בקיצור:

• פותח הנושא Gohan
  • פורסם בתאריך

Gohan

New member
הפרק של היום.

כמה תגליות מפתיעות...יונתן מראה תושייה וחוכמה, שלא ראינו קודם! קודם ההקלטה של גלית, אחרי זה הקליטה שהתינוק של סמדר ממנו, ולא מדורון... אבנר הזה נשמע כמו ילד מפגר! למה הוא מדבר כ"כ לאט, אלוהים ישמור?? מה, הוא מפחד שהוא יישכח את הטקסט?! דמות מיותרת, לדעתי... מסכנה סמדר...כאילו, היא הכלבה הכי גדולה שיש (אולי חוץ מגלית), אבל זה לא מגיע לה....אל תהרגו אותי! זאת דעתי!

הוצאת לי את המילים מהפה

והקדמת אותי בכמה דקות... רציתי לכתוב בדיוק אחרי הפרק אבל לא יצא אז ככה- סליחה סליחה סליחה אבל עומר ברנע הזה... בדבר הזה אפשר להתאהב????? כאילו דהההההההההה???? עילג, לא יפה, בלי סטייל, הצילווווווווווווו יונתן שיחק אותה... וכל מה שאמרת לגביו... הוצאת לי את המילים מהפה

נוני 17

New member
מה שהיה היום בפרק שראיתי את

אבנר הוא נראה כמו חנון איך באמת אפשר להתאהב בטיפוס כזה מגעיל?

s t A r 17

New member
חחח אהבתי את היציאה של יונתן

אני מקווה שהחלפת סדינים.. "

s t A r 17

New member
וגם ידעתי שהוא הקליט אותה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ידעתי ידעתי איזה כיף זה היה

irresistible

New member
ידעתי שהוא יגיד את זה

זה היה כל כך ברור שהוא יגיד משהו עם הסדינים שהוא עלה לישון, אמרתי את זה לפני שהוא אמר.

abca

New member
ברור שזה לא מגיע לסמדר!

הכל בגלל ההורים שלה שחינכו אותה להיות כזאת! בעצם היא אשה רגישה ומדהימה!

LAE

New member
ממש נהניתי לראות../images/Emo22.gif

באמת היה אחלה פרק. יונתן שיחק אותה, סמדר התחילה להיות אנושית, גלית קיבלה את מה שמגיע לה ואבנר נראה כמו עציץ... שימשיכו כך, הפרקים הולכים ומשתפרים מפרק לפרק. גם אם לפעמים הסוף בא מהר מדי או שהוא לא מותח, ממש תענוג לראות את הפרקים.

נוני 17

New member
באמת היה פרק יפה היום!!!!!!!!!!!!!!

זה באמת כיף שהיו כאלו פרקים יפים.

EuroSims

New member
בטח אנושית

כי היא הולכת לאכול אותה בגדול - עכשיו בלי התינוק הזה מה היא תעשה היא איבדה את זה

אני מסכימה כמעט בהכול...

היי! אני מסכימה איתך כמעט בהכול בקשר לפרק שהיה היום... יונתן באמת מראה פתאום חוכמה ותושייה....!!!! באמת אבנר הזה מפגר ועומר ברנע ממש מכוער - לא כמו שהוא היה פעם..!! מה שמים אותו בכלל בסידרה, הוא בכלל לא יודע לשחק והוא באמת דמות מיותרת! אבל אני לא מסכימה איתך שסמדר מסכנה...!!! ממש לא! איך אפשר להגיד על מישהי מסכנה אחרי שהיא הרגה מישהי... (את איריס)?!? מגיע לסמדר - אבל מי שקרא כבר את התקצירים יודע שהיא תנקום ברונה ושהיא תשאיר אצלה את דורון! כמובן עם כל המזימות שלה... טוב יאללה ביי!!

יהיה לאבנר עוד תפקיד בסדרה חוץ

מהמלמד מחשבים ? כי פשוט אתמול נכנסתי לפה וכולם דיברו על אבנר שמגיע מחר (כאילו...היום)

בתאללל

New member
לכל הרוצים לדעת מה הולך לקרות....

מאיה תשכב עם אבנר ולא עם גידי -היא תגיד לגידי שהיא עדיין לא מוכנה דורון ידעעל ההריון ויפרד מידי מסמדר וילך לרונה הם יהיו ביחד איזו תקופה ואחר כך סמדר תלך לחבר שעבר של רונה ( שכחתי איך קוראים לו ) ותרקום איתו מזימה שרונה תכלא בבית כלא והמס יבוא ויפשוט על הבית של מיכאל ויקחו להם את כל הדברים בנתיים עם שולמית אלכס וורדה שולמית תגלה אלכס יציע לוורדה נישואים וורדה תפרד מבעלה ואז אלכס יקבל התקף לב ובנתיים וורדה תנסה לבוא לעזור לו בבית חולים -אבל שולמית תגרש אותה וזהו כל זכור לי

מה מה מה .???????????

את לא רצינית מה באמת? אוף טיפשה המאיה הזאת גידי כל כך מושלם לעומת האבנר הזה להביא לו מכות. ואת אולי יודעת מה יקרה עם סמדר ויונתן? או עם אתי ויונתן?

idan3k

New member
בקשר לאתי ויונתן ../images/Emo58.gif

יונתן ישתמש באתי כדי לפגוע בגלית, הוא יציג אותה כחברה שלו למישהו והפ גם יתנשקו פעם אחת

נוני 17

New member
נכון את צודקת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סמדר היא רעה לפי דעתי ומגיע לה שיש לה את המחלה הזאות. היא הרגה את איריס והיא צריכה ללכת לכלא.

למעלה