רגעעעעעעעעעעע רגע תני למלא לו ב- קודם........
מ מצוטטת New member 5/9/05 #42 BוBה!!! אני לא קוראים אותי Mותקקקקקקקקקקקקקק זו זכות מבית יוצר אחר <ו החיפוש תקוע למעלה מחודש........ >
BוBה!!! אני לא קוראים אותי Mותקקקקקקקקקקקקקק זו זכות מבית יוצר אחר <ו החיפוש תקוע למעלה מחודש........ >
ט טלה צפוני New member 5/9/05 #22 אצלנו פה אוכלים פופקורן עם עוף רוצה את המתכון? דינה יש קליינט למתכון...
ג גרוש0פטימי New member 5/9/05 #23 עוף עם פופקורן... ../images/Emo10.gif ממש ממש לא. היה כבר טלה מצופה בתפריט למה להתדרדר?
ג גרוש0פטימי New member 5/9/05 #26 ואת זה מי קבע ? לי זה נשמע כמו שינוי מרענן. עדיף לדבר על שמנות או שמנמנות?
ט טלה צפוני New member 5/9/05 #27 אני הייתי שואל אחרת... מה רע בלרדת? אבל בכל מקרה תמיד לדלג אפשר לא שירלי?
מ מצוטטת New member 5/9/05 #30 ואני ../images/Emo35.gif מה רע אם כבר בזחילה ברחתי....................
ג גרוש0פטימי New member 5/9/05 #36 האמת? זה כבר לא מצחיק... תאר לך את עצמך כך על ארבע ! עם שתי בחורות שמנצלות כך את גופך. בעצם, נראה לי שלא היית מתנגד ממש.
האמת? זה כבר לא מצחיק... תאר לך את עצמך כך על ארבע ! עם שתי בחורות שמנצלות כך את גופך. בעצם, נראה לי שלא היית מתנגד ממש.
מ מצוטטת New member 5/9/05 #46 ../images/Emo93.gif עכשף תגיD ההם מהעדה {מה אני לא רוצה לתזEר} לא מבינין שון כלון יDעתי........