עצמה ("יש לי מניקור וטיפול פנים... ועוד לא קניתי בגדים למסיבה ביום שישי) קחו דוגמא ממאיה ואתי, 2 הדמויות היחידות הנורמליות בסידרה מהנשים.

abca

New member
תגובה...

לורדה יש יתרון על כולם ואלכס מבין את זה. כלנית חושבת שיש עוד סיכוי עם גידי אז היא מאשימה את מאיה... ולא בטוח שגידי היה הולך אם כלנית הייתה זורקת אותו (זאת היא שזרקה אותו אז היא צריכה להאשים את עצמה ולהיות בשקט). מאיה גם לא מושלמת... היא עכשיו מתחילה לחשוב שיש לה יתרון על סמדר וגם אם זה נכון מבחינת המשפחה זה עלול להסתיים לא טוב. ספיר אכן מפגרת ("למה לי לעבוד בשביל אנשים מסכנים שלא יודעים לעבוד בעצמם? וחוץ מזה יש לי מניקור וטיפול פנים ועוד לא קניתי בלה בלה בלה בלה בלה"). גלית באמת בסוף תמצא את עצמה עם עמרם רק בגלל שהיא פוחדת שהוא יספר משהו לאלכס. ועכשיו גם אפשר לסחוט אותה עם הקלטת שיונתן הקליט.

שונרא2000

New member
צודקת!!!!!

איך אפשר להאשים את גידי??? גידוש´לה! איזה חמוד אלי מרקו כשהוא מחייך.... חחחחח.. אבל עדיין אין כמו גידוש

למעלה